Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio

Sveikos, mergaitės smile.gif ieškau žmogaus, kuris apsiimtų pagaminti iš veltinio debesėlius (plokštuminius), suprantama, už pinigus. Gerai būtų, jeigu norinčioji apsiimti šį darbelį gyventų Vilniuje. Prašau atsiliepti ir rašyti man į a.ž.
Atsakyti
ziurint kam reikia ir dydis koks g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 22 lapkričio 2008 - 12:40
Kokie grazus kostiumeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2008 08 22, 18:03)
dekui  blush2.gif
o cia dukros suknios
user posted image

user posted image

user posted image

as tiesiog suzaveta wub.gif
Dabar man papasakokit jei galit kaip taip padaryti su medziaga ? Tiesog slapiu budu ja paveliat , ar cia turi buti kazkokia isskirtine medziaga ?
As beproto noriu ismokti gerai velti iki velyku, kad savo mergaitei nuvelciau kriksto rubelius ax.gif nezinau ar pavyks bet begalo noriu
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 11 26, 12:49)
as tiesiog suzaveta  wub.gif
Dabar man papasakokit jei galit kaip taip padaryti su medziaga ? Tiesog slapiu budu ja paveliat , ar cia turi buti kazkokia isskirtine medziaga ?
As beproto noriu ismokti gerai velti iki velyku, kad savo mergaitei nuvelciau kriksto rubelius  ax.gif  nezinau ar pavyks bet begalo noriu

cia, ziuriu, i mane panasus egzempliorius atsirado, "zajavkes" tokios pat kaip mano pries gerus pusantru metu lotuliukas.gif doh.gif
che che, nori as tau dar grazu "sijona" parodysiu,kuri pamaciusi as panasiai prakalbau sitame forume, bet kuris, kaip pasirode, buvo budistu vienuolio mobili sventykla.. doh.gif

Imr, nusiperki Viltes knyga, perskaitai, dar perskaitai viska, kas rasi siame forume, dar gali nueit i viena kita veltinio pradziamokslio pamoka, ir veli veli veli.. jei taip labai nori velt ant medziagos, pirmus kartus vietoj silko naudok koki marliu, eksperimentai kainuos pigiau..
p.s. velt reikia rankomis o ne skalbianke.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 09 20, 21:20)
O pas mus jau visai ruduo- jau su paltais vaikstom. O jau pora dieneliu ir mano mazei nesalta.. O kodel- o todel:

4u.gif Mazas zalias nykstukas vardu Maja:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

labai grazu thumbup.gif
jei ne paslaptis kiek tokiam paltukui vilnos reikia?
Atsakyti
koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 11 26, 13:49)
as tiesiog suzaveta  wub.gif
As beproto noriu ismokti gerai velti iki velyku, kad savo mergaitei nuvelciau kriksto rubelius  ax.gif  nezinau ar pavyks bet begalo noriu

Na tikrai be galo grazu wub.gif
imr, ar nieko kad rusu kalba mirksiukas.gif
Paziurekit ir suprasit bent jau kas prie ko smile.gif http://www.livemaster.ru/topic/1460

Bandyk ir atrasi savo formule bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 02 gruodžio 2008 - 15:09
QUOTE(Oksyte @ 2008 12 02, 17:08)
Na tikrai be galo grazu  wub.gif
imr, ar nieko kad  rusu kalba mirksiukas.gif
Paziurekit ir suprasit bent jau kas prie ko  smile.gif http://www.livemaster.ru/topic/1460

Bandyk ir atrasi savo formule  bigsmile.gif

aciu tau labai smile.gif
atrodo jau supratau pati principa, beliko pabandyti ir ziureti kas gausis blink.gif
Atsakyti
Ilgai sukau galva ar i sia tema kelti mano darbelio nuotrauka blush2.gif. Kepure - drabuzis ar aksesuaras, ar siaip veltinis? g.gif Jei ne ten, labai nekeikit 4u.gif
user posted image
Atsakyti
renefelt,puiki kepure wink.gif
Atsakyti
renefelt,
thumbup.gif
Tikrai šaunus darbelis wub.gif
Atsakyti