Mari
elegantiska, paprasta, neperkrauta, uztat ir skoninga dar kai a balto veltinio megeja, tai isvis
Nuostabus svarkelis Statytos rankoves daug graziau, nei velta isvien Labai subtilu
QUOTE(DOSETH @ 2008 10 25, 22:51)
Čia kryžiažodis apie veltini
Ji iš Kauno Ir į veltinio parodą buvo atvykusi
Net galiu teigti, kad garbanu erą yra pradėjusi būtent ji Nes žinių ji turi labai daug, nes yra baigusi tekstilę.
Spėkit kas
Papildyta:
O šūksnius ir pagyrimus galima reikšti jei darbas yra puikus, nesvarbu kieno jis bebūtų.
Ji iš Kauno Ir į veltinio parodą buvo atvykusi
Net galiu teigti, kad garbanu erą yra pradėjusi būtent ji Nes žinių ji turi labai daug, nes yra baigusi tekstilę.
Spėkit kas
Papildyta:
O šūksnius ir pagyrimus galima reikšti jei darbas yra puikus, nesvarbu kieno jis bebūtų.
Tai gi kas daugiau jei ne Mari (kartu važiavome )
Tik dingusi bala žino kur
o ko cia kuklintis
as dar pasakyciau, kad visuomenej nuskambejes pasirodymas su veltu rubu gal paskatins ir kitus kreivai neziureti i veltini
as dar pasakyciau, kad visuomenej nuskambejes pasirodymas su veltu rubu gal paskatins ir kitus kreivai neziureti i veltini
QUOTE(Vilke @ 2008 10 28, 13:04)
o ko cia kuklintis
o daug yra teke sutikt tokiu kreivaziuriu?
na, negaliu sakyt, kad daug asmeniskai, nes bendrauju su daug tu, kuriem veltinis patinka bet placiuose visuomenes vandenyse, taip issireikskim, tai tikrai nemazai nors manau, kad dazniausiai tai zmones, kurie anksciau nelabai mate graziu veltinio darbu.
siaip ir macius, ir girdejus, kaip pasijuokia is veltiniais pasidabinusios moteriskes.. o is asmenines patirties, tai pvz per sesers vestuves buvau su ant silko velta zalia suknele, tai vienos svetimos vestuvininku kompanijos moteros nusisaipe, o maniskiams patiko
o jus ka, nesusiduriat su kitokia nuomone?
siaip ir macius, ir girdejus, kaip pasijuokia is veltiniais pasidabinusios moteriskes.. o is asmenines patirties, tai pvz per sesers vestuves buvau su ant silko velta zalia suknele, tai vienos svetimos vestuvininku kompanijos moteros nusisaipe, o maniskiams patiko
Paprasciausiai nekreipiu demesio ir jeigu man grazu,. tai kaip ziures kiti man vienodai. Be to pas mus isvis jei vestuves, tai nuotakos visos kaip viena, uniformines, reta kuri issiskiria, tai ka noret .
originalumo tikrai maža kas liečia nuotakų aprangą........ ant savęs sudeda viską, tortinę suknelę, blizgučių krūvą ir eina patenkintos....... bet bent jau man atrodo kad vis daugiau atsiranda žmonių kurie domisi originaliais ir gražiais darbais (ar tai būtų apranga ar kas kita).
QUOTE(Vilke @ 2008 10 28, 15:55)
na, negaliu sakyt, kad daug asmeniskai, nes bendrauju su daug tu, kuriem veltinis patinka bet placiuose visuomenes vandenyse, taip issireikskim, tai tikrai nemazai nors manau, kad dazniausiai tai zmones, kurie anksciau nelabai mate graziu veltinio darbu.
ne gal kad placiaisiais vandenim visai nesidomiu, gal kad ne kaune gyvenu vis tik nemaza kauno gyventoju dalis buki ir netolerantiski.
oi, as ne apie nuotakos suknele, tik liudininke buvau, bet tai vis tiek
man tai aisku dzin, kaip ir Katinyciui netgi smagus jausmas, kai kazka sokiruoji tokiu paprastu dalyku kaip veltinis
vajej, Ruta Elze, kaip apie kauniecius atsiliepei o siaip tai visur tu tokiu krevaziuriu pilna, Vilniuje irgi. o is kitos puses, tai tikrai daug tu, kuriem patinka veltinis ir zino apie juos kazka daugiau nei velti bumbuliukai ir tapkes paprasciausiai smagu, jei veltinis populiareja placiaja prasme ir zmones pasipuosia veltinio groziais
man tai aisku dzin, kaip ir Katinyciui netgi smagus jausmas, kai kazka sokiruoji tokiu paprastu dalyku kaip veltinis
vajej, Ruta Elze, kaip apie kauniecius atsiliepei o siaip tai visur tu tokiu krevaziuriu pilna, Vilniuje irgi. o is kitos puses, tai tikrai daug tu, kuriem patinka veltinis ir zino apie juos kazka daugiau nei velti bumbuliukai ir tapkes paprasciausiai smagu, jei veltinis populiareja placiaja prasme ir zmones pasipuosia veltinio groziais
QUOTE(Vilke @ 2008 10 28, 19:41)
oi, as ne apie nuotakos suknele, tik liudininke buvau, bet tai vis tiek
Tai kad ne visiems patinka, manyciau, labai normalu kaip ne visiems patinka balti ilgaauliai batai pvz Net ir man, veltinio myletojai, tikrai nera, kad patiktu visi velimo techinka atlikti darbai, net sakyciau toli grazu iki to Tai ir daugelis tu kreivaziuriu turbut nera nusiteike pries pati veltini, o tik pries nelabai vykusius ar ju skoni atitikusius kurinius. Na bent jau taip turetu but, jei jie pakankamai ismintingi
O apie kauniecius, tai nors esu gimus ir 10 metu gyvenus kaune, o vaikystej nemazai yra teke bendraut su kauno intelektualais ir kitais puikiais zmonem, pastaruju keliokikos metu apsilankymai tikrai priversdavo pasijusti keistai, kai ne tik budavau palydima kreivu zvilgsniu, bet ir bandoma apspjaut ar gaudavau pasiulymu i galva gaut kazkaip jokiam kitam lt mieste nera atsitike nieko panasaus