labai gražus švarkas, DOSETH, parašyk orientacinę kainą į až
QUOTE(g00te @ 2008 07 23, 12:34)
Cia mano pirmas blynas: kimono-chalatelis is vilnos ir rankomis marginto silko.
g00te @ nu vienas graziausiu darbu is paskutiniu metu matytu...tik as ja kitokiam pavidale nesiociau...ne kaip chalateli, o kaip tokia tunkika...nu super...
WAUUU g00te super grožis,tas kimono
Grožis neišpasakytas Dukriukas-nuostabus
Ir suknelės labai gražios, ypač žalioji
O kaip jas aprengi? Koks užsegimas?
Taip papuoštą vaikiuką tik į šventę didžiausią vežčiausi Ar dažnai aprengi tokius grožius?
Ir suknelės labai gražios, ypač žalioji
O kaip jas aprengi? Koks užsegimas?
Taip papuoštą vaikiuką tik į šventę didžiausią vežčiausi Ar dažnai aprengi tokius grožius?
dekui,
zalioji bus kasdienine, o su ta "saulyte- suknyte" tai pas gyd. ar pries svecius pasipuosim...
zalioji ivelkama per kojas - veldama spec. dariau platu virsu, veliau sonuose virsu sutraukiau gumytemis, beja gumytes isiutos ir sortukuose, siek tiek "aptraukia" blauzdas, o rasteliai virsuje surisami pagal vaiko ugi... zodziu pakankamai funkcionalus rubas
"Saulute- suknyte" maziau funkcionali, ji nugaroje uzsegama sagytemis ir tiek.
zalioji bus kasdienine, o su ta "saulyte- suknyte" tai pas gyd. ar pries svecius pasipuosim...
zalioji ivelkama per kojas - veldama spec. dariau platu virsu, veliau sonuose virsu sutraukiau gumytemis, beja gumytes isiutos ir sortukuose, siek tiek "aptraukia" blauzdas, o rasteliai virsuje surisami pagal vaiko ugi... zodziu pakankamai funkcionalus rubas
"Saulute- suknyte" maziau funkcionali, ji nugaroje uzsegama sagytemis ir tiek.
QUOTE(g00te @ 2008 08 22, 17:03)
nu, brangioji, ir pavarai eilinį kart negaliu atsistebėt kaip randa moterys laiko ir tiek išfantazuoja, su vaikais, vyrais, kelionėm, valgio gaminimais plius velia, neria, piešia, dainuoja, šoka ne, tikrai tikrai, esi
Išsipildęs mano noras
Nuotakai suknelė
Iš nugaros
Nuotakai suknelė
Iš nugaros
QUOTE(g00te @ 2008 08 22, 17:03)
o cia dukros suknios
fantastika trūksta žodžių kaip gražu ir lėlytė ir suknytės
QUOTE(DOSETH @ 2008 08 28, 15:33)
Išsipildęs mano noras
Nuotakai suknelė
Nuotakai suknelė