Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

QUOTE(holiday @ 2007 11 12, 15:51)
gal kuri galite man nuvelti va tokį peliuką  wub.gif

Taigi čia N. Fadejevos darbo žaisliukai (ir man atrodo, kad nevelti, o megsti, ar iš siūlių kitaip daryti)
Va jos svetainė http://www.fadeeva.com/- imi ir parašai jai ir tariesi dėl peliukų
Atsakyti
Vaje vaje kokie gražūs peliukai ir kt.žaisliukai thumbup.gif Taip, ji rašo, kad kai kurie megzti, kai kurie velti

O aš vėl pasirodysiu ax.gif žaisliukai eglutei

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 11 12, 17:00)
Taigi čia N. Fadejevos darbo žaisliukai (ir man atrodo, kad nevelti, o megsti, ar iš siūlių kitaip daryti)
Va jos svetainė http://www.fadeeva.com/- imi ir parašai jai ir tariesi dėl peliukų

jau rašiau, bet ji dabar užsiėmusi kažkokiu proejktu ir užsakymus pildys tik po naujųjų verysad.gif o man reikia kalėdoms unsure.gif

roomos sniegenos kokios wub.gif parašyk į až, kiek jos kainuoja rolleyes.gif nerealu thumbup.gif
Atsakyti
Mano paskutinis darbelis (peliukas darytas reklaminiam projektui, taigi ji laukia modelio karjera biggrin.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 13 lapkričio 2007 - 09:34
kaip dailiaiiiiii.... wub.gif
Atsakyti
Peliukai kokie fainulkos lotuliukas.gif
Papildyta:
Rooma, o is ko angeliuku plaukucius padarei? Labai sau noreciau pasigaminti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistiene: 13 lapkričio 2007 - 09:48
labai dailus darbeliai !!! smile.gif

paskutinis peliukas pasaka ne ka prasciau uz ta meninke !!! wub.gif
Atsakyti
labai originalus zaisliukai mirksiukas.gif labai grazus, praktiski blush2.gif 4u.gif lengvai panaudojami namu srityje thumbup.gif drinks_cheers.gif jus cia su adata ar su muilu veliate g.gif
Atsakyti
Žiurkius nerealus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jau pradejau gamintis tuos angeliukus su garbanelemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2007 11 13, 10:31)
Mano paskutinis darbelis (peliukas darytas reklaminiam projektui, taigi ji laukia modelio karjera biggrin.gif )

user posted image

user posted image

O is ko pagamintos ziurkiuko kojos ir uodega? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2007 11 15, 09:19)
O is ko pagamintos ziurkiuko kojos ir uodega? 4u.gif

Is vilnos, viduj velute smile.gif
Atsakyti