Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

tik man labai idomu ar veliai slapiu budu ar su adatelem
Atsakyti
vita_V thumbup.gif nerealiai. Labai gražūs darbeliai. ir kaip tokius miniatiūrinius g.gif turėtų būti labai sunku doh.gif
Atsakyti
Labai uzsidegiau ka nors daryti i Jusu grozius prisiziurejus, bet... Pabandziau velti adatele pagal aprasymus is sio forumo, lyg ir gaunasi forma, bet man atrodo, kad gerokai per minksta g.gif Kokio kietumo jusu zaisliukai? Pakonsultuokit... ax.gif
Atsakyti
Neturiu zodziu kaip cia viskas grazu!!!!
Bukit geros- neprirasykit temos greitai... reiks eit mokytis velt , o po to labai cia daug ideju pasisemt noretusi... na kad bent biski biski kazkas panasiai gautusi...
Atsakyti
Man irgi čia viskas labai labai gražu! Kažkaip išgirdusi "vilnos vėlimas" įsivaizduodavau įprastus rutuliukus, o pamačiau nuostabiausius žaisliukus thumbup.gif
Atsakyti
Eina sau kokie žaisliukai mega_shok.gif Pavydžiu jūsų rankų...
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2007 09 24, 23:16)
smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

[
user posted image

na gal uzteks  biggrin.gif

clap_1.gif first.gif
Atsakyti
user posted image

japonu dideli velti zaislai ,man pasirode ispudingi ir mieli rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 19, 12:49)
Labai uzsidegiau ka nors daryti i Jusu grozius prisiziurejus, bet... Pabandziau velti adatele pagal aprasymus is sio forumo, lyg ir gaunasi forma, bet man atrodo, kad gerokai per minksta  g.gif  Kokio kietumo jusu zaisliukai? Pakonsultuokit...  ax.gif

na ivairaus kietumo gali buti , galima netgi tik apkloti kokias veluties su kaspineliais suristi ir graziausius zaisliukus net neveltus padaryti .daugiau kantrybes ir padarysi kieta ,reik ilgiau badyti . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna(k.k): 23 spalio 2007 - 18:11
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 10 23, 18:19)
user posted image
japonu dideli velti zaislai ,man pasirode ispudingi ir mieli  rolleyes.gif

super thumbup.gif thumbup.gif labai grazu
Atsakyti
as cia biski paskaitinejau ka rasot , kad imfo nerandat kaip sausai velti !!! Ieikit sios temos 2-3 puslapi, pilna ideta puslapiu ,mergaiciu ,su visom nuotraukom kaip sausai velti reikia , ant idetu tinklapiu spauskit tarp kitu rasit !KITUR TIKRAI TIK PAVEIKSLIUKAI ;BET KITUOSE GRYNAI PAMOKELES. as is super mamos senu temu ismokau ,geriau blogiau(NEZINIA-nieks nepatikrino lotuliukas.gif ) ,tuo metu veltinis sutvarkytas ,kaip daba,pagal temas nebuvo,kiek turejau perskaityti!!!. O daba tikrai viskas panosiai paduota , tu paciu mergaiciu pirmu deka , cia ne piktuoju umn.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna(k.k): 23 spalio 2007 - 18:40
Čia mano pirmas veltas žaislas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 10 24, 11:09)
Čia mano pirmas veltas žaislas