Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

Oho, kiek čia visokių grožybių privėlėt bigsmile.gif

Vilusa-kodėl nepavykę žaisliukai? mano manymu-labai mieli, charakteringi thumbup.gif

World_Angel-koks fainuolis angeliukas wub.gif Ir tai-pirmas darbelis? Tu-šaunuolė clap_1.gif Tik nuotrauka-prastoka, blankoka, norėtųsi ryškesnio vaizdo ir iš arčiau, kad matytųsi detalės, ypač norisi veidelio bruožus apžiūrėti ax.gif

Ašarėlė-tu kaip visada-nepakartojama thumbup.gif 4u.gif Tavo herojai-be priekaištų thumbup.gif

Tamsioji ugnis-geras šmaikštus bandymas mirksiukas.gif thumbup.gif Tik mano manymu-per dideles sagas paėmei ir gruboką burną padarei. Bet gal čia tyčia toks užmanymas? Tokia šiek tiek akiplėšiška , padykus mergaičiukė-išdaigas krečianti mokinukė išėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 04 07, 13:42)

Tamsioji ugnis-geras šmaikštus bandymas  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Tik mano manymu-per dideles sagas paėmei ir gruboką burną padarei. Bet gal čia tyčia toks užmanymas? Tokia šiek tiek akiplėšiška , padykus mergaičiukė-išdaigas krečianti mokinukė išėjo  mirksiukas.gif

Ačiu 4u.gif
jo, tyčia biggrin.gif na dabar pastebėjau madingi tokie žaisliukai, biški pobaisiai, specjaliai didžiulėm saginėm akim ir panašiai, tai ir aš tokios užsimaniau biggrin.gif
Dabar pradėjau velti Antulį Donaldą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 04 07, 12:42)
Ašarėlė-tu kaip visada-nepakartojama  thumbup.gif  4u.gif  Tavo herojai-be priekaištų  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif . Be galo svarbi profesionali nuomonė ax.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=ievuschka,2009 04 07, 13:42]
Oho, kiek čia visokių grožybių privėlėt bigsmile.gif

World_Angel-koks fainuolis angeliukas wub.gif Ir tai-pirmas darbelis? Tu-šaunuolė clap_1.gif Tik nuotrauka-prastoka, blankoka, norėtųsi ryškesnio vaizdo ir iš arčiau, kad matytųsi detalės, ypač norisi veidelio bruožus apžiūrėti ax.gif

Nu ačiū labai blush-anim-cl.gif Kiek vėliau, kai laiko turėsiu, įdėsiu veidelį iš arti nufotkinus. rolleyes.gif
Atsakyti
Čia keletas pelyčių:

user posted image

Daugiau mano darbų galite pamatyti mano svetainėje: Jolitos rankdarbiai
Atsakyti
Ir dar pasimaivysiu Keniu iš filmuko "Pietų parko"... draugo prašymas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Meškinas.... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 10 22, 17:26)
Čia gal idėjų veliančios pasisems:
miniveltinukai

Labai grazus wub.gif Kaip tokiu noreciau verysad.gif
Atsakyti
13cm meškis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2009 01 28, 17:01)
Šunėkai jėga  thumbup.gif

em.. o kur dedat žaisliukus? smile.gif Duodat vaikam žaisti ar šiaip?
Čia mano avinų banda, kurios jau pusė išįdovanota :]
http://i20.photobuck...arbeliai008.jpg
http://i20.photobuck...arbeliai007.jpg

Gal viena avele padovanosi? blush2.gif
Labai jau mielos wub.gif
Isimilejau wub.gif
Atsakyti
labukas visoms:)
pasirodysiu ir as su savo ziurkytem:)
user posted image
Atsakyti
corrie, laaabai wub.gif