Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

QUOTE(Laola @ 2009 01 20, 17:07)
Ačiū užpatarimus  4u.gif joa,tikrai reiktu pavelt daugiau  smile.gif  Pirmas blynas dažnai būna prisvilęs, nors labai stengiausi  ax.gif

Na neprisvilęs jau labai mirksiukas.gif . Juk tai pataisoma, truputuką dar padirbėsi su adatėle ir bus čiki thumbup.gif . Man patinka, kad žaisliukai tokie kieti būtų, o ne tik šiek tiek apvelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 01 25, 20:33)
Žaisliukai  wub.gif

O valentinukai blansytes žada atėmė  thumbup.gif

o čia mano arklys  biggrin.gif
user posted image

koks saunus thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs Jūsų darbeliai smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(matilda83 @ 2009 01 22, 19:29)
kaip toki grozi velt?buk gera -paaiskink 4u.gif  000189.gif

Tai - kad - elementariai: paimi vilną, adatą (naudoju nr 40, nepatinka su storesnėmis), kempynę -- ir vsio -- pirmyn thumbup.gif
Dar šunėkai:
user posted image
dar nauja karvytė:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 01 26, 20:48)

Labai gražiai ir lygiai išbadyta wub.gif Blansytes irgi tokie lygut lygutėliai, baltas pavydas jama rolleyes.gif Mano ciūcikas tai kietas kietas, ale vis tiek vietom nepatinka susišiaušimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2009 01 26, 20:58)
QUOTE(Vilusa @ 2009 01 26, 20:48)

Labai gražiai ir lygiai išbadyta wub.gif Blansytes irgi tokie lygut lygutėliai, baltas pavydas jama rolleyes.gif Mano ciūcikas tai kietas kietas, ale vis tiek vietom nepatinka susišiaušimas doh.gif

Susišiaušimas - gali būti dėl vilnos -- aš veldama jau atradau gal keturių rūšių vilnos (tos, iš pigųjų) - kai kurios - šiurkščavilnių avių - velk kiek nori, bet vistiek bus pasišiaušusi. tada darau kitaip - po kiekvienos detalės nuvėlimo - su labai aštriomis žirklėmis (didelmis, siuvėjų thumbup.gif ) atsargiai nukarpau plaukelius. Suvėlus visą žaisliuką - vėl padailinu. Kitos mamos - skaičiau - skuta su "žiletkėmis" - t.y. skutimosi peiliukais. Aš - nebandžiau, nes sudėtinga "nuskusti" figūrinį žaislą.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 01 27, 10:29)

kirpau ir aš rolleyes.gif o vienus karolius, kai supjausčiau dešrelę, baisiai plaukavos, tai palakavau plaukų laku, Sukietėjo, ale gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2009 01 27, 20:25)
kirpau ir aš  rolleyes.gif  o vienus karolius, kai supjausčiau dešrelę, baisiai plaukavos, tai palakavau plaukų laku, Sukietėjo, ale gerai laikosi  thumbup.gif

gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
Šunėkai jėga thumbup.gif

em.. o kur dedat žaisliukus? smile.gif Duodat vaikam žaisti ar šiaip?

Čia mano avinų banda, kurios jau pusė išįdovanota :]
http://i20.photobuck...arbeliai008.jpg
http://i20.photobuck...arbeliai007.jpg
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2009 01 28, 15:01)
em.. o kur dedat žaisliukus? smile.gif Duodat vaikam žaisti ar šiaip?

Mažoji žaidžia...
Kai ką - dovanoju, kai ką - parduodu mirksiukas.gif , ypač prieš šventes...
Atsakyti
na jus saunuoles .sitokie darbeliai thumbup.gif bandysiu ir as velti karvytes .suniukai irgi nuostabus clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2009 01 28, 15:01)
em.. o kur dedat žaisliukus? smile.gif

vaikų tai neturiu smile.gif Meškiuką paslapčia pasivogė močiutė doh.gif lotuliukas.gif o šuniukas tapo sagyte wub.gif pasižiūrėjau čia ir baisiai užsimaniau drugelio ax.gif o dar gėlytė laukia nesulaukia savo eilės... ir katinukų keletas doh.gif Gal kas tyrit katyčių vėlimo pamokėlių?

Paskolinkit kas nors laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 31 sausio 2009 - 15:14