Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

Na va smile.gif
Mano pirmas bandymas velti blush2.gif Laukiu kritikos blush2.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 30, 09:10)
Na va smile.gif
Mano pirmas bandymas velti  blush2.gif  Laukiu kritikos  blush2.gif  4u.gif

wub.gif Man kokie simpatulkos wub.gif wub.gif wub.gif
Na manau, kad labai vykęs pirmas bandymas thumbup.gif
Atsakyti
Labai simpatiska porele thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz padrasinima notworthy.gif
Bandysiu darbuotis toliau...Man dar toli iki jusu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 11 28, 14:22)
Idėja apie veltinio žaisliuką kilo, kai pamačiau, kaip smagiai mažyliai "ragauja" mamų veltinio karolius biggrin.gif Tai vat ir sumąsčiau draugės dukrytei nuvelt žydrąjį veltinio kirmėliuką ax.gif

kirmėliukas gražus, tik tikiuosi kad ta kriauklė tik kaip dekoracija fotografijai panaudota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2008 12 01, 10:15)
kirmėliukas gražus, tik tikiuosi kad ta kriauklė tik kaip dekoracija fotografijai panaudota  g.gif

O ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 01, 10:24)

nejuokauk blink.gif nejau tokią kriauklę duotum 4 mėn vaikui blink.gif kuris dar rankose daiktus sunkiai nulaiko ir dar dantenas į juos mėgsta kąsytis????? neduok die tokia kriauklė tais spygliais kris vaikui ant veiduko doh.gif verysad.gif aš tokio daikto net savo 2.5 metų dukrai neduočiau, nes tos kriauklės turi savybę dužti aštriomis šukėmis.
Atsakyti
Jusu darbeliai nuostabus wub.gif
gal kas galetu man pagelbeti ir padeti papuosti kaledine eglute??? blush2.gif
noreciau su gyvuneliais pauksciukais ir tt faintazijos kaip matau jums netruksta thumbup.gif
gal kas apsiimtu man padaryti zaisliuku????? rolleyes.gif
buciau dekinga tongue.gif
Atsakyti
Tai ką, lendu iš pogrindžio lotuliukas.gif Stalas nukrautais pusgaminiais, tačiau buvau priversta susiimti ir pabaigti šiuos du chebrantus doh.gif

Į tragišką nuotraukėlių kokybę nekreipiam dėmesio ax.gif Ką tik pabaigti ir rytoj ryte iškeliaujantys į Airiją wink.gif

Maždaug 13 cm ūgio briedžiuks
user posted image

Varlė (bet ne karalienė) biggrin.gif Didesnė už mano plaštaką smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienės_Pūkas: 07 gruodžio 2008 - 19:12
QUOTE(balu @ 2008 11 28, 14:45)
Puikus žaislas. Aš akytėse juodus taškučius  pribadyčiau 4u.gif . Bet autoriui geriau matosi 4u.gif

Dėkui už patarimą 4u.gif
Tikrai tie juodi taškiukai pridėjo kirmėliukui gyvumo smile.gif
user posted image

QUOTE(Nuska @ 2008 12 01, 13:14)
nejuokauk  blink.gif nejau tokią kriauklę duotum 4 mėn vaikui  blink.gif kuris dar rankose daiktus sunkiai nulaiko ir dar dantenas į juos mėgsta kąsytis????? neduok die tokia kriauklė tais spygliais kris vaikui ant veiduko  doh.gif  verysad.gif  aš tokio daikto net savo 2.5 metų dukrai neduočiau, nes tos kriauklės turi savybę dužti aštriomis šukėmis.

Tai aišku, kad tai buvo tik dekoracija mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš...
Velti pradėjau prieš porą mėnesių, daug visokių buvo bandymų, bet galiausiai aplinkiniai įvertino mano karvytes (jau gal dešimt visokių nuvėliau)...
Be to - ir metai ateinantys -- Jaučio...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 08 gruodžio 2008 - 19:51
Vilusia karvytė labai simpatiška, spalvos labai gražios... wub.gif
Pienės_Pūkas briedžiukas kaip tikras kalėdų senelio padėjėjas, tik galėjai nosytę didelę raudoną padaryt kaip iš multikų drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti