Na va
Mano pirmas bandymas velti Laukiu kritikos
QUOTE(Adaya @ 2008 11 30, 09:10)
Man kokie simpatulkos
Na manau, kad labai vykęs pirmas bandymas
Labai simpatiska porele
Aciu uz padrasinima
Bandysiu darbuotis toliau...Man dar toli iki jusu
Bandysiu darbuotis toliau...Man dar toli iki jusu
QUOTE(Žydraakė @ 2008 11 28, 14:22)
Idėja apie veltinio žaisliuką kilo, kai pamačiau, kaip smagiai mažyliai "ragauja" mamų veltinio karolius Tai vat ir sumąsčiau draugės dukrytei nuvelt žydrąjį veltinio kirmėliuką
kirmėliukas gražus, tik tikiuosi kad ta kriauklė tik kaip dekoracija fotografijai panaudota
QUOTE(Nuska @ 2008 12 01, 10:15)
kirmėliukas gražus, tik tikiuosi kad ta kriauklė tik kaip dekoracija fotografijai panaudota
O ką
QUOTE(Žydraakė @ 2008 12 01, 10:24)
O ką
nejuokauk nejau tokią kriauklę duotum 4 mėn vaikui kuris dar rankose daiktus sunkiai nulaiko ir dar dantenas į juos mėgsta kąsytis????? neduok die tokia kriauklė tais spygliais kris vaikui ant veiduko aš tokio daikto net savo 2.5 metų dukrai neduočiau, nes tos kriauklės turi savybę dužti aštriomis šukėmis.
Jusu darbeliai nuostabus
gal kas galetu man pagelbeti ir padeti papuosti kaledine eglute???
noreciau su gyvuneliais pauksciukais ir tt faintazijos kaip matau jums netruksta
gal kas apsiimtu man padaryti zaisliuku?????
buciau dekinga
gal kas galetu man pagelbeti ir padeti papuosti kaledine eglute???
noreciau su gyvuneliais pauksciukais ir tt faintazijos kaip matau jums netruksta
gal kas apsiimtu man padaryti zaisliuku?????
buciau dekinga
Tai ką, lendu iš pogrindžio Stalas nukrautais pusgaminiais, tačiau buvau priversta susiimti ir pabaigti šiuos du chebrantus
Į tragišką nuotraukėlių kokybę nekreipiam dėmesio Ką tik pabaigti ir rytoj ryte iškeliaujantys į Airiją
Maždaug 13 cm ūgio briedžiuks
Varlė (bet ne karalienė) Didesnė už mano plaštaką
Į tragišką nuotraukėlių kokybę nekreipiam dėmesio Ką tik pabaigti ir rytoj ryte iškeliaujantys į Airiją
Maždaug 13 cm ūgio briedžiuks
Varlė (bet ne karalienė) Didesnė už mano plaštaką
QUOTE(balu @ 2008 11 28, 14:45)
Puikus žaislas. Aš akytėse juodus taškučius pribadyčiau . Bet autoriui geriau matosi
Dėkui už patarimą
Tikrai tie juodi taškiukai pridėjo kirmėliukui gyvumo
QUOTE(Nuska @ 2008 12 01, 13:14)
nejuokauk nejau tokią kriauklę duotum 4 mėn vaikui kuris dar rankose daiktus sunkiai nulaiko ir dar dantenas į juos mėgsta kąsytis????? neduok die tokia kriauklė tais spygliais kris vaikui ant veiduko aš tokio daikto net savo 2.5 metų dukrai neduočiau, nes tos kriauklės turi savybę dužti aštriomis šukėmis.
Tai aišku, kad tai buvo tik dekoracija
Vilusia karvytė labai simpatiška, spalvos labai gražios...
Pienės_Pūkas briedžiukas kaip tikras kalėdų senelio padėjėjas, tik galėjai nosytę didelę raudoną padaryt kaip iš multikų
Pienės_Pūkas briedžiukas kaip tikras kalėdų senelio padėjėjas, tik galėjai nosytę didelę raudoną padaryt kaip iš multikų