Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

Apuokiukas user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sava777 @ 2008 11 03, 18:18)

peliukų šeimynėlė ir apuokiukas
user posted imageuser posted image

Kokie fainuoliai wub.gif wub.gif wub.gif
Bet jau apuokėlio (ar pelėdžiuko) grožis- rolleyes.gif wub.gif rolleyes.gif
Pasaka!!!
Atsakyti
O man pelių šeimyna tokia nuostabi wub.gif VITOS_V sfinksas wub.gif Atrodo kaip skulptūra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sava777 @ 2008 11 03, 19:18)
user posted image

pakerėjo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi jusu cia daug, rasau visoms bendrai.
Atsidarineju dovanu vaikams internetine parduotuve, todel ieskau norinciu parduoti ranku darbo zaislus, ypac is Vilniaus. Jei turit ir galit ka pasiulyt rasykit man i a.z. Na o jei neturit, tai bent labai prasyciau kontaktu zmoniu, kurie galetu parduot, mat as sitoj srity naujoke smile.gif Aciu visoms pagelbejusioms.
Atsakyti
user posted imageRITELĖuser posted image Katinytisuser posted image Ašarėlėuser posted image ievuschkauser posted image Sedonauser posted image mėlyna.akvarelėuser posted imageAčiū už šiltus žodžiususer posted image
Atsakyti
Savaitgalio darbeliai. (tik kad nuotraukos nevykę verysad.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bububla: 16 lapkričio 2008 - 16:40
Cia mano 12 metu dukra daro mociutei ir kriksto mamai kaledinius angeliukus su dovanu maiseliais wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 16 lapkričio 2008 - 18:36
QUOTE(Daivulyte @ 2008 11 16, 18:24)
Cia mano 12 metu dukra daro mociutei ir kriksto mamai kaledinius angeliukus su dovanu maiseliais wub.gif

Na, nieko sau ohmy.gif Kaip gražiai wub.gif
Šaunuolė clap_1.gif

Jau gavusios tokias dovanas močiutė su krikšto mama devintam danguj bus rolleyes.gif
Atsakyti
Vita V ,nuostabus sfinksas thumbup.gif

sava777
apuokėlis fantastiškas thumbup.gif

bubula taviskiai kaip visada labai smagus thumbup.gif

Daivulyte šaunuole tavo mergaitė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 17 lapkričio 2008 - 13:40
Idėja apie veltinio žaisliuką kilo, kai pamačiau, kaip smagiai mažyliai "ragauja" mamų veltinio karolius biggrin.gif Tai vat ir sumąsčiau draugės dukrytei nuvelt žydrąjį veltinio kirmėliuką ax.gif
user posted image
Man pačiai trūksta kokių ragiukų iš karoliukų, bet pagalvojau, kad keturių mėnesių mergytei tikrai jie nebus saugu unsure.gif Tai gavosi vat toks "saugus", o gal ir visai "egologiškas" žaisliukas 4u.gif
Atsakyti
Puikus žaislas. Aš akytėse juodus taškučius pribadyčiau 4u.gif . Bet autoriui geriau matosi 4u.gif
Atsakyti