Apuokiukas
QUOTE(sava777 @ 2008 11 03, 18:18)
Kokie fainuoliai
Bet jau apuokėlio (ar pelėdžiuko) grožis-
Pasaka!!!
O man pelių šeimyna tokia nuostabi VITOS_V sfinksas Atrodo kaip skulptūra
QUOTE(sava777 @ 2008 11 03, 19:18)
pakerėjo
Sveikos, kadangi jusu cia daug, rasau visoms bendrai.
Atsidarineju dovanu vaikams internetine parduotuve, todel ieskau norinciu parduoti ranku darbo zaislus, ypac is Vilniaus. Jei turit ir galit ka pasiulyt rasykit man i a.z. Na o jei neturit, tai bent labai prasyciau kontaktu zmoniu, kurie galetu parduot, mat as sitoj srity naujoke Aciu visoms pagelbejusioms.
Atsidarineju dovanu vaikams internetine parduotuve, todel ieskau norinciu parduoti ranku darbo zaislus, ypac is Vilniaus. Jei turit ir galit ka pasiulyt rasykit man i a.z. Na o jei neturit, tai bent labai prasyciau kontaktu zmoniu, kurie galetu parduot, mat as sitoj srity naujoke Aciu visoms pagelbejusioms.
RITELĖ Katinytis Ašarėlė ievuschka Sedona mėlyna.akvarelėAčiū už šiltus žodžius
Savaitgalio darbeliai. (tik kad nuotraukos nevykę )
Cia mano 12 metu dukra daro mociutei ir kriksto mamai kaledinius angeliukus su dovanu maiseliais
QUOTE(Daivulyte @ 2008 11 16, 18:24)
Cia mano 12 metu dukra daro mociutei ir kriksto mamai kaledinius angeliukus su dovanu maiseliais
Na, nieko sau Kaip gražiai
Šaunuolė
Jau gavusios tokias dovanas močiutė su krikšto mama devintam danguj bus
Vita V ,nuostabus sfinksas
sava777 apuokėlis fantastiškas
bubula taviskiai kaip visada labai smagus
Daivulyte šaunuole tavo mergaitė
sava777 apuokėlis fantastiškas
bubula taviskiai kaip visada labai smagus
Daivulyte šaunuole tavo mergaitė
Idėja apie veltinio žaisliuką kilo, kai pamačiau, kaip smagiai mažyliai "ragauja" mamų veltinio karolius Tai vat ir sumąsčiau draugės dukrytei nuvelt žydrąjį veltinio kirmėliuką
Man pačiai trūksta kokių ragiukų iš karoliukų, bet pagalvojau, kad keturių mėnesių mergytei tikrai jie nebus saugu Tai gavosi vat toks "saugus", o gal ir visai "egologiškas" žaisliukas
Man pačiai trūksta kokių ragiukų iš karoliukų, bet pagalvojau, kad keturių mėnesių mergytei tikrai jie nebus saugu Tai gavosi vat toks "saugus", o gal ir visai "egologiškas" žaisliukas
Puikus žaislas. Aš akytėse juodus taškučius pribadyčiau . Bet autoriui geriau matosi