Visų nauji darbeliai
Blanšytės kaip visada - žaismingi, ~Migla...Miglelė~ jau Velykom ruošiasi , o Strielkos avinukas-garbaniukas tai labai jau super (tos kojytės su kanopėlėm tai labai jau į degtukus panašios )
Na nutariau isr as cia saviski suneli parodyti, man jis labai patinka, nors dariau vienai mergytei bet klausimas kaip su juo mano sunus issiskirs.
QUOTE(jura_jurate @ 2008 03 14, 17:09)
Na nutariau isr as cia saviski suneli parodyti, man jis labai patinka, nors dariau vienai mergytei bet klausimas kaip su juo mano sunus issiskirs.
cia man i meskiu panasiau
cia man i meskiu panasiau
jau suniukas su grandine siaip fajnai atrodo
QUOTE(bububla @ 2008 03 14, 15:33)
Na grozybe neispasakyta
Bububla koks simpatulka,tavo, pasakyčiau, žiurkėnas
Jura-jurate nu jau fainuolis .Aš ir pati su kai kuriais sunkiai išsiskiriu
Jura-jurate nu jau fainuolis .Aš ir pati su kai kuriais sunkiai išsiskiriu
Jura_jurate, nu jau suniuko grozis Kiek laiko darei? Kokio dydzio?
Mano vyresnelis irgi laaabai sunkiai skiriasi su mano darytais zaisliukais, vos ne su asarom praso ir jam toki pati padaryt, nors esu jau pridarus special jo uzsakymu ir turi tik jis vienas, bet visvien reik ir angelu ir avinuku o va mazius tai net i rankas neima, visiskai neidomus jam tie veltinukai dar...
Mano vyresnelis irgi laaabai sunkiai skiriasi su mano darytais zaisliukais, vos ne su asarom praso ir jam toki pati padaryt, nors esu jau pridarus special jo uzsakymu ir turi tik jis vienas, bet visvien reik ir angelu ir avinuku o va mazius tai net i rankas neima, visiskai neidomus jam tie veltinukai dar...
Ta suniuku viena pusdieni veliau. apie 9 cm ugio jis Na vaikai kurie jautresni, myli labai veltinukus, ir siaip minkstus zaisliukus
del tokio grozio verta pasistengt verta
Naujausi mano:
Labai patiko Juros Juratės šuniukas, nors ir atrodo labai nusiminęs...
O štai parodysiu ir aš kokį didžianosį kaimo bernužėlį subadžiau
O štai parodysiu ir aš kokį didžianosį kaimo bernužėlį subadžiau