Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

Visų nauji darbeliai thumbup.gif
Blanšytės kaip visada - žaismingi, ~Migla...Miglelė~ jau Velykom ruošiasi thumbup.gif , o Strielkos avinukas-garbaniukas biggrin.gif tai labai jau super 4u.gif (tos kojytės su kanopėlėm tai labai jau į degtukus panašios blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Mano naujausias, bet net nežinau kas čia g.gif
user posted image
Atsakyti
Na nutariau isr as cia saviski suneli parodyti, man jis labai patinka, nors dariau vienai mergytei bet klausimas kaip su juo mano sunus issiskirs.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2008 03 14, 17:09)
Na nutariau isr as cia saviski suneli parodyti, man jis labai patinka, nors dariau vienai mergytei bet klausimas kaip su juo mano sunus issiskirs.

user posted image

cia man i meskiu panasiau rolleyes.gif

user posted image

jau suniukas su grandine siaip fajnai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bububla @ 2008 03 14, 15:33)
Mano naujausias, bet net nežinau kas čia g.gif
user posted image

Na grozybe neispasakyta thumbup.gif
Atsakyti
Bububla koks simpatulka,tavo, pasakyčiau, žiurkėnas thumbup.gif thumbup.gif

Jura-jurate nu jau fainuolis thumbup.gif thumbup.gif .Aš ir pati su kai kuriais sunkiai išsiskiriu wub.gif
Atsakyti
Pasižiūrėjau - supavydėjau blush2.gif , kokios Jūs visos šaunuolės thumbup.gif Žaisliukai nerealūs.

Šį tą pati veliu, bet tokių grožių - nemoku.

Na bet dar vilnos turiu, kažką reiks pabandyt, nes dabar tai dukrytės ramybės neduoda.

Taip ir toliau mergaitės, labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jura_jurate, nu jau suniuko grozis wub.gif wub.gif Kiek laiko darei? Kokio dydzio?

Mano vyresnelis irgi laaabai sunkiai skiriasi su mano darytais zaisliukais, vos ne su asarom praso ir jam toki pati padaryt, nors esu jau pridarus special jo uzsakymu ir turi tik jis vienas, bet visvien reik ir angelu ir avinuku doh.gif o va mazius tai net i rankas neima, visiskai neidomus jam tie veltinukai dar...
Atsakyti
Ta suniuku viena pusdieni veliau. apie 9 cm ugio jis smile.gif Na vaikai kurie jautresni, myli labai veltinukus, ir siaip minkstus zaisliukus smile.gif
Atsakyti
del tokio grozio verta pasistengt verta
Atsakyti
Naujausi mano:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai patiko Juros Juratės šuniukas, nors ir atrodo labai nusiminęs... 4u.gif

O štai parodysiu ir aš kokį didžianosį kaimo bernužėlį biggrin.gif subadžiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti