ak,man tie meškučiai visi darbeliai nuostabus aš dar tik mokausi velti šlapiai bet kaip išmoksiu šlapiai, imsiuos adatos ir bandysiu velti meškučius:) na žinoma pirmasis turbūt ne itin panašus bus,bet tobulėjimui nėra ribų
QUOTE(Skarlet @ 2005 06 12, 14:12)
Kai gausi vilnos, ir mums pasakyk, iš kur
Gal kas boružėlės nori?
http://www.mielkesfa...ladybug_dir.htm
Gal kas boružėlės nori?
http://www.mielkesfa...ladybug_dir.htm
Papildyta:
QUOTE(Gudra @ 2005 11 21, 20:32)
Suvynioji pradines daliu formas.
Kamsai adata nr 32 ar 36
Imi adata nr 36 ar 38 kuri reljefa ir jungi adata detales tarpusavyje.
Imi nr 40 ir isdailini visa pavirsiu, gilini reljefa, prikamsai rastus, aplikacijas, kailiuka.
Pagal toki nupasakojima kaip matei visai mielas meskiukas mari4 gavosi
QUOTE(uups @ 2006 02 20, 18:35)
uh, seniai bebuvau 'veltinyj'....turbut tik pirmoj temoj, mestelsiu keleta instrukciju
Kaip adata nusivelti toki (ar panashu) meshkiuka
instrukcijos cia:meshkiukai
ishbandyta,- tikrai labai lengva
kaip apvelti muilo gabalelius,-
nuoroda cia muilas
adata velta boruzhele
slapiai veltos ir siutos tapkytes kudikiui (ar vyresniam) batukai
laabai grazhus veltas paukshtelis,-instrukcija cia
atsiprashau, jei kartojuos
Kaip adata nusivelti toki (ar panashu) meshkiuka
instrukcijos cia:meshkiukai
ishbandyta,- tikrai labai lengva
kaip apvelti muilo gabalelius,-
nuoroda cia muilas
adata velta boruzhele
slapiai veltos ir siutos tapkytes kudikiui (ar vyresniam) batukai
laabai grazhus veltas paukshtelis,-instrukcija cia
atsiprashau, jei kartojuos
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2006 02 21, 00:50)
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 02 23, 15:17)
Įkeliu svajoklio atsiųstus velykinius grožius :
Grožėkitės .
prašau pagalbos. Atvežė iš kaimo vilnos, bet ji neplauta. Kaip man ją plauti ? Nes nemokėdama galiu sugadinti . O gal tokia ir visai netinka vėlimui ? Nu yra čia daug , patarkit man .
Grožėkitės .
prašau pagalbos. Atvežė iš kaimo vilnos, bet ji neplauta. Kaip man ją plauti ? Nes nemokėdama galiu sugadinti . O gal tokia ir visai netinka vėlimui ? Nu yra čia daug , patarkit man .
Papildyta:
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 03 06, 15:45)
Ekologiški žaisliukai mano mažiukui , tik dar labai grubūs tokie, per vakarą padaryti :
QUOTE(Papūgėlė @ 2006 04 08, 15:16)
Papildyta:
QUOTE(linada @ 2006 04 08, 18:23)
bet čia kažkaip įdomiai - iš kur tada pūkai ant gyvių - katinukų, burundukų dauguma jų megsti iš moheros ir tik nedaugelis veltų
kiti akivaizdžiai siūti
Papildyta:
velti gyvūnai
atkreipkit dėmesį į šių kainas
kiti akivaizdžiai siūti
Papildyta:
velti gyvūnai
atkreipkit dėmesį į šių kainas
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 08, 22:38)
QUOTE(VITA_V @ 2006 06 08, 23:07)
QUOTE(*Diva* @ 2006 09 03, 22:04)
nagi- tikiuosi neatsibodau dar:)
zaisliukas mano vaikui- lele-pirstine zuikis puikis:) su demonstracija kaip gi ja vaidinama ir kokio ji dydzio.
http://public.fotki....s/p1019312.html
http://public.fotki....s/p1019315.html
geru darbeliu Jums- isnykstu savaitei papoilsiauti:)
Grizus tikiuosi rasti ko pasiziureti..
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2006 09 15, 12:51)
Sveiki veltinio mylėtojai naujojoje temoje
Rodau savo angelą,kurį padariau neseniai gimusiam savo dukriukui:
Rodau savo angelą,kurį padariau neseniai gimusiam savo dukriukui:
QUOTE(MAGPIE @ 2006 12 08, 20:53)
Mamytes, pazvelkit, koki saunu zaisliuka galite nuvelti savo leliukams
QUOTE(ievuschka @ 2007 08 20, 23:13)
Vilke- nuostabios tavo knygutės
O pačią knygutę jau gatavą perki?
O čia meškiukas lepečkiukas:
O pačią knygutę jau gatavą perki?
O čia meškiukas lepečkiukas:
tai kap tam meskiui ausis padarei? jas atskirai velei ar is galvos kazkaip istraukei?
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 07, 23:11)
kas zaisliukus velia- va koki grazus:
zaisliukai
O jei kalbant apie vilna- siandien pabandziau kaimiska vilna velti.. seniai uzmirsta ir gulincia maise..Taigi visai grazu gaunasi..tokia azurine gelyte... tiesa, plaukuota, bet turi savotisko zavesio.. va masau kur tai galima pritaikyti.. O ir sukibo greitai kaip.. va galvoju gal kaip nors su kokia merino pamaisyt, ar ka...
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 22, 12:49)
Nu ką- skaitau skaitau pagyrimus ir smagu ir sarmata truputį ... Juk visų jūsų darbai ypatingi , tikrai .
Na papasakosiu , kaip tuos visokius veido bruožus darau, gal kam pravers...
Galvai vilną iš pradžių kiek galiu kiečiau susuku į kamuolį. Tada sukamšau su grubiausia adata ,kad būtų pakankamai kieta (tik tokia guzuota būna), tada išlyginu su plonesne (pasidaro labai kieta ir lygi) Lygindama palieku nesulygintus žandus, lūpų vietą, nosytę. Tada priplėšius dedu tose vietose, kur reikės iškilumų , vilnos gabaliukų ir juos jau pribadau belygindama ir tuo pačiu jau formuoju norimus iškilumus. Kada galvytė jau būna lygi , kieta ir su išformuotais iškilumais, imuosi įdubimų ir "griovelių" , juos formuoju pradžioje su ploniausia adata, o kur reikia labai paryškinti "griovelius", linijas naudoju grubiausią adatą (kadangi veltinukas būna pakankamai kietas, tai gilesni grioveliai pasidaro tik su grubiausia adata, plonoji tiek nebesukamšo)
Na va - nieko naujo ir "gudro"
Ir dar kartą dėkoju visoms šitaip šiltai sureagavusioms "garsiai ir tyliai" , viešai ir paslapčiomis
Na papasakosiu , kaip tuos visokius veido bruožus darau, gal kam pravers...
Galvai vilną iš pradžių kiek galiu kiečiau susuku į kamuolį. Tada sukamšau su grubiausia adata ,kad būtų pakankamai kieta (tik tokia guzuota būna), tada išlyginu su plonesne (pasidaro labai kieta ir lygi) Lygindama palieku nesulygintus žandus, lūpų vietą, nosytę. Tada priplėšius dedu tose vietose, kur reikės iškilumų , vilnos gabaliukų ir juos jau pribadau belygindama ir tuo pačiu jau formuoju norimus iškilumus. Kada galvytė jau būna lygi , kieta ir su išformuotais iškilumais, imuosi įdubimų ir "griovelių" , juos formuoju pradžioje su ploniausia adata, o kur reikia labai paryškinti "griovelius", linijas naudoju grubiausią adatą (kadangi veltinukas būna pakankamai kietas, tai gilesni grioveliai pasidaro tik su grubiausia adata, plonoji tiek nebesukamšo)
Na va - nieko naujo ir "gudro"
Ir dar kartą dėkoju visoms šitaip šiltai sureagavusioms "garsiai ir tyliai" , viešai ir paslapčiomis
QUOTE(jurate4 @ 2007 08 30, 11:37)
tai kap tam meskiui ausis padarei? jas atskirai velei ar is galvos kazkaip istraukei?
Ausis atskirai nuvėliau palikdama vilnos kuokštelius toje vietoje,kuri jungsis su galva ir tuomet juos subadžiau į galvą (oi,kaip žiauriai skamba ).Jei kas neaišku-klausk