Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

Blansyte, koks čiotkas tinginukas 4u.gif O aš vilnos laukiau, užsakius per inetą, tai nieko ir neveliau kolkas. Vakar gavau siuntinuką, tai visa naktį sapnavau ką velsiu g.gif ax.gif
Atsakyti
Ačiūkas,o aš apie šį Paršelį nakti pagalvojau ir štai rezultatas.Man geriausios mintys vėlai vakare gimsta wub.gif
Atsakyti
Blansyte,

Paršiuko nuotraukytę pavadinčiau taip:
"Rožinio paršiuko svajonės ir vilionės" wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmasis mano meškiukas.

user posted image

Prašau nesijuokit, nes kai pasižiūriu į kitų pirmus darbus, tai man iš saviškio juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 01 18, 19:46)
Pirmasis mano meškiukas.

Koks linksmutis smile.gif Aš siūlyčiau dar padaryti šviesesnius (pvz. kokius geltonus) vyzdžius meškiukui. mirksiukas.gif Man jis truputį aklas dabar atrodo...
Atsakyti
O ko čia juoktis JuzTea labai mielas meškutis,bet tikrai veidukui gyvybingumo truputi pridėk,pvz.gali į viduriuką baltą karoliuką,ar vilnos gabaliuką įdėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2008 01 18, 22:08)
Koks linksmutis smile.gif Aš siūlyčiau dar padaryti šviesesnius (pvz. kokius geltonus) vyzdžius meškiukui.  mirksiukas.gif Man jis truputį aklas dabar atrodo...

Nu jo.. Keistokas toks biggrin.gif padarysiu rolleyes.gif

Pasitaisęs:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 18 sausio 2008 - 21:03
QUOTE(blansyte @ 2008 01 18, 13:36)

Jetau kokiamiela kiaulytė wub.gif wub.gif
Atsakyti
JuZtea, tavo meškutis visai niejuokingas, o kaip tik labai mielas ,tiesiog mielumo įsikūnijimas wub.gif Pirmas žaisliukas man būna pats brangiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 01 18, 20:48)
Nu jo.. Keistokas toks biggrin.gif padarysiu rolleyes.gif

Na dabar bent jau man kitas vaizdas 4u.gif
Atsakyti
JuzTea, su pataisytom akim meskiukas atrodo tikrai labai mielas ir gyvas 4u.gif Pirmas zaisliukas - thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Beje, tai ne pirmas zaisliukas blush2.gif Tai pirmas meškiukas, o kaip žaisliukas tai antras 4u.gif pirmojo zaisliuko nuotrauka kažkur ankstesniuose puslapiuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 19 sausio 2008 - 18:47