Blansyte, koks čiotkas tinginukas O aš vilnos laukiau, užsakius per inetą, tai nieko ir neveliau kolkas. Vakar gavau siuntinuką, tai visa naktį sapnavau ką velsiu
Ačiūkas,o aš apie šį Paršelį nakti pagalvojau ir štai rezultatas.Man geriausios mintys vėlai vakare gimsta
Blansyte,
Paršiuko nuotraukytę pavadinčiau taip:
"Rožinio paršiuko svajonės ir vilionės"
Paršiuko nuotraukytę pavadinčiau taip:
"Rožinio paršiuko svajonės ir vilionės"
Pirmasis mano meškiukas.
Prašau nesijuokit, nes kai pasižiūriu į kitų pirmus darbus, tai man iš saviškio juokas ima
Prašau nesijuokit, nes kai pasižiūriu į kitų pirmus darbus, tai man iš saviškio juokas ima
QUOTE(JuzTea @ 2008 01 18, 19:46)
Pirmasis mano meškiukas.
Koks linksmutis Aš siūlyčiau dar padaryti šviesesnius (pvz. kokius geltonus) vyzdžius meškiukui. Man jis truputį aklas dabar atrodo...
O ko čia juoktis JuzTea labai mielas meškutis,bet tikrai veidukui gyvybingumo truputi pridėk,pvz.gali į viduriuką baltą karoliuką,ar vilnos gabaliuką įdėt
QUOTE(daite @ 2008 01 18, 22:08)
Koks linksmutis Aš siūlyčiau dar padaryti šviesesnius (pvz. kokius geltonus) vyzdžius meškiukui. Man jis truputį aklas dabar atrodo...
Nu jo.. Keistokas toks padarysiu
Pasitaisęs:
JuZtea, tavo meškutis visai niejuokingas, o kaip tik labai mielas ,tiesiog mielumo įsikūnijimas Pirmas žaisliukas man būna pats brangiausias
QUOTE(JuzTea @ 2008 01 18, 20:48)
Na dabar bent jau man kitas vaizdas
JuzTea, su pataisytom akim meskiukas atrodo tikrai labai mielas ir gyvas Pirmas zaisliukas -
Ačiū Beje, tai ne pirmas zaisliukas Tai pirmas meškiukas, o kaip žaisliukas tai antras pirmojo zaisliuko nuotrauka kažkur ankstesniuose puslapiuose.