Tyto -alba,labai gražus,išraiškingas šuo
Šilko namai kokia simpampulka
O čia mano mažylis
QUOTE(blansyte @ 2007 12 29, 14:35)
O čia mano mažylis
Simpatukas koks
Timona! Gražus peliukai ir žiurkės Man labai patiko O kokios gražios tavo nuveltos gelės
QUOTE(Nutellina @ 2007 12 31, 17:21)
Timona! Gražus peliukai ir žiurkės Man labai patiko O kokios gražios tavo nuveltos gelės
Ačiū labai !
Gėlės tai šlapiai veltos.. pirmas blynas Buvau pradėjusi įsivaizduoti, kad galiu ir kažką didesnio šlapiai nuvelt, bet paprastas kilimėlis toks banguotas ir skylėtas gavosi, kad padėjau muilą į šoną ir grįžau prie adatėlių..
Kai vėliau šlaiu vėlimu, man tai pasirodė visai neidomu bet kai pamaciau sitą Kaip grazu.. Bandysiu. Kokiu rūšių būna adatų? Kiek kainuoja? Ir kiek jų maždaug reikia? Ačiū
Pas mus vienoje parduotuveleje buna po 2 lt,3 rušių,aš jas visas ir naudoju numeriu nepamenu
Man atrodo, kad ir šioje temoje (arba prieš tai buvusioje) daug apie adatas ir jų numeriukus rašė.. O kainos svyruoja nuo 1,5 Lt iki 3 Lt
Radau O tie zaislai, nuvelti tiek kietai tiek minkštai, vos vos patraukus neišsidraiko? O atskiras dalis geriau siūt ar suvelt?
QUOTE(World_Angel @ 2008 01 02, 23:28)
Noriu parodyti savo pirmąjį darbelį, neskaitant apvalių vienspalvių auskarų Kojytės dar neuždėtos, nes nulūžo adata, tai kai artimiausiu laiku nusipirksiu, pabaigsiu(ten pirštukai turi kyšot). Fotkinau su telefonu, todėl prasta kokybė. Nu ką laukiu komentarų
Oho!
O plaukai kaip padaryti?
QUOTE(timona @ 2008 01 03, 14:08)
Pirkau rankdarbių parduotuvėje tokius storus kaip ir siūlus ten tik 70% vilnos buvo. Paskui prikarpiau, ir po vieną badžiau kažkur valandą ten prie tų plaukų knisaus... Paskui apkarpiau ir šukuoseną padariau tik tikrovėje jis man truputį į senutę, o ne į angeliuką užneša...