Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

Tyto -alba,labai gražus,išraiškingas šuo thumbup.gif

Šilko namai kokia simpampulka thumbup.gif

O čia mano mažylis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 12 29, 14:35)
O čia mano mažylis
user posted image

Simpatukas koks wub.gif
Atsakyti
Gražūs ir mieli žaisliukai smile.gif
Norisi ir man parodyti paskutinius darbelius ateinančių metų proga:
pelės
žiurkės
Atsakyti
Timona! Gražus peliukai ir žiurkės 4u.gif Man labai patiko biggrin.gif O kokios gražios tavo nuveltos gelės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 12 31, 17:21)
Timona! Gražus peliukai ir žiurkės  4u.gif  Man labai patiko  biggrin.gif  O kokios gražios tavo nuveltos gelės  thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif !
Gėlės tai šlapiai veltos.. pirmas blynas smile.gif Buvau pradėjusi įsivaizduoti, kad galiu ir kažką didesnio šlapiai nuvelt, bet paprastas kilimėlis toks banguotas ir skylėtas gavosi, kad padėjau muilą į šoną ir grįžau prie adatėlių.. doh.gif
Atsakyti
Kai vėliau šlaiu vėlimu, man tai pasirodė visai neidomu biggrin.gif bet kai pamaciau sitą blink.gif Kaip grazu.. Bandysiu. Kokiu rūšių būna adatų? Kiek kainuoja? Ir kiek jų maždaug reikia? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pas mus vienoje parduotuveleje buna po 2 lt,3 rušių,aš jas visas ir naudoju wub.gif numeriu nepamenu g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ir šioje temoje (arba prieš tai buvusioje) daug apie adatas ir jų numeriukus rašė.. O kainos svyruoja nuo 1,5 Lt iki 3 Lt smile.gif
Atsakyti
Radau blush2.gif O tie zaislai, nuvelti tiek kietai tiek minkštai, vos vos patraukus neišsidraiko? O atskiras dalis geriau siūt ar suvelt? g.gif
Atsakyti
Noriu parodyti savo pirmąjį darbelį, neskaitant apvalių vienspalvių auskarų biggrin.gif Kojytės dar neuždėtos, nes nulūžo adata, tai kai artimiausiu laiku nusipirksiu, pabaigsiu(ten pirštukai turi kyšot). Fotkinau su telefonu, todėl prasta kokybė. Nu ką laukiu komentarų drinks_cheers.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(World_Angel @ 2008 01 02, 23:28)
Noriu parodyti savo pirmąjį darbelį, neskaitant apvalių vienspalvių auskarų biggrin.gif  Kojytės dar neuždėtos, nes nulūžo adata, tai kai artimiausiu laiku nusipirksiu, pabaigsiu(ten pirštukai turi kyšot). Fotkinau su telefonu, todėl prasta kokybė. Nu ką laukiu komentarų drinks_cheers.gif  user posted image

Oho! thumbup.gif
O plaukai kaip padaryti?
Atsakyti
QUOTE(timona @ 2008 01 03, 14:08)
Oho!  thumbup.gif
O plaukai kaip padaryti?

Pirkau rankdarbių parduotuvėje tokius storus kaip ir siūlus g.gif ten tik 70% vilnos buvo. Paskui prikarpiau, ir po vieną badžiau lotuliukas.gif kažkur valandą ten prie tų plaukų knisaus... blush2.gif Paskui apkarpiau ir šukuoseną padariau rolleyes.gif tik tikrovėje jis man truputį į senutę, o ne į angeliuką užneša... blush2.gif
Atsakyti