Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 19, 18:18)
Nereikia nieko su niekuo lyginti! Tavo ziurkiukas labai fainas ir unikalus wink.gif  wub.gif

TAIP, kiekvienas zaisliukas unikalus ir savaip grazus, o ypac mielas nes darytas rankom, kiekvienas artimas zmogus apsidziaugtu gaves ranku darbo dovanele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2007 12 15, 11:45)
user posted image

mano darytas ziurkiukas is "La troskinio" wub.gif

nu jau kokie fainuciai wub.gif

o kur tos vilnos galima nupirkt? g.gif as zalia blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mėlyna @ 2007 12 14, 12:39)
4u.gif  Jau pabandziau atkirai velt rankytes ir privelt. Privelt gaunasi neblogai, bet jau nuvelt jas pacias  doh.gif  Visus pirstus susikapojau ir tai nesigavo pakankamo kietumo ir nevienodos...  verysad.gif  Kaip darot jus? Ar cia tik praktika praktika ir dar karta praktika, ar as ne taip darau?  unsure.gif

Labai priklauso su kokiom adatom veli.Aš tai pradedu su storiausia,paskui imu vidutiniaja,užbaiginėju su ploniausia wub.gif
Gali truputi pavėlusi iškart dėti prie kunelio ir užbaigti formuojant ant kuno.O kietumas ,tai tikrai nebutinai turi būti labai kieta.Kuo tu anksčiau pradesi su plonesne adata tuo jis bus minkštesnis ir didesnis wub.gif
Atsakyti
Laba diena, mergytes smile.gif
Visas sveikinu su šventėm ir noriu prie jūsų kompanijos prisijungti 4u.gif Neseniai užsidegiau vėlimu - bet taip greitai kaip jums neišeina.

Štai mano darbeliai:

Mano velti žaisliukai

Strielka, tavo pelyte iš La Troškinio labai graži 4u.gif O jau pelių armija išdovanojai visiems draugams?

Blansyte, bet jau su kokiu greičių tu veli savo peliukus - aš neisivaizduoju bigsmile.gif Labai mieli žverėliai thumbup.gif

Visų kitų darbeliai irgi labai gražus ir nepakartojami wub.gif
Atsakyti
Nutellina,tavieji nepakartojami wub.gif thumbup.gif

o daryti tenka sparciai,nes dovaneliu daug reikejo, o pirkt is parduotuviu jau net nebemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Strielka @ 2007 12 15, 13:45)
user posted image

Nerealus wub.gif
Atsakyti
NUTELINA, tavo darbeliai nuostabus, kiek visokiu smulkiu detaliu prigalvojusi, ta pele isvis ir su alum ir su zuvim lotuliukas.gif thumbup.gif
o pelyciu armija tai ir pirko ir dovanojau, bet cia kiek nufotkinau tai tik trecdalis kiek istikruju man ju teko pridaryt doh.gif biggrin.gif
Vyresniem zmonem tai dariau dovanu angelus (nuo Ievuchkos nusiziurejau, nes man jos nerealiai grazus, aisku man dar toli grazu iki tokio aukstojo pilotazo blush2.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strielka: 26 gruodžio 2007 - 09:50
QUOTE(blansyte @ 2007 12 25, 21:42)
Nutellina,tavieji nepakartojami wub.gif  thumbup.gif

o daryti tenka sparciai,nes dovaneliu daug reikejo, o pirkt is parduotuviu jau net nebemoku lotuliukas.gif

O aš pervėlai užsidegiau - bučiau irgi privėlus dovanelių 4u.gif Dabar labai noriu išmokti tapkutės nuvelti - mamos gimtadienis labai greitai g.gif

QUOTE(Strielka @ 2007 12 26, 10:49)
NUTELINA, tavo darbeliai nuostabus, kiek visokiu smulkiu detaliu prigalvojusi, ta pele isvis ir su alum ir su zuvim lotuliukas.gif  thumbup.gif
o pelyciu armija tai ir pirko ir dovanojau, bet cia kiek nufotkinau tai tik trecdalis kiek istikruju man ju teko pridaryt doh.gif  biggrin.gif
Vyresniem zmonem tai dariau dovanu angelus (nuo Ievuchkos nusiziurejau, nes man jos nerealiai grazus, aisku man dar toli grazu iki tokio aukstojo pilotazo  blush2.gif ).

Strielka, pažiūrėjau kitų tavo darbelių nuotraukas - fantastika wub.gif O tu pati - ta gražioji tamsiaplaukė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutellina: 26 gruodžio 2007 - 12:08
QUOTE(Strielka @ 2007 12 15, 12:45)

Tooooks prikolnas bigsmile.gif

na, mano keli darbeliai čia : http://www.flickr.co...s/21201767@N05/

Šįvakar dar laukia galingas update'as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellina @ 2007 12 26, 13:08)
Strielka, pažiūrėjau kitų tavo darbelių nuotraukas - fantastika  wub.gif  O tu pati - ta gražioji tamsiaplaukė?  ax.gif

labai aciu, smagu kad ir kitiem patinka tai ka darau biggrin.gif
o del grazuoles tai net blush2.gif doh.gif taip ten as ta tamsiaplauke biggrin.gif biggrin.gif

tyto_alba aciukas biggrin.gif o tavo darbeliai kokie nuostabus thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

as ir visai neseniai tuo velimu susidomejau ir visai netiketai... ale jau padirbejau is peties, tiek norinciu atsirado turet mano veltinuku, per naktis sedejau, daba tikiuosi biski atsipusiu biggrin.gif
bet su slapiu velimu nelabai draugauju, nors jau po n-tojo bandymo kazkas normaliau pradejo gautis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Strielka: 26 gruodžio 2007 - 20:43
QUOTE(blansyte @ 2007 12 23, 15:08)
Labai priklauso su kokiom adatom veli.Aš tai pradedu su storiausia,paskui imu vidutiniaja,užbaiginėju su ploniausia wub.gif
Gali truputi pavėlusi iškart dėti prie kunelio ir užbaigti formuojant ant kuno.O kietumas ,tai tikrai nebutinai turi būti labai kieta.Kuo tu anksčiau pradesi su plonesne adata tuo jis bus minkštesnis ir didesnis wub.gif

Jau kiek peliuku! wub.gif Aciu uz konsultacija 4u.gif
QUOTE(Nutellina @ 2007 12 25, 15:54)
Laba diena, mergytes  smile.gif
Visas sveikinu su šventėm ir noriu prie jūsų kompanijos prisijungti  4u.gif  Neseniai užsidegiau vėlimu - bet taip greitai kaip jums neišeina.

Neiseina! blink.gif lotuliukas.gif Kad man taip "neiseitu"... rolleyes.gif
QUOTE(tyto_alba @ 2007 12 26, 14:07)
na, mano keli darbeliai čia :

Specializacija - sunys wub.gif Prisiziurejus tokio grozio, uzsimaniau biglio lotuliukas.gif
Atsakyti
isijungdama foruma apie veltinius tikrai negalvojau, kad pamatysiu toooooooooooookius darbelius.. as apzavetaaaaa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti