Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinio žaisliukai

QUOTE(Strielka @ 2007 12 09, 21:16)
thumbup.gif mieli zaisliukai Blansyte

pas mane va kokia peliu armija buvo apsigyvenusi biggrin.gif

user posted image

jo cia gera peliuku armija tongue.gif smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 12 08, 20:39)
Ačiū visoms 4u.gif

Taip,taip siūlu apvyniotos wub.gif  .O ar blogai g.gif

Labai gerai 4u.gif
Atsakyti
O iš ko ūsus pelėms darot ? Aš tai šluotą apkarpiau. Gal gudresnių idėjų yra ?
Atsakyti
as dariau is troselio tokio kur karoliukus reiketu vert doh.gif bet daba nusipirksiu zilkos, manau bus geriau...
Atsakyti
Visu darbeliai tiesiog nuostabus ir nepakartojami! wub.gif Ar priimsit ir mane i savo buri? Rodausi (na, nevisai zaisliukai - sages, bet vistiek) blush2.gif
maza maza boruzyte
user posted image
didesne
user posted image user posted image
abi
user posted image
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 10 23, 17:19)
na ivairaus kietumo gali buti , galima netgi tik apkloti kokias veluties su kaspineliais suristi ir graziausius zaisliukus net neveltus padaryti .daugiau kantrybes ir padarysi kieta ,reik ilgiau badyti .  mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif (ilgokai nesilankiau, tik snd pamaciau blush2.gif )
Gal galit paaiskinti kaip priveliat/prisiuvat ar kaip kitaip pritvirtinat atsikisusias zaisliuku dalis - kojytes, rankytes ir ausytes? Prisiuvat atskirai nuveltas, kerpat is kilimeliu ar kaip kitaip? g.gif
Atsakyti
Nereikia nei prisiut ,nei kitu kirpt.Paprasciausian veliant kojyte,ar kokia kita dali gala palik nevelta,tada pridesi prie kuno ir privelsi,atrodys kaip isvien viskas nuvelta
Atsakyti
Sagiukas mažai panelei

user posted image
Atsakyti
labai faini darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ooo koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 12 13, 09:04)
Sagiukas mažai panelei

Koks fainas! thumbup.gif O jau padukai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 12 13, 10:04)
Sagiukas mažai panelei

user posted image

Labai linksmas thumbup.gif rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 11 06, 15:27)
Prasidėjo pasiruošimas Kalėdoms ax.gif  Veltinio žaisliukai eglutei - sniegenos

user posted image

Rooma, gal gali isduoti technologines sniegenu paslaptis , jei nesaugai autoriniu teisiu.... ax.gif Na, mane domina darbu eiliskumas: pirma nuveli raudonus kamuoliukus, o sparnelius iskart slapiai (jei taip, tai kaip taip lygiai padaryt) ar veliau adatelem? galvyte atskirai, adatelem?
Atsakyti