Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(_Lukata_ @ 2008 01 12, 00:09)
Nieko gero,nusipirko dukra,pasinaudojo 2 dienas ir jau išsausėjusi oda.  g.gif
Aš naudojau tą Clean and Clear,tada man išsausino odą  biggrin.gif  g.gif  Iki pleiskanų...  doh.gif

Na,o dabar naudoju iš Oriflame prausiklį. Rašo,kad giliai valo,nors nei kiek nepastebėjau. Dar turiu 1 kaukę ir 1 šveitiklį nuo porų,kad kaip ir nepadeda,gal todėl,kad nereguleriai naudoju.  blush2.gif
O kur galima įsigyti tą Teebaum kaukę?  g.gif

Teebaum kaukes galima rasti droge.

Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 01 12, 00:31)
Teebaum kaukes galima rasti droge.

o kaip jus po to elgiates kai atlaikot tas15 min? nes man tai veida sutraukia taip nemaloniai, o servetele nieko ten ypatingo nenuvalo, tik nubruzina. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2008 01 12, 01:07)
o kaip jus po to elgiates kai atlaikot tas15 min? nes man tai veida sutraukia taip nemaloniai, o servetele nieko ten ypatingo nenuvalo, tik nubruzina. sad.gif

As tai palaikau pusvalandi ir nuplaunu. Siaip ir parasyta naudojimo "instrukcijoje", kad reik nuplaut siltu vandeniu. Tikiuosi mes cia apie ta pacia kauke... Belkosmex Teebaum... g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 08 29, 10:56)
nezinau ar labai padeda bet the body shop 7 temoje buvo rasyta kad yra viena kauke specialiai nosiai kuri isvalo inkstirus ir kazkas rase kad padejo  mirksiukas.gif
Papildyta:
va suzinojau kaip ta kauke vadinas cia apie ja trumpas aprasymas : TEA TREE NOSE PORE MASK –  Nosies poras valanti kaukė su arbatmedžio aliejumi (50 ml)
Mišriai/ riebiai odai. Nuvalo ir sutraukia nosies zonos poras, pašalina komedonus, riebalų perteklių ir nešvarumus. Į kaukės sudėtį įeina arbatmedžio aliejus, baltasis molis, šalavijų ekstraktas. Efektyviai pašalina nešvarumus, dezinfekuoja. Suteikia odai minkštumo ir švarumo.
Is sios tbs arbatmedzio serijos isbandziau putas tai tikrai  thumbup.gif  dalykas manau kad ir kauke gera , nes kiek man zinoma arbatmedzio aliejus tikrai veiksmingas kovojant su spuogais beto i sia kauke ieina ir baltasis molis salaviju ekstraktas  blush2.gif  ax.gif  4u.gif  smile.gif

Cia turbut apie sia kauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 01 09, 15:29)
As irgi susidomejau  bigsmile.gif  Kiek kainuotu jei sugalvociau pirkti?  ax.gif Siaip labai noreciau  tongue.gif
Papildyta:

4u.gif As del badavimo norejau paklausti  blush2.gif Tai ka visas 10 dienu nieko nevalgyti tik gerti?  blink.gif

Taip,tik gerti. Bet jokiu budu negalima is karto badauti 10 dienu. Reikia po 1 diena kas savaite, po pusmecio pereiti prie 3 dienu ir t.t . Tada ir tos 10 dienu neatrodo taip baisiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 01 12, 17:19)
Cia turbut apie sia kauke  ax.gif

Reikės ir man pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare555 @ 2008 01 12, 21:12)
Reikės ir man pabandyti smile.gif

jeigu išbandysi būtinai parašyk poveikį, aš ir buvau prisiruošus pirkt,bet pagalvojau vargu ji ką padės ax.gif
Atsakyti
sveikutes
turiu ir as ta problemyte jau senokai, bilekiek visko isbandziau, bet vistiek dar problema yra.
Ar yra bandziusiu PROACTIV?
Pas mus cia pastoviai per telika reklamuoja, visoki Puf Dadziai ir kitos zviazdos sneka kaip jie atsikrate spuogu, tai ar yra pameginusiu ir ar tikrai padeda? help.gif
Atsakyti
QUOTE(martinibianco @ 2008 01 13, 04:01)
sveikutes
turiu ir as ta problemyte jau senokai, bilekiek visko isbandziau, bet vistiek dar problema yra.
Ar yra bandziusiu PROACTIV?
Pas mus cia pastoviai per telika reklamuoja, visoki Puf Dadziai ir kitos zviazdos sneka kaip jie atsikrate spuogu, tai ar yra pameginusiu ir ar tikrai padeda?  help.gif

labai abejoju, tik skambi reklama ax.gif vakare555 įsigyjei tą kaukę?
Atsakyti
pasirodo, ne apie ta pacia. biggrin.gif bet siandien nuejau ir nusipirkau ta teebaum, bandysim, ziuresim... smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
priimkit naujoke smile.gif
pastebejau cia daugeliui aktualia tema.ka noreciau pridurt, tai daugeliu atveju tai yra visgi problema reguliuojama ish vidaus, nes riebaliniu liauku ishsiskirima reguliuoja hormonai.
geriau ir kontraceptines(bene geriausias rezultatas buvo), ir homeopatines - beje, jas reikia minimum 3men gert kol pasirodys bent koks rezultatas.
gerai veikia garines voneles.
o visi tie kremai labai skirtingai veikia skirtingas odu tipus.
girdejau dar, kad reiketu pagerti tokiu zoleliu, rusishkai "chistotel" vadinas..bet ilgai neishtveriau, neskanu smile.gif
o dar labai geras kremas problematishkai odai yra rusishkos firmos - chistaja linija, agurkinis, jis nesausina, o riebi oda pasitepus tampa matine..
kaip maniake daug ishbandziau visokiausiu labai brangiu kremu, ir jokio rezultato, padejo tik truputi ir laikinai...
na o dar svarbiausia - nespaudineti spuogu wink.gif jau pati isitikinau...

visgi po tiek laiko idealiausio budo atsikratyti tos problemos dar neradau

Atsakyti
gal tikrai reiktu pabandyt dienele pabadaut... g.gif
kazin ar istversiu lotuliukas.gif
Atsakyti