Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

O man nuo inkštirų labiausiai padeda vaistinėj pagaminti kažkokie vaistukai (taip norėtųsi perskaityti sudėtį, tačiau niekaip rašto neįskaitau rolleyes.gif ), gal cinko suplaktinė g.gif . Vos tik pamačius kylantį spuogelį, patepu tuo pagamintu vaistuku, ir, nepatikėsit, ryte- spuogo lyg nebūta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 08 26, 21:17)
Ir viskas? Tik tiek?  blink.gif
Tai pas mane senų seniausiai neturėjo būt nei vieno inkštiriuko.
Deja, yra. Nors kas ryt, kas vakarą valau veidą. unsure.gif

man taip pat ir nebutu like nei vieno inkstyro as buvau neseneipas kosmetologe tai man vale veida isspaude inkstyrus,visas veidas istino nuo to spaudimo,uzdejo kauke dumblo zinok labai fainas veidas paliko kita savaite vel eisiu pabaiks valyti veida,ji man pasake kad yra gerai issivalyt veida o ypac inkstyrus ir naudoti tinkama krema veido odai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2007 11 12, 00:42)
man taip pat ir nebutu like nei vieno inkstyro as buvau neseneipas kosmetologe tai man vale veida isspaude inkstyrus,visas veidas istino nuo to spaudimo,uzdejo kauke dumblo zinok labai fainas veidas paliko kita savaite vel eisiu pabaiks valyti veida,ji man pasake kad yra gerai issivalyt veida o ypac inkstyrus ir naudoti tinkama krema veido odai  rolleyes.gif

o kas ten per dumblas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AstrejaM @ 2007 11 10, 13:59)
Ir as noreciau suzynoti kur ja gauti... g.gif

iš zepter pirkti, tik nežinau kainos - man irgi dabar prisireikė.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2007 11 13, 16:47)
o kas ten per dumblas? ax.gif

na kaip sako purvo kauke labai gera kauke veidui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2007 11 10, 21:28)
O man nuo inkštirų labiausiai padeda vaistinėj pagaminti kažkokie vaistukai (taip norėtųsi perskaityti sudėtį, tačiau niekaip rašto neįskaitau  rolleyes.gif ), gal  cinko suplaktinė  g.gif . Vos tik pamačius kylantį spuogelį, patepu tuo pagamintu vaistuku, ir, nepatikėsit, ryte- spuogo lyg nebūta  thumbup.gif

o kokioj vaistineje juos gamina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2007 11 21, 19:00)
o kokioj vaistineje juos gamina? ax.gif

universiteto

čia senamiestyje, netoli prezidentūros
Atsakyti
Na merginos,parasykit kur bioptron lempa gauti ir kokia kaina 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu,matyt issinaikino visus inkstirus ir sioj temelej nebesilanko schmoll.gif g.gif
Atsakyti
as irgi su inkstirais vargstu jau gal 10 metu.

geriausia, ka iki siol pavyko surasti, tai Vichi veido prausiklis su mikrogranulemis (nepamenu dabar, ar riebiai veido odai jis skirtas, ar misriai, o gal tiesiog problematinei - zalia pakuote) ir tos pacios firmos tonikas irgi riebiai odai. Panaudojusi dar siek tiek paspaudau svariais pirstais. Zinau, kad negalima, na bet kito budo neisivaizduoju smile.gif Igudau per laika, pasalinu inkstirus be didesnes zalos odai (na bent jau nesimato).
Atsakyti
Man ir mano sesei (paauglei) labai gerai inkštyrus išvalo Teebaum kaukė, tik reik teptis sąžinigai 2-3 kartus į savaitę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 11 26, 22:55)
Man ir mano sesei (paauglei) labai gerai inkštyrus išvalo Teebaum kaukė, tik reik teptis sąžinigai 2-3 kartus į savaitę  rolleyes.gif

o ši kaukė kokiai odai skirta? Šiuo metu naudoju paprastą juodą molį, bet šiek tiek dirgina oda man jis ir neseniai įsigijau brangią iš kosmetologės kaukę, ir tas ir tas pavalo poras, bet jei vakare užsitepu, tai jau ryte vėl pilna inkštirų doh.gif
Atsakyti