Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

Labutis jums. As tai kazkada bandziau akne bp 5,bet neisnaikina jis inkstiru, galiausiai labai issausina oda iki pleiskanojimo, tai ismeciau ji lauk schmoll.gif . Tas inkstitu valiklis is bion irgi nieko nepadejo verysad.gif taigi tik pinigus ismeciau. O kam labai blizga oda riebi, tai bion matinis toks permatomas kremas labai man padeda, aisku ne 8val kaip zadama,bet mano oda labai riebi blush2.gif Ji galim tepti ir ant paprasto kremo ir ant makijazo.
Atsakyti
aš neatradau priemonės, kuri padėtų nuo inkštirų.... verysad.gif visas veidas vieni inkštirai, bet kur atrodo paspausi ir lenda visoks brudas blink.gif naudoju skinoren'a, bet jis gal tik nuo jau išlindusiu spuogiukų ir neleidžia kietiem list lauk, bet daugiau neveikia man nieko... darausi valymus, bet irgi trumpalaikis efektas. Matyt reikia susitaikyti, nes mano problema genai...
Atsakyti
As pora kartu i savaite naudoju Avon gaivinamaji valomaji veido sveitikli is Clearskin serijos ir ryte bei vakare valau veida tos pacios serijos sutraukiamuoju skysciu nuo inkstiru bigsmile.gif Ale tikrai padeda bigsmile.gif Anksciau naudotos priemones taip nepadedavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 10 03, 21:50)
aš neatradau priemonės, kuri padėtų nuo inkštirų....  verysad.gif  visas veidas vieni inkštirai, bet kur atrodo paspausi ir lenda visoks brudas  blink.gif naudoju skinoren'a, bet jis gal tik nuo jau išlindusiu spuogiukų ir neleidžia kietiem list lauk, bet daugiau neveikia man nieko... darausi valymus, bet irgi trumpalaikis efektas. Matyt reikia susitaikyti, nes mano problema genai...

siulau isbandyti bioptrono lempa kursa pasidaryk bent as taip dariausi 2kartus per diena po 2-5min. 10dienu, pamatysi pageres thumbup.gif nes ir man taip buvo, nezinojau ko griebtis kol neatradau kosmetologes kuri ir pasiule si buda. sekmes
Atsakyti
as irgi turiu bioptron lemopa,kai jau visai pablogedavo su veideliu,tai pasisviesdavau
ar tikrai gerai padeda?nes pati nesu pastebejus itin ryskaus rezultato,begsiu dar ju knygute paskaitinesiu,gal ka nors raso gero...smile.gif
Atsakyti
http://www.kristiana..._gamintojo_id=2

gal yra bandziusiu pati pirmaji produkta? t.y. ta kauke "BALANCING PURIFYING MASK" 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif o gal kuri bandet juodus nosies taskelius valyt su druskos ir sodos misiniu? ka tik radau internete toki recepta:

Kova su inkštirais

Jei tave varo iš proto juodi taškeliai ant nosies, kaktos ar smakro, padės odos šveitikliai. Brangias priemones puikiausiai gali atstoti kavos tirščiai arba druskos ir sodos mišinys.

„Jeigu tavo oda yra labai jautri, į kavos tirščius įdėk truputėlį grietinėlės. Jeigu oda riebesnė ir ne tokia jautri - naudok ne kavos tirščių, o druskos ir sodos valiklį.

Sumaišiusi šaukštelį druskos ir šaukštelį sodos, sudrėkink vatos kempinėlę, truputį ją pamuilink, tada užberk pasigaminto mišinio ir lengvais sukamaisiais judesiais valyk labiausiai inkštirų mėgstamas vieteles“, - pataria Natalja.

paimta is cia...

as tai pabandziau tai truputi lyg ir sumazejo... rolleyes.gif o gal cia man tik taip atrodo.. blush2.gif dar reiks su kavos tirsciais pabandyt smile.gif
Atsakyti
kartais panaudoju smulkia druska kaip sveitikli (bet be sodos), visai nieko smile.gif bet kad labai apmazintu insktyrus tai nepastebejau
Atsakyti
QUOTE(jorin28 @ 2007 10 27, 21:25)
siulau isbandyti bioptrono lempa kursa pasidaryk  bent as taip dariausi 2kartus per diena po 2-5min. 10dienu,  pamatysi pageres thumbup.gif  nes ir man taip buvo, nezinojau ko griebtis kol neatradau kosmetologes kuri ir pasiule si buda. sekmes

Ir as ji turiu, reikes pabandyti
Atsakyti
labutis

nesuprantu prie ko cia ta lempa? blink.gif gal tipo pasidaryti veido valyma ir tada ja pastoviai naudoti, kad neatsirastu? ka ji daro? koks veiksmingumas ar nekenksminga?

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sakykite, kur galima įsigyti bioptrono lempą? ax.gif
Atsakyti
Ir as noreciau suzynoti kur ja gauti... g.gif
Atsakyti