Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(oriole @ 2007 09 15, 14:43)
yra kaukiu visokiu, pvz.
Yves Rocher poras mazinanti nulupama kauke:
user posted image

arba kokie nors serumeliai, pvz
Clinique Pore Minimizer:
user posted image

Dėkui 4u.gif O kokį kremą rekomenduotumėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2007 09 16, 13:46)
Dėkui  4u.gif O kokį kremą rekomenduotumėte?  g.gif

Is kremu... mastau.gif ...dabar tik vienas i galva ateina - velgi Yves Rocher drekinantis dieninis kremas "Bio Specific Anti-Imperfections"
user posted image

Anot aprasymo, jis lygina oda, mazina issipletusias poras ir suteikia odai ilgalaiki matiskuma. Pati dar nesu bandzius sito kremo, net maga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oriole: 16 rugsėjo 2007 - 19:02
Sveikos,
Ar nei viena nebandet su inkstirais kovot tepdamos pastoviai akne bp5 emulsija? Notacijoj parasyta, kad sis tepaliukas pries spuogus, inkstirus ir seboreja. Uzsienio forumuose skaiciau, kad tas benzoil peroksidas daug kam padejo atsikratyt spuogu. Jie gydesi pagal Dan'o pateiktus metodus. Pats autorius to saito taip issigyde akne. Taigi, gal kam is naudojusiu irgi pasiseke pasiekt stulbinanciu rezultatu?
Atsakyti
Nusipirkau siandien the body shop kauke su arbatmedzio aliejumi, giliai valancia, sedziu daba visa grazi tokia, zalia bigsmile.gif
parasysi veliau kaip ji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2007 09 16, 20:00)
Is kremu... mastau.gif ...dabar tik vienas i galva ateina - velgi Yves Rocher drekinantis dieninis kremas "Bio Specific Anti-Imperfections"
user posted image

Anot aprasymo, jis lygina oda, mazina issipletusias poras ir suteikia odai ilgalaiki matiskuma. Pati dar nesu bandzius sito kremo, net maga

aš esu turėjus beveik visus YR kemus. Man visai patiko šitas kremukas ,aišku kažkokių stebuklų nedaro, bet fainulka toks rolleyes.gif reiks kada jį vėl prigriebt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 09 17, 13:11)
aš esu turėjus beveik visus YR kemus. Man visai patiko šitas kremukas ,aišku kažkokių stebuklų nedaro, bet fainulka toks  rolleyes.gif  reiks kada jį vėl prigriebt  rolleyes.gif

kokia kaina to drekinancio YR kremo?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 17, 14:46)
kokia kaina to drekinancio YR kremo?

oi, atsiprašau tikrai nepamenu ax.gif

bet jei labiau drėkinimas rūpi, gal va šitą remuką geriau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 09 17, 15:26)
oi, atsiprašau tikrai nepamenu  ax.gif 

bet jei labiau drėkinimas rūpi, gal va šitą remuką geriau

user posted image

aciu 4u.gif
rupi tai viskas zinot biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ,o as norejau patarimo..grizau is atostogu ir visas mano veidas pilnas inkstiru ziuriu pasidare (anksciau taip niekada nebuvo)..as tai galvoju gal del to kad daug naudojau apsauginio kremo ir matyt uzsikiso visos poros..kaip man dabar ta veida susitvarkyt? g.gif
veido valyma dariausi vasaros pradzioj,tai jau kazkaip ir nenoreciau taip greit kartot. Gal irgi kam tokiu problemu buvo?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2007 10 01, 16:13)
Merginos ,o as norejau patarimo..grizau is atostogu ir visas mano veidas pilnas inkstiru ziuriu pasidare (anksciau taip niekada nebuvo)..as tai galvoju gal del to kad daug naudojau apsauginio kremo ir matyt uzsikiso visos poros..kaip man dabar ta veida susitvarkyt?  g.gif
veido valyma dariausi vasaros pradzioj,tai jau kazkaip ir nenoreciau taip greit kartot. Gal irgi kam tokiu problemu buvo?

Jei oda nėra labai jautri naudok "šiurkštesnius" pilingus 3 k per savaite,po mėn turėtu apsivalyt.
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 10 01, 21:47)
Jei oda nėra labai jautri naudok "šiurkštesnius" pilingus 3 k per savaite,po mėn turėtu apsivalyt.

Aciu 4u.gif ,o gal gali kazkoki konkreciau patart,gal paciai teko naudot? Nes as turiu is Oriflame vesinanti su granulem,bat nekazi ka jis ten padeda..
Atsakyti
O aš niekaip negaliu atsikratyti smulkių baltų spuogelių panašių į inkštyrus. Jie tupi palei smilkinius ir žandikaulį. Gal kam pavyko įveikti juos?
Atsakyti