Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(Gustuke @ 2007 08 30, 21:01)
mano panaši situacija, susigyvenau su jais, bet vistiek turi būt kažkas kas padėtų doh.gif

tai turetu buti kazkas reguliuojantis is vidaus. kosmetika bejege kol nesureguliuosi vidaus. kazkam padeda "svari oda", kazkam atvirksciai. as bent tikiu, kad zoliu arbatos gali lb pagelbeti, bet as alergiska ir zoles man netinka. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misisipe: 30 rugpjūčio 2007 - 20:59
QUOTE(Misisipe @ 2007 08 30, 21:59)
tai turetu buti kazkas reguliuojantis is vidaus. kosmetika bejege kol nesureguliuosi vidaus. kazkam padeda "svari oda", kazkam atvirksciai. as bent tikiu, kad zoliu arbatos gali lb pagelbeti, bet as alergiska ir zoles man netinka.  doh.gif

laba, aš irgi galvoju, kad reik nuo vidaus pradėt valyt organizmą. dabar bandau atsisakyt riebaus maisto ir saldumynų rolleyes.gif gal galėtum pavardint kokios arbatos?

prieš porą dienų nusipirkau tą acnofan, nu nieko toks..iš vakaro patepiau spuogą, tai iš ryto jau nebebuvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rama* @ 2007 08 31, 10:07)
laba, aš irgi galvoju, kad reik nuo vidaus pradėt valyt organizmą. dabar bandau atsisakyt riebaus maisto ir saldumynų rolleyes.gif  gal galėtum pavardint kokios arbatos?

prieš porą dienų nusipirkau tą acnofan, nu nieko toks..iš vakaro patepiau spuogą, tai iš ryto jau nebebuvo cool.gif

kiek zinau i visokius vitaminus odai daznai deda dilgeliu, asiukliu, trispalviu naslaiciu, varnalesu saknu, kiaulpieniu saknu, lakisiaus. manau verta pasieskoti info apie tas zoles.
Atsakyti
as dabar klausima kaip is pirmos klases....inkstirai yra juodi tie taskiukai, o kaip vaidnami tie tokei kaip balti inkstirai, kaip spuogiukai, bet jie tokie kieti, man daznai is ju atsiranda tokie pulinukai...varge varge..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 08 29, 17:22)
o kur tu tuos aliejukus perki? esu macius visokiu eteriniu alieju, net iki parduotuvej, maximoj..  g.gif  tik abejoju ar jie visi tinkami?  g.gif  smile.gif

taip, odai tiks visi Eteriniai!! aliejai. Yra visokiu cheminiu alieju- jie netinka. Essential Oil- eterinis aliejus. Kaina bus nuo 7- 50 lt..
Odai tiks ir maksimos aliejai. Yra neblogi rusiski ar ukainietiski "Aromatika" - jie siek tiek brangesni. Dabar maciau atsirado lietuviski "Naujoji Borune"- visai pigus.

Bet nemanau, kad pigumas turi gasdinti- sveika i efektyvu naudoti ir pigesni alieju, jie tiesiog gali tureti maziau kazkokiu pliusu, gali buti spaiziamas ir prastesnes kokybes augalo, tai nuo to nukentes jo kvapas ir gal dar kokie rodikliai, ir negali jo gerti - aukstos kokybes aliejus geria po kelis lasus esant tam tikrom ligom.

Tik reikia ivertinti savo alergizavimo lygi- daug kas citrusiniams gai alergizuoti. Bet yra pusu, kadagiu, eukaliptu, arbatmedziu, levandu aliejai - jie retai kada sukelia alergija.
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 08 29, 23:03)
agha, butinai  mirksiukas.gif  tik reikia gal truputi ilgiau pavartoti... ant pakuotes raso - maziausiai 4 savaite  g.gif

na ir kokie rezultatai pasimatė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 09 02, 00:25)
as dabar klausima kaip is pirmos klases....inkstirai yra juodi tie taskiukai, o kaip vaidnami tie tokei kaip balti inkstirai, kaip spuogiukai, bet jie tokie kieti, man daznai is ju atsiranda tokie pulinukai...varge varge..... doh.gif

jo,tie juodi taskeliai yra inkstirai/komedonai
o balti taskeliai buna po akimi,ant skruosto arba prie smilkinio.
nezinau kaip lietuviskai jie vadinami,vokiskai tai yra MILIEN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 09 rugsėjo 2007 - 13:28
QUOTE(addicted @ 2007 09 09, 14:24)
jo,tie juodi taskeliai yra inkstirai/komedonai
o balti taskeliai buna po akimi,ant skruosto arba prie smilkinio.
nezinau kaip lietuviskai jie vadinami,vokiskai tai yra MILIEN.

man tu baltu yra ne tik tavo vardintose vietose, net ant smakro, o paskui is ju formuojasi pulinukai g.gif unsure.gif
Atsakyti
as galvojau,kad jis kietas ir atrodo kaip manu kruopa

nu cia paprasciausias spuogelis,kuris subresta ir sprogsta
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 09 09, 13:32)
na ir kokie rezultatai pasimatė? blush2.gif

kremuka is 10 balu ivertinciau 9 thumbup.gif
man nepatinka tik tai kad jis baltas nes skaidrus, tai tepti galiu ji tik vakare, arba nebent jei neinu niekur smile.gif
o gydomosios savybes, tai tikrai, spuogeliai daug greiciau nyksta thumbup.gif ir kaip uz tokia kaina, tai jis tikrai liuksas, pabandykit tikrai bigsmile.gif

man tik dar neaisku, kaip kovoti su tais juodais inkstirais.. aplink nosi, smakra, ant kaktos.. g.gif
paskutinis ka man pasiule kosmetologe tai is RASOS serijos valomoji kauke... jau antra tubele nusipirkau.. bet nejauciu kad padetu dar.. g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bransha: 10 rugsėjo 2007 - 11:20
Musu viltis slypi cia.Na gal tik mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 09 10, 15:36)
Musu viltis slypi  cia.Na gal tik mano biggrin.gif

Aš irgi žiūrėjau šitą laidą ir manau,kad jie š..o nereklamuotų,nes labai senai jie savo užrekomendavo.Labai norėčiau nupirkti tokią kaukutę g.gif

O dėl Body Shop valomosios kaukės tai galiu nuvylti-netiko nei man,nei vyrui,nei mano mamai.Visiškai JOKIŲ rezultatų.Nors šiaip Body Shop kosmetika esu patenkinta.Tai vienintelė prekė kuria aš nusivyliau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melina: 10 rugsėjo 2007 - 20:27