Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai - II tema

QUOTE(Brilliant @ 2007 08 29, 10:51)

ACNOFAN kremas

lekiau per pietu pertrauka i eurovaistine - bandysim kaip veikia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as labai daug eteriniu alieju naudoju- arbatmedziu, citrinu, eukaliptu, pusu, levandu- jie visi dezinfikuoja. Nusipirkdama nauja veido krema atidedu puse, o i likusia dali ilasinu misinuka is alieju. po to, kai isnaudoju, likusia dali kremo sumaisau su kitais aliekjais. Siaip oda gaivesne ir sveikesne, taciau visko nepasalina... sad.gif
Ryte jei gerai atrodyt reikia, siaip kelis lasus eteriniu alieju sumaisau delnuose ir imasazuoju i oda, po to kokia arbatele nuvalau riebalu likucius, nors geras aliejus isigeria visiskai...
Cia musu ekologija tokia, merginos. Man niekad problemu nebuvo, o persikeliau gyventi i nama su langais iseinanciais i judria gatve, tai po pirmo menesio savo odos nebeatpazinau...
siaip bjauru, kad vyrai turi maziau odos problemu, nei mes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2007 08 29, 17:12)
as labai daug eteriniu alieju naudoju-  arbatmedziu, citrinu, eukaliptu, pusu, levandu- jie visi dezinfikuoja. Nusipirkdama nauja veido krema atidedu puse, o i likusia dali ilasinu misinuka is alieju. po to, kai isnaudoju, likusia dali kremo sumaisau su kitais aliekjais.  Siaip oda gaivesne ir sveikesne, taciau visko nepasalina... sad.gif
Ryte jei gerai atrodyt reikia, siaip kelis lasus eteriniu alieju sumaisau delnuose ir imasazuoju i oda, po to kokia arbatele nuvalau riebalu likucius, nors geras aliejus isigeria visiskai...
Cia musu ekologija tokia, merginos. Man niekad problemu nebuvo, o persikeliau gyventi i nama su langais iseinanciais i judria gatve, tai po pirmo menesio savo odos nebeatpazinau...
siaip bjauru, kad vyrai turi maziau odos problemu, nei mes schmoll.gif

o kur tu tuos aliejukus perki? esu macius visokiu eteriniu alieju, net iki parduotuvej, maximoj.. g.gif tik abejoju ar jie visi tinkami? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 08 29, 15:00)
lekiau per pietu pertrauka i eurovaistine - bandysim kaip veikia biggrin.gif  biggrin.gif

parašyk atsiliepimus, aš ir ruošiuos nusipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winnerss @ 2007 08 29, 09:56)
nezinau ar labai padeda bet the body shop 7 temoje buvo rasyta kad yra viena kauke specialiai nosiai kuri isvalo inkstirus ir kazkas rase kad padejo  mirksiukas.gif
Papildyta:
va suzinojau kaip ta kauke vadinas cia apie ja trumpas aprasymas : TEA TREE NOSE PORE MASK –   Nosies poras valanti kaukė su arbatmedžio aliejumi (50 ml)
Mišriai/ riebiai odai. Nuvalo ir sutraukia nosies zonos poras, pašalina komedonus, riebalų perteklių ir nešvarumus. Į kaukės sudėtį įeina arbatmedžio aliejus, baltasis molis, šalavijų ekstraktas. Efektyviai pašalina nešvarumus, dezinfekuoja. Suteikia odai minkštumo ir švarumo.
Is sios tbs arbatmedzio serijos isbandziau putas tai tikrai  thumbup.gif  dalykas manau kad ir kauke gera , nes kiek man zinoma arbatmedzio aliejus tikrai veiksmingas kovojant su spuogais beto i sia kauke ieina ir baltasis molis salaviju ekstraktas  blush2.gif  ax.gif  4u.gif  smile.gif

tikriausiai, as rasiau
man tikrai padeda - sutraukia poras
dar T zonai (mano veido oda kombinuota, T zona riebi, kitur normali) naudoju L'occsitane levandu fluida ir valikli ar tai prausikli.
Padeda, bet... jie vis tiek yra ir liks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 29 rugpjūčio 2007 - 21:52
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 29, 17:24)
parašyk atsiliepimus, aš ir ruošiuos nusipirkt rolleyes.gif

agha, butinai mirksiukas.gif tik reikia gal truputi ilgiau pavartoti... ant pakuotes raso - maziausiai 4 savaite g.gif

P.S. kokia idomi tavo liniuote.. smile.gif ar galiu paklaust?..jei ne per daug asmeniska.. kodel skaiciuoji laika, kai esi vienisa? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 08 29, 23:03)
agha, butinai  mirksiukas.gif  tik reikia gal truputi ilgiau pavartoti... ant pakuotes raso - maziausiai 4 savaite  g.gif

P.S. kokia idomi tavo liniuote.. smile.gif ar galiu paklaust?..jei ne per daug asmeniska.. kodel skaiciuoji laika, kai esi vienisa?  unsure.gif

baisiai norėjau turėt kokią liniuotę lotuliukas.gif skaičiuoju kiek laiko gyja žaizdos, reiks greit pašalint ax.gif

nu žiūrėsim ar padės nors kiek, ale tas kremukas labiau tinka spuogam ane? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas isbandet toki dalyka?
An ultimate purifying & drying lotion
Helps dry out pimples while moisturizing
Visibly keeps your pores less noticeable
Incredibly softens & revitalizes your skin
Maintains your skin’s natural moisture balance
Suitable for all skin types
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 25, 16:48)
kalbam toliau, kaip naikint inkštirus ax.gif

inkstirai mane nugalejo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe @ 2007 08 30, 16:11)
inkstirai mane nugalejo.  schmoll.gif

niekad nereikia pasiduot, aš tikiuos kad kada nors išras kokią gerą priemonę nuo jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 08 30, 17:25)
niekad nereikia pasiduot, aš tikiuos kad kada nors išras kokią gerą priemonę nuo jų 4u.gif

ir kada as ja issirinksiu? inkstiru turiu nuo 13 metu ir labai daug. man 28 ir dar nesugalvojau kaip juos isnaikinti ar bent sumazinti ju atsiradima. pripratau prie ju. jie kaip mano veido dalis. smile.gif o ka padarysi, jei veido valymas padeda tik kelioms savaitems, o savaite po jo vaikstau suzalotu veidu. kremai, kaukes nuo inkstiru issausina oda ir inkstirai buna ant pleiskanotos odos. tada dvigubai baisiau.
Atsakyti
QUOTE(Misisipe @ 2007 08 30, 18:47)
ir kada as ja issirinksiu? inkstiru turiu nuo 13 metu ir labai daug. man 28 ir dar nesugalvojau kaip juos isnaikinti ar bent sumazinti ju atsiradima. pripratau prie ju. jie kaip mano veido dalis.  smile.gif o ka padarysi, jei veido valymas padeda tik kelioms savaitems, o savaite po jo vaikstau suzalotu veidu. kremai, kaukes nuo inkstiru issausina oda ir inkstirai buna ant pleiskanotos odos. tada dvigubai baisiau.

mano panaši situacija, susigyvenau su jais, bet vistiek turi būt kažkas kas padėtų doh.gif
Atsakyti