šitas super
QUOTE(bazuka @ 2007 08 20, 19:53)
didelis ačiū, tikrai šitas
QUOTE(niuma @ 2007 08 02, 18:49)
Nerealus grožis ir pavyzdžio ir rezultato. Turbūt ir aš bandysiu ką nors panašaus...
Papildyta:
QUOTE(RedMa @ 2007 07 25, 18:24)
gal kas galėtų pasidalinti patirtimi ir nupasakoti į az kaip šitokį grožį reikia susimeistruoti LABAIIIIIIIIII GRAŽUUUUUUUUUU
tema
QUOTE(jurka @ 2007 08 22, 11:26)
Nerealus grožis ir pavyzdžio ir rezultato. Turbūt ir aš bandysiu ką nors panašaus...
Papildyta:
gal kas galėtų pasidalinti patirtimi ir nupasakoti į az kaip šitokį grožį reikia susimeistruoti LABAIIIIIIIIII GRAŽUUUUUUUUUU
tema
Papildyta:
tema
pritariu ir as . labai grazu. gal galetum rastelio schema pasidalint
QUOTE(niuma @ 2007 08 22, 19:49)
Dėkui merginos, už įvertinimus
rita-x nesupratau, kurios klausei schemukės, bet jei manęs, tai raštas čia: 8-11 foto
rita-x nesupratau, kurios klausei schemukės, bet jei manęs, tai raštas čia: 8-11 foto
aciu
Sveikutes
kaip cia grazu ir kiek daug grozybiu negaliu
labai fanu ideju prisirinkau is Justes, ir daugiau mums fantazijos paivairinimui nuotraukyciu imesk kai galesi
labai didelis dekui ir kitoms mergikems
labai fanu ideju prisirinkau is Justes, ir daugiau mums fantazijos paivairinimui nuotraukyciu imesk kai galesi
QUOTE(lialia:) @ 2007 08 23, 17:42)
Sveikutes
Man labai smagu, kad turejai kur akytes paganyti kai turesiu laiko, butinai imesiu daugiau idomiu groziu
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 21, 10:39)
sita megztini numezgiau
vargau ilgai.. bet is uzsispyrimo pribaigiau
QUOTE(prunskiene @ 2007 08 25, 12:09)
parodyk