Įkraunama...
Įkraunama...

podiumo grožybės

Šaunu justess22 thumbup.gif ir iš kur trauki tokias grožybes wub.gif
O aš turiu klausimėlį, greičiau patarimo reikia, kažkada išsirinkau iš justess22 podiumo grožybių vieną, tai lyg palaidinė su karoliais iškirptės vietoje. Ir galvoju kokiąpanaudoti medžiagą ? trikotažinę ar paprastą medvilninę? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 12:39)
Šaunu justess22  thumbup.gif  ir iš kur trauki tokias grožybes  wub.gif
O aš turiu klausimėlį, greičiau patarimo reikia, kažkada išsirinkau iš justess22 podiumo grožybių vieną, tai lyg palaidinė su karoliais iškirptės vietoje. Ir galvoju kokiąpanaudoti medžiagą ? trikotažinę ar paprastą medvilninę?  g.gif

oi, as visa diena tarp tokiu grozybiu sedziu...toks jau mano darbas tu grozybiu ieskoti mirksiukas.gif o del konkretaus modeliuko tai galiu pasakyt, kad graziausiai atrodytu plonas kritus trikotažas (geriausiai viskoze, ji graziai sukrenta). O medvilne gali styroti...arba tada reikia kokios labai plonytes medvilnes, kuri islaiko glamzuma - dabar buna audiniu su metalo siulu įaustu - tai toks audinys gal irgi idomiai ziuretusi. Tiek patarimu is mano patirties 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mano Podiumo Grožybės:)
Atsakyti
vadinasi, geriausiai tinka trikotažinė lengva g.gif aha teks ieškoti pasibraižysiu brėžinuką kaip reiks susiūti, nes čia tik iš priekio nufotogafuota, nugarą teks pačiai kurti, bet jau įsivaizduoju, kad nugara turi būti iki pusės nuoga, o susiriša tik ant kaklo g.gif arba ir nugaroje kokie šniūreliai reikalingi, o tai visi gražumai pasimatys vėjui papūtus lotuliukas.gif Gal žinote iš kur gauti tokių medinių didesnių karolių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 14 birželio 2007 - 11:29
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 13:28)
pasibraižysiu brėžinuką kaip reiks susiūti

Gal žinote iš kur gauti tokių medinių didesnių karolių?

oi, tai gal ir man kokius brezinukus pasefuotum blush2.gif cia as truputuka naudos bandau gauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o su mediniais karoliukais tai problema g.gif as tikrai nezinau, kur ju gauti... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 14 birželio 2007 - 11:51
QUOTE(justess22 @ 2007 06 14, 11:49)
oi, tai gal ir man kokius brezinukus pasefuotum blush2.gif cia as truputuka naudos bandau gauti

Aišku, kodėl gi ne mirksiukas.gif tik jie bus gan gruboki, esminiams dalykams užfiksuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 14:05)
Aišku, kodėl gi ne  mirksiukas.gif tik jie bus gan gruboki, esminiams dalykams užfiksuoti  ax.gif

tai man tinka mirksiukas.gif tuoj dar groziu ikelsiu ax.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 14 birželio 2007 - 12:09
QUOTE(justess22 @ 2007 06 14, 11:49)
...o su mediniais karoliukais tai problema g.gif as tikrai nezinau, kur ju gauti... schmoll.gif

o velti netiktų? g.gif
Justess22 user posted image . Vien už tai, kad duodi kur akis paganyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2007 06 14, 14:29)
Justess22 user posted image . Vien už tai, kad duodi kur akis paganyt.  4u.gif

ner uz ka mirksiukas.gif siandien darbe laisvesne diena, tai galiu ir jums si bei ta grazaus pameteti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai yra ką dirbt blush-anim-cl.gif , bet visvien čia užklysta akys user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau visko rasit čia: Mano Podiumo Grožybės:)
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 14 birželio 2007 - 12:52
QUOTE(GAPO @ 2007 06 14, 12:29)
o velti netiktų?  g.gif
Justess22 user posted image . Vien už tai, kad duodi kur akis paganyt.  4u.gif

Kaip įsivaizduoju, nelabai, nes velti lengvoki g.gif
Atsakyti