Šaunu justess22 ir iš kur trauki tokias grožybes
O aš turiu klausimėlį, greičiau patarimo reikia, kažkada išsirinkau iš justess22 podiumo grožybių vieną, tai lyg palaidinė su karoliais iškirptės vietoje. Ir galvoju kokiąpanaudoti medžiagą ? trikotažinę ar paprastą medvilninę?
QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 12:39)
Šaunu justess22 ir iš kur trauki tokias grožybes
O aš turiu klausimėlį, greičiau patarimo reikia, kažkada išsirinkau iš justess22 podiumo grožybių vieną, tai lyg palaidinė su karoliais iškirptės vietoje. Ir galvoju kokiąpanaudoti medžiagą ? trikotažinę ar paprastą medvilninę?
oi, as visa diena tarp tokiu grozybiu sedziu...toks jau mano darbas tu grozybiu ieskoti o del konkretaus modeliuko tai galiu pasakyt, kad graziausiai atrodytu plonas kritus trikotažas (geriausiai viskoze, ji graziai sukrenta). O medvilne gali styroti...arba tada reikia kokios labai plonytes medvilnes, kuri islaiko glamzuma - dabar buna audiniu su metalo siulu įaustu - tai toks audinys gal irgi idomiai ziuretusi. Tiek patarimu is mano patirties
Papildyta:
Mano Podiumo Grožybės:)
vadinasi, geriausiai tinka trikotažinė lengva aha teks ieškoti pasibraižysiu brėžinuką kaip reiks susiūti, nes čia tik iš priekio nufotogafuota, nugarą teks pačiai kurti, bet jau įsivaizduoju, kad nugara turi būti iki pusės nuoga, o susiriša tik ant kaklo arba ir nugaroje kokie šniūreliai reikalingi, o tai visi gražumai pasimatys vėjui papūtus Gal žinote iš kur gauti tokių medinių didesnių karolių?
QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 13:28)
pasibraižysiu brėžinuką kaip reiks susiūti
Gal žinote iš kur gauti tokių medinių didesnių karolių?
Gal žinote iš kur gauti tokių medinių didesnių karolių?
oi, tai gal ir man kokius brezinukus pasefuotum cia as truputuka naudos bandau gauti
o su mediniais karoliukais tai problema as tikrai nezinau, kur ju gauti...
QUOTE(justess22 @ 2007 06 14, 11:49)
oi, tai gal ir man kokius brezinukus pasefuotum cia as truputuka naudos bandau gauti
Aišku, kodėl gi ne tik jie bus gan gruboki, esminiams dalykams užfiksuoti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 14, 14:05)
Aišku, kodėl gi ne tik jie bus gan gruboki, esminiams dalykams užfiksuoti
tai man tinka tuoj dar groziu ikelsiu
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 06 14, 11:49)
...o su mediniais karoliukais tai problema as tikrai nezinau, kur ju gauti...
o velti netiktų?
Justess22 . Vien už tai, kad duodi kur akis paganyt.
QUOTE(GAPO @ 2007 06 14, 14:29)
Justess22 . Vien už tai, kad duodi kur akis paganyt.
ner uz ka siandien darbe laisvesne diena, tai galiu ir jums si bei ta grazaus pameteti
Man tai yra ką dirbt , bet visvien čia užklysta akys
QUOTE(GAPO @ 2007 06 14, 12:29)
Kaip įsivaizduoju, nelabai, nes velti lengvoki