Įkraunama...
Įkraunama...

podiumo grožybės

QUOTE(justess22 @ 2007 04 06, 14:29)
Labai smagi temute 4u.gif  tik norejau paklausti, ar visas domina tik nerti/megzti modeliukai, ar idomu butu ir naujoves siuvancioms is audiniu ar plono trikotazo? Galeciau karts nuo karto imest kokiu idomesniu kirpimu ar detaliu nuo podiumo... ax.gif

manau,kad nerencios nesupyktu,nes gi nevisos moka nert blush2.gif ,as tai labai apsidziaugciau bigsmile.gif
Atsakyti
Na, tai kol kas idedu kelias nuotraukeles is mezginiu temeles:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau ir didesniu foto galite rasti siuo mano adresiuku (ten kolkas yra dvi temos: "mezginiai" bei "detales ir dekoras":

Mano Podiumo Grožybės:)

tiesiog nenoriu eterio savo nuotraukom apkrauti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 06 balandžio 2007 - 14:18
o dabar truputis idomybiu siuvancioms ir ne tik...

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau rasite siame puslapiukyje:

Mano Podiumo Grožybės:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 06 balandžio 2007 - 15:02
sveikos,panašią suknelę dabar kaip tik mezgu,nelabai čia sudėtinga,tik baisiai nepatinka tais 5iais kojinių virbalais nerti,vis krenta,painiojasi,kol įpratau jau žadėjau numest,viršutinę dalį jau baigiau.
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2007 04 07, 19:34)
sveikos,panašią suknelę dabar kaip tik mezgu,nelabai čia sudėtinga,tik baisiai nepatinka tais 5iais kojinių virbalais nerti,vis krenta,painiojasi,kol įpratau jau žadėjau numest,viršutinę dalį jau baigiau.

paklydo žinutė,čia aš apie tą juodai baltą suknelę iš 2 psl.
Atsakyti
Justes22

Aš tai nieko prieš, bet tik bijau, kad moderatorės pamačiusios "nuo podiumo" siūlinius grožius neapjungtų prie "stiliaus" temų unsure.gif . Tavo lobynas šaunus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 04 11, 13:54)
Justes22

Aš tai nieko prieš, bet tik bijau, kad moderatorės pamačiusios "nuo podiumo" siūlinius grožius neapjungtų prie "stiliaus" temų  unsure.gif . Tavo lobynas šaunus  thumbup.gif

tai kaip suprantu, geriau deti tokias foto, kur galima butu nusimegzt ar nusinert... ar gerai supratau? Ar blogai, kad nuo podiumo foto? reikia, kad is kokiu zurnalu butu ar kaip?
Atsakyti
Justess22, viskas labai gražu, ypač ta trumpa balta megzta suknutė su gėlėmis ties juosmeniu. Gal išpildys mano norą mano mezgėjėlė ax.gif ir numegz ką nors tokio panašaus vasarai. Kaip norėčiau wub.gif ...
Ačiū, kakošelio mamka, už temą darkart ( blush2.gif neprisimenu, ar jau rašiau -dėkojau, ar ne, nes mintyse, tai jau tikrai dariau lotuliukas.gif)
Atsakyti
Čia viskas idėjų lobynas thumbup.gif ,
O aš norėčiau vasarai štai iš šios grožybės (radau justess22 puslapėlyje)pasisėmusi minčių palaidinę pasisiūti jau matau kaip ji turėtų atrodyti bigsmile.gif Nerealu justess22
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 11, 19:06)
Čia viskas idėjų lobynas  thumbup.gif ,
O aš norėčiau vasarai štai iš šios grožybės (radau justess22 puslapėlyje)pasisėmusi minčių palaidinę pasisiūti jau matau kaip ji turėtų atrodyti  bigsmile.gif Nerealu justess22

tikrai faina palaidinuke issirinkai thumbup.gif man ji irgi tokia originali pasirode biggrin.gif gal jei siut mokeciau, tai ir pati tokia pasidaryciau... o tau sekmes igyvendinant naujas idejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 04 11, 16:14)
tai kaip suprantu, geriau deti tokias foto, kur galima butu nusimegzt ar nusinert... ar gerai supratau? Ar blogai, kad nuo podiumo foto? reikia, kad is kokiu zurnalu butu ar kaip?

Aš tai tikrai nieko prieš siūtinius (juolab, kad kažkas pasisemia idėjų), bet jei ką, tai visos stokim mūru, kad paliktų nuo podiumo mezginių temoje. "Nuo podiumo", tai aš turėjau omenyje, kad "yra paveiksliukas, nėra aprašymo" mirksiukas.gif . Temą atidariau, bet nesu jos monopolininkė ir moderatorė tongue.gif kaip nutarsom visos, taip ir bus biggrin.gif

QUOTE(GAPO @ 2007 04 11, 17:53)
Ačiū, kakošelio mamka, už temą darkart ( blush2.gif neprisimenu, ar jau rašiau -dėkojau, ar ne, nes mintyse, tai jau tikrai dariau  lotuliukas.gif)

group.gif sunglasses2.gif , aš taip pat vienai forumietei dėkinga už temą apie tinginio pantis. Audžiau audžiau mintį, buvau prasitarusi, kad neprošal tokia būtų ir VOILA. Su šia tema taip pat vilkinua, kol apsisprendžiau-aj atidarau. Nėr už ką dėkoti, nes tai galėjo padaryti bet kuri lotuliukas.gif biggrin.gif . Bet pagyras tai vistik susirinksiu sau biggrin.gif ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar
user posted image
Atsakyti
user posted image

man sita suknute-pasaka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
Tikrai labai gera tema thumbup.gif Tik 3 psl., o jau kiek įdėjų galima pasisemti.

QUOTE(justess22 @ 2007 04 06, 16:14)
Na, tai kol kas idedu kelias nuotraukeles is mezginiu temeles:

user posted image

user posted image

Ta pirmoji suknelė labai thumbup.gif , bet įdomu kaip tą viršų reiktų padaryti, kad tvirtai ant krutinės laikytusi? g.gif g.gif g.gif

Ir tos gėlytės apie kaklą labai neblogai žiūrisi.

QUOTE(kucci_kucci @ 2007 04 12, 10:30)

O šita suknia tikrai nereali wub.gif
Atsakyti