Įkraunama...
Įkraunama...

podiumo grožybės

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Norvegų dizainerė Nina Skarra

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kažkaip šykart mažai dėmesio susilaukė nauja Indros kolekcija. Kokia jūsų nuomonė patiko ar nelabai? Mane nustebino spalvinė gama, bet idėjos neužčiuopiu, kažkaip labai jau visos kolekcijos pagal vieną ir tą pačią suknelę padarytos... Galėtų daugiau mezginių dizainerių atsirast "ant Lietuvos", gal konkurencija paskatintų tobulėti, keistis, vystytis g.gif

Foto iš kolekcijos pristatymo
Atsakyti
QUOTE(Haute couture @ 2012 10 12, 11:44)
Kažkaip šykart mažai dėmesio susilaukė nauja Indros kolekcija. Kokia jūsų nuomonė patiko ar nelabai? Mane nustebino spalvinė gama, bet idėjos neužčiuopiu, kažkaip labai jau visos kolekcijos pagal vieną ir tą pačią suknelę padarytos... Galėtų daugiau mezginių dizainerių atsirast "ant Lietuvos", gal konkurencija paskatintų tobulėti, keistis, vystytis g.gif

man patiko keletas modeliu, kiti atrodo .. na sunkiai ivertinami foto...realiia gi daiktas kitaip visaip atrodo... man aptiko tas placiarankovis megztukas poros sukneiu virsus.. siaip jos pacios rubas buvo drasus smile.gif
Atsakyti
oho ho, kaip cia grazu!!! bigsmile.gif Man jau noris ir siut mokintis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Haute couture @ 2012 10 12, 09:44)
Kažkaip šykart mažai dėmesio susilaukė nauja Indros

39;46;49;27 nerealus
Papildyta:
taip pat norvegų dizainerės Nina Skarra idejos
http://fashionsnobis...Nina-Skarra.jpg[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 10 sausio 2013 - 12:16