Įkraunama...
Įkraunama...

podiumo grožybės

"Gaivinu" biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Gerb. mezgejos flirt.gif ,

Visu pirma, bandau gaivinti tokia nuostabia temele.
Siandien prasiauciau Akropolio parduotuves, nuziurinejau ir nuciupinejau visus megztukus. Tik, kad dabar tos idejos nepabegtu is galvos g.gif
Turiu visu Jusu dideli prasyma: gal kas nors, kur nors uzmatete va tokiu siulu, kaip sio balto megztuko? Jau antras sezonas as ju ieskau. Deja, jokiu rezultatu blink.gif Kazkada labai senai, atsimenu, Kaune Nemuno g. buvo tokia siulu parduotuvele, va ten tai tikrai ju buvo. Bet kazkuria diena prvaziavau... verysad.gif dabar ten "isitaisiusi" vairavimo mokykla. Kas galit padekit. Busiu dekinga uz betkokia informacija wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 10 29, 19:28)
Kazkada labai senai, atsimenu, Kaune Nemuno g. buvo tokia siulu parduotuvele, va ten tai tikrai ju buvo. Bet kazkuria diena prvaziavau...  verysad.gif dabar ten "isitaisiusi" vairavimo mokykla. Kas galit padekit. Busiu dekinga uz betkokia informacija  wub.gif

O "Casa lanoj" nežiūrėjai? g.gif Prie Savanorių HyperMaximos... ten visokiausių siūlų būna. Bet žinau, kad dažniausiai taip ir atsitinka - atrodo visko yra, bet kai pradedi ieškoti, tai ir nerandi sad.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 30 spalio 2009 - 12:18
QUOTE(Martini @ 2009 10 30, 14:17)
O "Casa lanoj" nežiūrėjai? g.gif Prie Savanorių HyperMaximos... ten visokiausių siūlų būna.  Bet žinau, kad dažniausiai taip ir atsitinka - atrodo visko yra, bet kai pradedi ieškoti, tai ir nerandi sad.gif
Sėkmės 4u.gif

Aciu, Martini, uz rupesti mirksiukas.gif Deja, ir ten neradau. Bet dar nuleksiu paziuret, gal kokiu nauju siuliuku atsiveze. Ir labai jau aukstos ten kainos blink.gif o kad kokybe butu verta tos kainos, nepasakyciau...
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 10 30, 14:00)
Aciu, Martini, uz rupesti  mirksiukas.gif Deja, ir ten neradau. Bet dar nuleksiu paziuret, gal kokiu nauju siuliuku atsiveze. Ir labai jau aukstos ten kainos  blink.gif  o kad kokybe butu verta tos kainos, nepasakyciau...

prieš porą metų panašius pirkau bazėse.... blush2.gif
Atsakyti
Turiu visu Jusu dideli prasyma: gal kas nors, kur nors uzmatete va tokiu siulu, kaip sio balto megztuko?
Megztukas - superinis thumbup.gif Ir aš tokio užsimaniau blush2.gif O kuo tie siūlai ypatingi? Aš jei ryšiuos megzti, tai iš labai storų siūlų ant storų virbalų... O tokių parduotuvėse tikiuos yra blush2.gif g.gif Bent jau Daukšos g. esančioj siūlų parduotuvėj esu mačius storų siūlų, bet nežinau, ar tu tokių ieškai... blush2.gif
Papildyta:
O gal turi dar ką nors iš tos serijos, t.y. kolekcijos? blush2.gif
Atsakyti
Man va šitas labai prie širdies

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Tema laaaabai faina!!! 4u.gif Tik nesuprantu, prie ko cia ir siuti rubai ar detales dedami, jei cia mezgimo, nerimo forumas? schmoll.gif Tik nervina.... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gerb. mezgejos  flirt.gif ,

Visu pirma, bandau gaivinti tokia nuostabia temele.
Siandien prasiauciau Akropolio parduotuves, nuziurinejau ir nuciupinejau visus megztukus. Tik, kad dabar tos idejos nepabegtu is galvos  g.gif
Turiu visu Jusu dideli prasyma: gal kas nors, kur nors uzmatete va tokiu siulu, kaip sio balto megztuko? Jau antras sezonas as ju ieskau. Deja, jokiu rezultatu  blink.gif Kazkada labai senai, atsimenu, Kaune Nemuno g. buvo tokia siulu parduotuvele, va ten tai tikrai ju buvo. Bet kazkuria diena prvaziavau...  verysad.gif dabar ten "isitaisiusi" vairavimo mokykla. Kas galit padekit. Busiu dekinga uz betkokia informacija  wub.gif
user posted image

Esu mezgus šitą megztinį, tik niekaip neprisiruošiu išardyti hihihi.gif, nes vlkėt jo neįmanoma-kapišonas tempia atgal biggrin.gif
Atsakyti
dieve kaip grazu wub.gif
ir paprasta..
ir subtilu...
mano nuomone smile.gif
user posted image
Atsakyti
La Perla - tikrai labai gražu. Ir man patinka kaip kartais paprasti dalykai gali atrodyti prabangiai ir imantriai 4u.gif

Oscar de la Renta suknytės

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti