"Gaivinu"
Gerb. mezgejos ,
Visu pirma, bandau gaivinti tokia nuostabia temele.
Siandien prasiauciau Akropolio parduotuves, nuziurinejau ir nuciupinejau visus megztukus. Tik, kad dabar tos idejos nepabegtu is galvos
Turiu visu Jusu dideli prasyma: gal kas nors, kur nors uzmatete va tokiu siulu, kaip sio balto megztuko? Jau antras sezonas as ju ieskau. Deja, jokiu rezultatu Kazkada labai senai, atsimenu, Kaune Nemuno g. buvo tokia siulu parduotuvele, va ten tai tikrai ju buvo. Bet kazkuria diena prvaziavau... dabar ten "isitaisiusi" vairavimo mokykla. Kas galit padekit. Busiu dekinga uz betkokia informacija
Siandien prasiauciau Akropolio parduotuves, nuziurinejau ir nuciupinejau visus megztukus. Tik, kad dabar tos idejos nepabegtu is galvos
Turiu visu Jusu dideli prasyma: gal kas nors, kur nors uzmatete va tokiu siulu, kaip sio balto megztuko? Jau antras sezonas as ju ieskau. Deja, jokiu rezultatu Kazkada labai senai, atsimenu, Kaune Nemuno g. buvo tokia siulu parduotuvele, va ten tai tikrai ju buvo. Bet kazkuria diena prvaziavau... dabar ten "isitaisiusi" vairavimo mokykla. Kas galit padekit. Busiu dekinga uz betkokia informacija
QUOTE(rrr? @ 2009 10 29, 19:28)
Kazkada labai senai, atsimenu, Kaune Nemuno g. buvo tokia siulu parduotuvele, va ten tai tikrai ju buvo. Bet kazkuria diena prvaziavau... dabar ten "isitaisiusi" vairavimo mokykla. Kas galit padekit. Busiu dekinga uz betkokia informacija
O "Casa lanoj" nežiūrėjai? Prie Savanorių HyperMaximos... ten visokiausių siūlų būna. Bet žinau, kad dažniausiai taip ir atsitinka - atrodo visko yra, bet kai pradedi ieškoti, tai ir nerandi
Sėkmės
QUOTE(Martini @ 2009 10 30, 14:17)
O "Casa lanoj" nežiūrėjai? Prie Savanorių HyperMaximos... ten visokiausių siūlų būna. Bet žinau, kad dažniausiai taip ir atsitinka - atrodo visko yra, bet kai pradedi ieškoti, tai ir nerandi
Sėkmės
Sėkmės
Aciu, Martini, uz rupesti Deja, ir ten neradau. Bet dar nuleksiu paziuret, gal kokiu nauju siuliuku atsiveze. Ir labai jau aukstos ten kainos o kad kokybe butu verta tos kainos, nepasakyciau...
QUOTE(rrr? @ 2009 10 30, 14:00)
Aciu, Martini, uz rupesti Deja, ir ten neradau. Bet dar nuleksiu paziuret, gal kokiu nauju siuliuku atsiveze. Ir labai jau aukstos ten kainos o kad kokybe butu verta tos kainos, nepasakyciau...
prieš porą metų panašius pirkau bazėse....
Turiu visu Jusu dideli prasyma: gal kas nors, kur nors uzmatete va tokiu siulu, kaip sio balto megztuko?
Megztukas - superinis Ir aš tokio užsimaniau O kuo tie siūlai ypatingi? Aš jei ryšiuos megzti, tai iš labai storų siūlų ant storų virbalų... O tokių parduotuvėse tikiuos yra Bent jau Daukšos g. esančioj siūlų parduotuvėj esu mačius storų siūlų, bet nežinau, ar tu tokių ieškai... Papildyta:
O gal turi dar ką nors iš tos serijos, t.y. kolekcijos?
Man va šitas labai prie širdies
Tema laaaabai faina!!! Tik nesuprantu, prie ko cia ir siuti rubai ar detales dedami, jei cia mezgimo, nerimo forumas? Tik nervina....
Gerb. mezgejos ,
Esu mezgus šitą megztinį, tik niekaip neprisiruošiu išardyti , nes vlkėt jo neįmanoma-kapišonas tempia atgal
dieve kaip grazu
ir paprasta..
ir subtilu...
mano nuomone
ir paprasta..
ir subtilu...
mano nuomone
La Perla - tikrai labai gražu. Ir man patinka kaip kartais paprasti dalykai gali atrodyti prabangiai ir imantriai
Oscar de la Renta suknytės
Oscar de la Renta suknytės