Įkraunama...
Įkraunama...

podiumo grožybės

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 10 30, 12:17)
user posted image

ot kaip pataikiau. pres du metus toki, tik ilgesni nusimezgiau lotuliukas.gif labai super megztuka slieknoms. galima transformuot ir atrodyt originaliai kiekviena karta.
Atsakyti

va įkeliu:

man tai nelabai, ypač tas oranžinis, gal jums ir nieko unsure.gif
[/quote]

Oranžinis ir man nekoks , tačiau pilkas - superinis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
temele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 04 12, 08:30)
user posted image

man sita suknute-pasaka wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aga,tikrai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Norėčiau tokios žydros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2007 11 26, 14:10)
aga,tikrai thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Norėčiau tokios žydros wub.gif

Man tai šita figūra thumbup.gif
Atsakyti
nu tai aiškiai,gi manekenė čia wub.gif .Bet truputį ilgesnis variantas manau ir lietuvaitėms tiktų thumbup.gif .Biškį pletesnės reiktų aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.inesa: 26 lapkričio 2007 - 18:59
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 27, 14:52)

Simpatukas 4u.gif
Atsakyti
oi koks grazutis ruzavas....., o sijonukas irgi megztas?ir apacia megzta? wub.gif
Atsakyti
gal pasikartosiu,bet man šitie gražūs

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2007 12 07, 10:14]

Man tai baltas paltas laaaabai patiko bigsmile.gif Pora paptastuciu rasteliu, bet atrodo pasakiskai tongue.gif
Atsakyti
man tas jo kalnierius-šalikas labai patiko,pernai tokį nusimezgiau,jis susitraukia virvutėm,pasidaro kalnierius,kai paleidi,būna šalikas
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 10:59)
man tas jo kalnierius-šalikas labai patiko,pernai tokį nusimezgiau,jis susitraukia virvutėm,pasidaro kalnierius,kai paleidi,būna šalikas

Mezgėt visą paltuką ar tik tipo tokį šaliką,gal būtų galima pamatyt? Šiaip man sesuo pasakojo, kad mačiusi kažkokį sutraukiamą su virvutėm šalikėlį, sakė gražiai atrodė 4u.gif
Atsakyti