Kostiumukas
va čia tai bent...
Kadangi gaunasi arba labai, arba labai arkliška nuotrauka, tai darau taip:
http://img130.imagev...2_123_456lo.jpg
http://img130.imagev...2_123_456lo.jpg
Sveikos,
einu per puslapius ir vis kaifuoju - si temele kaip tik man. Ir viena modeliuka is cia pasiulytu jau esu numezgusi - yra cia toks megztas rudas svarkelis su sijonu, dabintas nertom moheros hgelem ir bumbulais. Padariau visai kitai, bet ideja emiau is cia. Kada nors pasigirsiu, kai bus laiko
einu per puslapius ir vis kaifuoju - si temele kaip tik man. Ir viena modeliuka is cia pasiulytu jau esu numezgusi - yra cia toks megztas rudas svarkelis su sijonu, dabintas nertom moheros hgelem ir bumbulais. Padariau visai kitai, bet ideja emiau is cia. Kada nors pasigirsiu, kai bus laiko
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 17, 10:29)
Va cia tai geras Man tai labai
QUOTE(pikolina @ 2007 09 21, 15:30)
Va cia tai geras Man tai labai
Jooo kostiumuks, tai liuks, bet kaip figūrą taip "aptašyti" , kad taip atrodytų
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 21, 15:35)
Jooo kostiumuks, tai liuks, bet kaip figūrą taip "aptašyti" , kad taip atrodytų
Nu jo,jei jau ant tokios kudenos, gan storinanciai atrodo,tai kaip ant "normaliu "moteru butu .Bet pati ideja labai idomi Toks sijonas sumeistrautas, graziai mazom mergytem turetu atrodyt
idėja tai verta dėmesio, bet pats vaizdas cia tai
o va sitas kostiumėlis ruužavas tai toks mielas
o va sitas kostiumėlis ruužavas tai toks mielas
QUOTE(auksaranke @ 2007 09 21, 15:02)
Sveikos,
Kaip ten su laiku? Neatsirado dar?
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 27, 15:28)
Kaip ten su laiku? Neatsirado dar?
Su laiku..... be zodziu. Bet jeigu norite paziureti, kas gavosi, tai tas megztukas zurnalo "Rankdarbiu kraitele" virselyje (siandien kaip tik pasirodo prekyboje). Jeigu esat Lietuvoj, tai visur dabar tu zurnalu pilna - pavartykite ir ivertinkite. Svarkeliui paemiau tik ideja - atlenkiama krasta ir pyne palei ta krasta, o toliau jau prigalvojau