Įkraunama...
Įkraunama...

podiumo grožybės

Kostiumukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif va čia tai bent... bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi gaunasi arba labai, arba labai arkliška nuotrauka, tai darau taip:
http://img130.imagev...2_123_456lo.jpg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 20 rugsėjo 2007 - 08:07
Sveikos,
einu per puslapius ir vis kaifuoju - si temele kaip tik man. Ir viena modeliuka is cia pasiulytu jau esu numezgusi - yra cia toks megztas rudas svarkelis su sijonu, dabintas nertom moheros hgelem ir bumbulais. Padariau visai kitai, bet ideja emiau is cia. Kada nors pasigirsiu, kai bus laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 17, 10:29)
Kostiumukas  biggrin.gif
user posted image

Va cia tai geras thumbup.gif Man tai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 09 21, 15:30)
Va cia tai geras thumbup.gif Man tai labai wub.gif

Jooo kostiumuks, tai liuks, bet kaip figūrą taip "aptašyti" lotuliukas.gif , kad taip atrodytų
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 21, 15:35)
Jooo kostiumuks, tai liuks, bet kaip figūrą taip "aptašyti"  lotuliukas.gif , kad taip atrodytų

Nu jo,jei jau ant tokios kudenos, gan storinanciai atrodo,tai kaip ant "normaliu "moteru butu biggrin.gif .Bet pati ideja labai idomi 4u.gif Toks sijonas sumeistrautas, graziai mazom mergytem turetu atrodyt 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
idėja tai verta dėmesio, bet pats vaizdas cia tai bijau.gif

o va sitas kostiumėlis ruužavas tai toks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2007 09 21, 15:02)
Sveikos,
einu per puslapius ir vis kaifuoju - si temele kaip tik man. Ir viena modeliuka is cia pasiulytu jau esu numezgusi - yra cia toks megztas rudas svarkelis su sijonu, dabintas nertom moheros hgelem ir bumbulais. Padariau visai kitai, bet ideja emiau is cia. Kada nors pasigirsiu, kai bus laiko smile.gif

Kaip ten su laiku? Neatsirado dar? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 27, 15:28)
Kaip ten su laiku? Neatsirado dar?  ax.gif  biggrin.gif

Su laiku..... be zodziu. Bet jeigu norite paziureti, kas gavosi, tai tas megztukas zurnalo "Rankdarbiu kraitele" virselyje (siandien kaip tik pasirodo prekyboje). Jeigu esat Lietuvoj, tai visur dabar tu zurnalu pilna - pavartykite smile.gif ir ivertinkite. Svarkeliui paemiau tik ideja - atlenkiama krasta ir pyne palei ta krasta, o toliau jau prigalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 27, 14:52)

Cia tai ko fantastika thumbup.gif
Atsakyti