Įkraunama...
Įkraunama...

podiumo grožybės

http://g.delfi.lt/im...enetton_a_m.jpg
Atsakyti
wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kakošėlio mamka: 29 rugpjūčio 2007 - 11:42
wub.gif net silpna pasidarė, kaip gražu (čia aš apie viršutinį su kaspinėliu)...
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2007 08 29, 12:55)
wub.gif  net silpna pasidarė, kaip gražu (čia aš apie viršutinį su kaspinėliu)...

Ne tau vienai silpnumo priepuolis užėjo pamačius lotuliukas.gif
Atsakyti
wub.gif mango, 175 lt cool.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 25, 14:46)

nesu jo nufotkinus smile.gif veliau galbut nufotografuosiu
kadangi mezgiau mamai, tai bumbulu atsisake ir geliu siek tiek maziau norejo ax.gif

nesu juo iki galo patenkinta, planuoju permegzti kada.. verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
http://community.liv...ing/418473.html
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 09 01, 13:31)

ar kuri esate turejusi toki apsiausta? as kiek turejau, nebuvo niekada tokiu tankom iskist angu.. paziurejau dabar cia, galvoju pavasariui skraiste nusimegzti, tai idomu ar patogios tokios angos iskist rankom?
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 09 11, 13:23)
ar kuri esate turejusi toki apsiausta? as kiek turejau, nebuvo niekada tokiu tankom iskist angu.. paziurejau dabar cia, galvoju pavasariui skraiste nusimegzti, tai idomu ar patogios tokios angos iskist rankom?

Aš turėjau, man tai nepatiko. Vis vien kažką apsivelki po apačia: marškinius, ar golfą ir pastoviai smaukosi tos rankovės, keliasi į viršų. O gal priprasti reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 11, 16:10)
Aš turėjau, man tai nepatiko. Vis vien kažką apsivelki po apačia: marškinius, ar golfą ir pastoviai smaukosi tos rankovės, keliasi į viršų.  O gal priprasti reikia  g.gif

as taip pat pagalvojau, kad ir spalva paderinti turi prie tokio.. pilkas apsiaustas ir rausvos rankoves lendancios kazkaip .. be to man tai atrodo, kad kai kilnoji rankas, tai kaip drugelis pasidarai.. o ir nelabai isivazduoju kurioj vietoj sone ar prieki cia reiktu jas daryt.. g.gif

turbut atsisakysiu idejos..
Atsakyti