Labas
Turiu keleta liemeniu ideju,be schemuciu, gal kas patiks. Sekmes
sveikos, sugalvojau ir as sau liemene nusimegzti. ji bus su pynem, tik nesugalvoju kaip nugara megzti? su pynem ar be?
Jeigu pynes ypatingos tai nugara gali buti megzta ir paprastu rasteliu. Nors man graziau abi puses vienodos, bet tai jau skonio reikalas.
Sveikutės, ir aš noriu liemenės. Bet noriu nertos. Labai gražūs jūsų darbeliai Gal galit dar ką nors pasiūlyti?
man is galvos neiseina megzta skrituline liemene
QUOTE(Krirma @ 2008 02 05, 14:55)
Sveikutės, ir aš noriu liemenės. Bet noriu nertos. Labai gražūs jūsų darbeliai Gal galit dar ką nors pasiūlyti?
buvau kazkurioj temoj idejus savo nerta-apvalai liemene
gali uzeiti cia rasi ja
http://public.fotki....mano-mezginiai/
o as sita jau seniai zaviuosi, tik niekaip neprisiruosiu... Bet tikiuosi ateis ir jos laikas
QUOTE(Mate @ 2008 02 05, 15:11)
o as sita jau seniai zaviuosi, tik niekaip neprisiruosiu... Bet tikiuosi ateis ir jos laikas
Mate, kokia sauni liemene gal turi schemute? maziau reiktu sukt galva
Taip taip, ir as laaabai norciau sitos liemenes schemutes Noooriu sito zavaus dalykelio
liemene ir taip dailei atrodo
Neturiu tos lemenes schemos
galvojau, kad reikes pasidejus foto sifruot... uztat ir neprisiruosiu niekaip jos pradeti... Mergaites, jei kuri atrstumet jos schemutes (gal kur nors rusaiciu forumuose ar kitur) - pasidalinkit , gerai?
galvojau, kad reikes pasidejus foto sifruot... uztat ir neprisiruosiu niekaip jos pradeti... Mergaites, jei kuri atrstumet jos schemutes (gal kur nors rusaiciu forumuose ar kitur) - pasidalinkit , gerai?