Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės

bigsmile.gif koks grožis wub.gif ir labai dailiai atliktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2008 12 19, 20:16)
liemene be apykakles atrodo ish priekio kaip su petneshelemis.
i kiekviena vidinio petnesheles krashto aki smeigiau vasheli ir ihstraukiau siula, panashiai kaip neriant, tik palieku kilputes ant vashelio. paskui visas gautas akis nukeliau ant virbalo 4u.gif

mezgiau 6 nr virbalais, kad laisviau mezginys kristu 4u.gif

o kokio storio siūlai(koks metražas) ir kiek sunaudojai g.gif nes vis neatitaikau virbalų siūlams ir gaunasi š... doh.gif
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS 2009 thumbup.gif drinks_cheers.gif MEILĖS, LAIMĖS, SANTARVĖS JŪSŲ NAMAMS wub.gif NEIŠBLĖSTANČIŲ IDĖJŲ IR JŲ IGYVENDINIMO clap.gif wub.gif friends.gif
Atsakyti
nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
labas vakarėlis, pagaliau pataisė mano kompą thumbup.gif , ir štai galiu parodyti savo paskutinius kūrinius ax.gif pirmoji lėmenė tai su reglano rankovėmuser posted image
user posted image
čia mano drižiukė tik bėda, kad dabar nebegaliu pasigirt figūra ax.gif blush-anim-cl.gif tai ir vaizdas nilabai, bet vistiek jos man labai mieos ir šiltos wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Liemene dukruzei smile.gif

user posted image
Atsakyti
Parodysiu ir cia savo liemene ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2008 12 21, 11:24)
o kokio storio siūlai(koks metražas) ir kiek sunaudojai g.gif nes vis neatitaikau virbalų siūlams ir gaunasi š... doh.gif

man irgi butu labai idomu suzinoti 4u.gif as siandien irgi pradejau ta liemene, bet kazkas ne taip gaunasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2009 01 04, 01:55)
Parodysiu ir cia savo liemene  ax.gif

grazi liemene thumbup.gif
ir as panasia nusimezgiau smile.gif tik juoda
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 01 02, 11:29)
Liemene dukruzei smile.gif

wub.gif Man labai patiko spalvų derinukas thumbup.gif
Atsakyti
SuperMutteR tavo liemene superinė
wub.gif reiketu pabandyt bet bijau kad nelabai man iseis, dar reikia praktikuotis sad.gif
Atsakyti
Krirma aciu 4u.gif
Atsakyti