QUOTE(Karalaite28 @ 2008 12 11, 23:15)
niu va Asarele,as kur buvus kur nebuvus
iskilo man klausimas,susiradau kiaurarasti kuris gana lengvas,nusimezgiau pavyzdeli,dabar jau noriu pradet tavo grozi megzt ir iskilo toks klausimelis,tas virsus staciakampio tipo?niekur ten i gala nesiaureja?Gal galetum ismatuot vienos detales ploti?As atsiprasau kad taip prasau,bet labai man grazus tavo darbelis,noriu ir as panasaus
buciau labai dekinga uz paaiskinimus
Aš mezgiau trapecijos formos
. Mezgant stačiakampio, manau bus nepatogu
. O va su pamatavimu, tai tikrai nepagelbėsiu
, nes viena liemenė jau turi šeimininkę, o kita iškeliavo į mugę jos ieškoti
. Bet kažkuri mergikė regis buvo įkėlusi nuorodėlę rusaičių bemezgančių
, o ten nėra brėžinuko su išmatavimais? Matai dar tas išmatavimas: nu gi jei skirtingo dydžio drabužius dėvime, galų gale siūlų storis gali skirtis ir t.t.t........ Aš pripratus viską iš akies ir tiesa sakant, visai nereikia man tų brėžinių, nei aš juos skaityti moku
. Na permesk centimetrą ir išsimatuok, manau nuo bambos iki juosmens, o ant siūliukų etiketės yra užrašyta kiek ten 10 cm akių reik užmest. Tai va bent apytikriai susižinosi kiek akių užmest. O paskuj iš kraštų kas kažkiek eilių pridėk po akių. Aš regis 12, t.y. po 6 vienoj ir kitoj pusėj pridėjau. Ir kitą palą taip pat megzk.
Na nepyk, jei neaiškia, nes aiškintoja iš manęs prasta
. Ne iš mandrumo kokio, tiesiog matyt neduota tai
. Jau geriau parodyt kaip tai daryt, o dar lengviau numegzt, tik neaiškint.......
Na manau bendrom jėgom išsiaiškinsim