Idejoms
Katuks,labai grazios liemenes ir sijonukai...tiesiog pasaka...
Laba,
as su prasymu pas jus pagelbet
labai patiko si liemene,rasto aprasyma irgi skaiciau,tik gal galit man kas paaiskint kaip pats mezginys mezgamas,na ta prasme kaip as suprantu mezgama virsutine dalis,ta eglute,o apacia kaip damezgama?Padekit,please...
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 11 01, 17:06)
labai patiko si liemene,rasto aprasyma irgi skaiciau,tik gal galit man kas paaiskint kaip pats mezginys mezgamas,na ta prasme kaip as suprantu mezgama virsutine dalis,ta eglute,o apacia kaip damezgama?Padekit,please...
a,DAR PAMIRSAU,KOKS PLOTIS TOS VIENOS JUOSTOS?
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 12 03, 17:06)
a,DAR PAMIRSAU,KOKS PLOTIS TOS VIENOS JUOSTOS?
Čia yra schemutė, kurią šiandien visai netyčia radau. Nors spėju, kad prancūziškai, bet gal bent piešinukas padės .
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 12 03, 15:27)
Laba,
Apačią primezgiau surinkusi akis
QUOTE(morta-sigita @ 2008 12 03, 19:34)
Čia yra schemutė, kurią šiandien visai netyčia radau. Nors spėju, kad prancūziškai, bet gal bent piešinukas padės .
QUOTE(Lusasita @ 2008 12 03, 20:28)
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 12 03, 23:20)
Apačią primezgiau surinkusi akis
aciu labai uz atsakymus,bandysiu narpliot
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 12 04, 13:12)
aciu labai uz atsakymus,bandysiu narpliot
O mes lauksim rezultato
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 12 04, 14:19)
O mes lauksim rezultato
na dar kol sulauksit,tai reiks n kartu man patart as nert tai moku,o va su mezgimu truputi sunkiau
sveikos merginos, as pradedancioji mezgeja sugalvojau savo busimam leliui numegzti liemenyte pradziai nuo to pradedu. Ir niekaip nesuprantu kaip reik uzbaigti gamini kakla daryt noriu kvadratini ka daryt su tom akim kur kaklas bus? ir su tom kaip numegziu peti?ar galit paaiskinti labai busiu dekinga.
QUOTE(bielra @ 2008 10 27, 15:29)
Sveikos mergičkos
Šeštadieni buvau Casa Lanoj ir nupirkau sesei siūlus liemenei.., labai fainučiai Sudėtis 65% vilnos, 25% šilko ir dar sintetikos yra.. Nu bet jau kaina 50gr/200 metru - 12.95 Lt
Dabar galvoju, kad ir pačiai tokių reikia štai tokiai liemenei , bet nežinau kiek kamuoliukų pirkti, gal patartumėt?
Šeštadieni buvau Casa Lanoj ir nupirkau sesei siūlus liemenei.., labai fainučiai Sudėtis 65% vilnos, 25% šilko ir dar sintetikos yra.. Nu bet jau kaina 50gr/200 metru - 12.95 Lt
Dabar galvoju, kad ir pačiai tokių reikia štai tokiai liemenei , bet nežinau kiek kamuoliukų pirkti, gal patartumėt?
Gal turite nurodytos liemenes schemute?
Butu smagu jei pateiktumete...