Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės

QUOTE(pyragiuke @ 2008 10 27, 14:52)
labai grazi liemene  wub.gif  zadu tokia megzti  blush2.gif  tik noriu suzinot is kokiu siulu geriausiai ja megzti ir kiek ju reikes?

doh.gif oij oij oij kaip senai ją mezgiau, tad kiek sumezgiau nebepamenu kiek sumezgiau, bet tikrai nedaug. O mezgiau Vernito pusvilnės siūliukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 10 27, 19:10)
hihihi.gif šaunuolė mirksiukas.gif sveika prisijungus 4u.gif ar jau pradėjai? aš irgi su ja vėl „vargstu“ ax.gif

na dar ne, tik planuose, bet labai noriu. čia bus žiemos darbas, reikia dar siūlus susiieškoti, išsiaiškinti pynių raštą . dabar baiginėju megztuką, tai tada jau imsiuosi šios liemenės.
kaip tau sekasi ją megzti, ar nėra labai sudėtinga? jeigu reikės pagalbos ar galėsiu kreiptis?
Atsakyti
Neringata ,aciu 4u.gif
Cia mano "longorija" ,nuotrauka didesne

user posted image
Atsakyti
QUOTE(entera @ 2008 10 28, 17:06)
na dar ne, tik planuose, bet labai noriu. čia bus žiemos darbas, reikia dar siūlus susiieškoti, išsiaiškinti pynių raštą . dabar baiginėju megztuką, tai tada jau imsiuosi šios liemenės.
kaip tau sekasi ją megzti, ar nėra labai sudėtinga? jeigu reikės pagalbos ar galėsiu kreiptis?

aš pynes jau turiu ir koriuko trečdalį .žinoma mirksiukas.gif

QUOTE(janike1 @ 2008 10 28, 19:59)
Cia mano "longorija" ,nuotrauka didesne
user posted image

thumbup.gif kaip tik tokią spalvytę ir sesuo išsirinko wub.gif
P.S.neringata, o kada sulauksime tavo liemenės blush2.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir as savo sedevrus. cia tokia turejo buti :

user posted image

o tokia gavosi. mezgiau dukrai, tik siek tiek storesniais siulais nei schemoje. Ir dar maniau, kad bus labai didele iskirpte, bet is tiesu, geriau megzti pagal schema ir adryti iskirpte nuo apacios. labai greitai mezgasi, nes nereikia prisiuti rankoviu.

user posted image

o cia aprasymas :

user posted image
Papildyta:
o cia dar viena atiduodu jusu ivertinimui smile.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krirma: 28 spalio 2008 - 19:46
LeTa-BeTa aciu,kad patiko aciuks.gif
Atsakyti
4u.gif KRIRMA labai grazios liemenes thumbup.gif
Atsakyti
Krirma , niu tavo liemenytes tai super wub.gif ypac ta rausva- modeliukas labai super ar pati sugalvojai? 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Ivertinkit dar viena mano darbeli...
Nuneriau draugei va tokia liemene smile.gif
Ir silta ir grazu blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2008 10 29, 12:26)
Sveikutes.
Ivertinkit dar viena mano darbeli...
Nuneriau draugei va tokia liemene smile.gif
Ir silta ir grazu blush2.gif

Na fantastiska liemene wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir užderėjo gražių liemenyčių wub.gif

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 10 28, 20:02)
P.S.neringata, o kada sulauksime tavo liemenės blush2.gif

blush2.gif blush2.gif raudonuoju iš gėdos, kad nepasirodau, bet neturiu laiko sagą nusipirkt, tai taip ir delsiu... blush2.gif blush2.gif Nu, gal reiks ką sugalvot ir kokį negalutinį variantą parodyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 29 spalio 2008 - 12:30
sveikos darbstuoles
gavau uzsakyma is brangiausio zmogaus, mamos, nunerti vaseliu liemene ilga, beveik iki zemes.... pravarciau visokiu lietuvisku rusisku ir kitokisku puslapiu kruvas, na niekas neuzsikabino.... gal kur uzmatet ilgu nertu liemeniu ar neryiniu
prasau pasidalinkit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti