Leta-Beta -rausvoji atrodo tokia šiltutė ir mikštutė
ačiū visoms
QUOTE(vilma Liu @ 2008 10 25, 23:28)
LeTa-BeTa, gal įdėtum raudonos liemenės raštelį
bet juk čia legendinė E.L. liemenė, ji forume nuo A iki Ž su visais paaiškinimais išnagrinėta, tik pavartyk senesnius puslapius
LeTa-BeTa - tikrai liemenės
Tai kad sunkoka su tais senesniais puslapiais, labai daug laiko man užėmė pavartyt ir vistiek neradau, gal tu pas save esi išsisaugojus kur...
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 10 26, 11:06)
ačiū visoms
bet juk čia legendinė E.L. liemenė, ji forume nuo A iki Ž su visais paaiškinimais išnagrinėta, tik pavartyk senesnius puslapius
Tai kad sunkoka su tais senesniais puslapiais, labai daug laiko man užėmė pavartyt ir vistiek neradau, gal tu pas save esi išsisaugojus kur...
Aciukas visoms
QUOTE(LĖTA @ 2008 10 26, 16:53)
LeTa-BeTa - tikrai liemenės
Aš taip patperverčiau visą temą nuo pradžių, bet neradau Įdėkit to koriuko aprašymą, please
QUOTE(vilma Liu @ 2008 10 26, 23:20)
Aš taip patperverčiau visą temą nuo pradžių, bet neradau Įdėkit to koriuko aprašymą, please
Vilma Liu eik i tema "Mezgame neriame kartu " ten nuo pirmo puslapio merginos diskutuoja apie sia liemene Rasi ir schemas ir patarimus ir paaiskinimus
Valentinuke ,aciu
Rodau ir aš savo naują kūrinį
merginos, jūsų visų liemenės super
LeTa-BeTa, džiugu girdėti, kad patarimai pamačijo
LeTa-BeTa, džiugu girdėti, kad patarimai pamačijo
Janike1 šauni "Longorija" gavosi
LeTa-BeTa, labai gražios liemenės O ir koriukas liuks Aš irgi pribaigiau saviškę, tik sagos dar neturiu, tai negaliu pasirodyt
Na jau na jau, kokia ten iš manęs mokytoja
LeTa-BeTa, labai gražios liemenės O ir koriukas liuks Aš irgi pribaigiau saviškę, tik sagos dar neturiu, tai negaliu pasirodyt
Na jau na jau, kokia ten iš manęs mokytoja