Buvo jau tokia tema. Ar sunku paieska pasinaudoti, pries kuriant nauja tema?
Susirask patikusi megztini, nemegzk rankoviu ir bus liemene.
Na, apie liemenes buvau radusi...
Sorry, jei kartojuosi, tik prasom nepykti
Sorry, jei kartojuosi, tik prasom nepykti
aciu labai
ir aciu uz palaikyma
ir aciu uz palaikyma
QUOTE(Auschra @ 2005 11 30, 13:43)
niekas juk nepyksta,bet labai teisingai pastebi. Juk aukstai yra toks zodelis paieska ivedi tai ko reikia ir tikrai nemazai temu taip surasti galima(pati daznai tuo naudojuos ) Beje rankdarbiu skyrelis ne is vieno puslapio temu susideda,aisku reikia laiko viskam perziureti,bet...kas ir tu besikartojanciu ir tik po kelis atsakymus turinciu temu. VIsos buvo naujokes ir nereikia skaudziai i tai reaguoti
na ieskau ieskau , deja, neradau nieko panasaus ko norejau, nors daug ko gero pasitaike is kitu sriciu .
Na, jokiu nuoskaudu tikrai , o uz patarimus aciu
Na, jokiu nuoskaudu tikrai , o uz patarimus aciu
GAL KAS GALIT ATSIUSTI APRASYMA KAIP NUMEGSTI VAIKISKA LIEMENE.NA JAU PRADEJAU MEGZTI;PUSE NUMEZGIAU BET NEZINAU DEL RANKU IR KAKLO:NA BUCIAU LABAI DEKINGA JEIGU ATSIUSTUME PAVYZDI:
Na štai aš mezgu kooookią liemenę,nugara jau numegzta,tik kol mezginys nebaigtas,nesusiūtas ir neplautas, vaizdelio nėr,ir akys pasirodo kreivokos
@asta, visai tos akys nekreivokos, kaklas bus graziai kiek matau pyne?
Suknelę mezgu paprastai, su pyne vidury, pamegsiu daugiau ir nufotkinsiu, dabar esu darbe, fotiką turiu, bet laidas nuotraukytėms sukelti - namie....
@asta, jokių kreivų akių nesimato... Siūliukai dėkingi, o ir sudrėkinus išsilygins, aišku.
Taigi ir gerai, kad nebaigtas, nesusiūtas..... tai ir tariamės pasirodyti, ką darom
@asta, jokių kreivų akių nesimato... Siūliukai dėkingi, o ir sudrėkinus išsilygins, aišku.
Taigi ir gerai, kad nebaigtas, nesusiūtas..... tai ir tariamės pasirodyti, ką darom
Taip,apyklaklė papuošta pynute
Na nepergyvenu dėl kreivų akių,jos tok dabar tokios,nes darbas tik eigoje,pastoviai "glamžomas" siūlas teip,dėkingas,ir šiaip jis man patinka,jei neklystu,70% angora,nebrangus ir geras
Na rodomės rodomės darbštuolės
Na nepergyvenu dėl kreivų akių,jos tok dabar tokios,nes darbas tik eigoje,pastoviai "glamžomas" siūlas teip,dėkingas,ir šiaip jis man patinka,jei neklystu,70% angora,nebrangus ir geras
Na rodomės rodomės darbštuolės