eferika, o kaip Tu viršuj, kaklo link siaurinai?
LeTa BeTa, bent jau aš su pavyzdėliu darau taip: išsimezgu kokias 10-20 eilių po 20 akių, užlaidau, tada pasiimu kokią nesitampančią maikutę ir ant jos pločio dėlioju tą pavyzdėlį - kiek pavyzdėlių telpa į plotį, tiek kartų daugiau akių ir užsidedu nes kažkaip man su tais centimetrais nesiseka vis
kadangi siūlai ir virbalai vienodi, galėsiu vakare paskaičiuoti kiek pas mane akių buvo ir koks liemenės plotis cm iš viso gavosi. ir dar: priekio detalių bendras plotis turėtų būti didesnis nei nugaros, nes kokie 5 cm užsikeis.
LĖTA, siaurinau kas 10 berods eilių, kas 4 akis. nemoku paskaičiuoti tokių dalykų, visada iš akies darau ir po kiekvieno susiaurinimo eilės matuojuosi
kadangi siūlai ir virbalai vienodi, galėsiu vakare paskaičiuoti kiek pas mane akių buvo ir koks liemenės plotis cm iš viso gavosi. ir dar: priekio detalių bendras plotis turėtų būti didesnis nei nugaros, nes kokie 5 cm užsikeis.
LĖTA, siaurinau kas 10 berods eilių, kas 4 akis. nemoku paskaičiuoti tokių dalykų, visada iš akies darau ir po kiekvieno susiaurinimo eilės matuojuosi
Sveikos mezgejeles, gal kartais kur nors mates liemeniu su pynemis aprasymu kazka panasaus i ASARELES puikiasias raudona ir juoda.
Buciau dekinga
Buciau dekinga
QUOTE(eferika @ 2008 10 16, 15:26)
LeTa BeTa, bent jau aš su pavyzdėliu darau taip.... nes kažkaip man su tais centimetrais nesiseka vis
ačiū reiks kitąkart pabandyti taip nes su tais cm ir man ne kas gaunasi lauksiu vakaro ir tavo paskaičiavimų, aš dėjau 170akių ir palikau 12 akių nuo krašto o belaukdama jau 9cm ilgio turiu bet jei reiks ardyt vėl, tai ....
ir vėl naujos idėjos pasipylė
QUOTE(neringata @ 2008 10 13, 21:02)
is siulu likuciu numezgiau liemene dukrai Medelio schemute pasiskolinau is kazkurios mamytes, tik kita spalva ismezgiau
Kaip originalu Maniau issiuvineta, o kai padidinau nuotrauka nustebau Laaaaaabai idomu Gal galima medelio schemutes Tunikute noreciau su tokiu medeliu
Papildyta:
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2008 10 16, 18:43)
ir vėl naujos idėjos pasipylė
Megsiu tokia Labai patiko
sveikos
neringata, kaip juda liemenė bandžiau neišmegzti iki galo to krašto, kad netįstų, bet man tai gražiai nesigavo.... gal tu bandei?
nesulaukiau vakar paskaičiavimų, tai ištraukiau virbalus ir pati pasimatavau, na kol kas tai to pločio man kaip ir užteko
neringata, kaip juda liemenė bandžiau neišmegzti iki galo to krašto, kad netįstų, bet man tai gražiai nesigavo.... gal tu bandei?
nesulaukiau vakar paskaičiavimų, tai ištraukiau virbalus ir pati pasimatavau, na kol kas tai to pločio man kaip ir užteko