QUOTE(eferika @ 2008 10 15, 11:33)
netiksliai pasakiau - ta ripsinė dalis gaunasi ilgesnė. O kaip sulyginti abu raštus yra tame lietuviškame žurnaliuke, kuris skirtas vien tik mezginių apdailai (tikiuosi, tikrai šitame). Neturiu išsaugojusi nuorodos, nes reikalingą medžiagą iškart atsispausdinu. Jei reikės, galėsiu vakare perrašyti.
Viršus siaurokas gavosi todėl, kad per mažai akių uždėjau rankovėms. Nors, manau, jei būčiau mezgusi paprastai gera-bloga, nenukeldama gerosios akies, būtų buvę pats tas, nes nukėlus akį mezginys tampresnis gaunasi. Ir dar galėjau giliau pažastų išėmimą pamegzti, nes dabar šiek tiek nori "pjauti" pažastį.
jeigu dar kils kokių klausimų - rašykit O siūlų suėjo 2 matkiukai, mano dydis 34. Iš tiesų greitai mezgasi - porą vakariukų ir turėsite gerą ir paogų drabužį
Viršus siaurokas gavosi todėl, kad per mažai akių uždėjau rankovėms. Nors, manau, jei būčiau mezgusi paprastai gera-bloga, nenukeldama gerosios akies, būtų buvę pats tas, nes nukėlus akį mezginys tampresnis gaunasi. Ir dar galėjau giliau pažastų išėmimą pamegzti, nes dabar šiek tiek nori "pjauti" pažastį.
jeigu dar kils kokių klausimų - rašykit O siūlų suėjo 2 matkiukai, mano dydis 34. Iš tiesų greitai mezgasi - porą vakariukų ir turėsite gerą ir paogų drabužį
Aišku O aš maniau, kad kaip tik ripsas traukia, t.y. trumpesnis gaunasi, tai stengiausi ripsinę dalį laisviau megzti Dar nedaug pamezgiau, tai nematau defektų
LeTa-BeTa, prisijunk, bet net neabejoju, kad būsi pirmoji - labai trumpai gaunasi man pamegzt vakarais. Jau tris vakarus narplioju, o dar tik 10cm turiu Bet gal kartu greičiau bus