[quote=Lusasita,2008 03 22, 14:59]
mano paskutinis darbelis dar viena zaliuoke
Daili zaliuoke Grazi spalvyte o megzta ir vel nuo virsaus,ania
Lusasita,o virsutines dalies pazastims uzdedi daugiau akiu?(ratu megztam rubui)
megzta ratu, pazastims prideta akiu
mano patarimas - jau pavasaris, nebemegzk tam vyrui tos liemenės, juk jau pavasaris maziau bedos turesi
QUOTE(Krirma @ 2008 04 06, 21:35)
mano patarimas - jau pavasaris, nebemegzk tam vyrui tos liemenės, juk jau pavasaris maziau bedos turesi
Nu tai nieko, ateis ir ruduo, o ir vasara ne visada +25 Megsk megsk, medlink. man tai pats procesas malonus, tai bedos nematau mezgime
as pajuokavau ir man pats procesas yra malonus dalykas. vakar baigiau nerti liemene sau. visa beda ta, kad per placia nusineriau. supykau ir nejudinsiu jos kol neateis ikvepimas, o jau tada teks ardyti, nes kitaip susiaurint neiseina
QUOTE(Krirma @ 2008 04 07, 08:58)
as pajuokavau ir man pats procesas yra malonus dalykas. vakar baigiau nerti liemene sau. visa beda ta, kad per placia nusineriau. supykau ir nejudinsiu jos kol neateis ikvepimas, o jau tada teks ardyti, nes kitaip susiaurint neiseina
nu jo, ardyti pravalas kai rubas vos per mazas gaunasi, tai bent stimulas kudintis, o kai per didelis, tai stimulas gaunasi nelabai toks nu bet gal saltesniu oru butu galima pasirengt koki golfa po apacia, ir nereiktu ardyti?
na kaip ir liemene
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 15, 19:50)
jau prigyriau kitoj temoj
----------------------------------
Mano papuošaliukų fabrikėlis