QUOTE(klopedija @ 2006 12 12, 22:15)
Jeigu lankote priešmokyklinę grupę, gaunate "Mokinio krepšelį", kuris duodamas 1 metams, dėl to antrus metus likti priešmokyklinėje grupėje negalėsite.
Nieko baisaus, tokios procedūros, mokyklų vadovai privalo jų laikytis. Pavasarį (maždaug gegužės mėn.) apsilankysite PPT. Manau, mergaitei pripažins mokyklinį brandumą. Vienintelė bėda - laiko gaišatis.
Nieko nebesuprantu man tie dabartiniai įstatymai kažkoks labirintas
. Mano dukrai vasario 1 d. sueis 6 metai, mes einame į priešmokyklinę grupę. Kai pradėjome eiti rugsėjį, tik tada mus nusiuntė į PPT, ten kaip ir reikėjo tikėtis rekomendacijos negavome (nei vienas vaikas iš siųstų 6 negavo), bet kadangi jau buvo skirtas "krepšelis", tai ir einam į prieš mokyklinę grupę ir eisim kitais metais į tą pačią. Tai iškyla klausimas kaip kitais metais bus su tuo krepšeliu, jei jis duodamas tik vieną kartą ?
Visų antrą kaip galima vaiką testuoti ar jis pasiruošęs mokyklai, jei dar nebaigė priešmokyklinės grupės ?
Dabar kelis mėnesius palankius PG auklėtoja sako, kad visdėlto galėjome eiti į mokyklą, nes labai gabi, labai nori mokytis. Vėl kyla klausymas, kodėl būtent prieš metus turi pasakyti ar eisi ar ne, ir nejaugi nebegalime persigalvoti ?
Ir dar norėjau paklausti prieš kiek laiko reikia prisirašyti į mokyklą ?
Prašau man paaiškinkite, nes visai susipainiojau.