Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

hereja labukas 4u.gif aciu blush2.gif
ale tikrai sita temete apmirus labai g.gif
tikiuosi tavo mazem nieko blogo ten neras, tokios grazuolytes sirgti negali!!! saunu kad masazai padejo, mum irgi is ju didele nauda buvo, tik va dabar supykus ji ant masazisciu visiskai nesileidzia, matyt per mankstas labai skriausdavo ja, tai dabar bijo, nors masazu manau jai dar reiketu, tai sakiau biskiuka palauksiu kol jai pasimirs kancios ir tada vel kviesimes masaziste.
mes tai labai dantuku ieskom, bet irgi vis nerandam, giliai tikriausiai labai biggrin.gif jau po biskiuka ragaujam darzoviu, 6dieni kriksysim tai po krikstynu sakiau jau rimciau su ta darzoviene uzsiimsiu, kiek galima ta misinuka gerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 09 25, 16:49)

jetau kokį grožį augini, herėja wub.gif wub.gif wub.gif

ir baik tų dantų ieškot - išlįs, kai laikas bus, dabar specialiai nelenda, nes mamai labai įdomu juos pamatyt lotuliukas.gif

labai lauksim gerų žinių iš daktarų - tikiu, kad jums ten tikrai nieko baisaus mirksiukas.gif

o mums gal kokie trys dantys iš karto lenda - tai vargstam naktimis, keliasi rėkdama, o dabar dar slogą įsitaisėm, tai išvis siaubas - snargliukų ištraukt neleidžia, vaistukų sulašint neleidžia, net panosės tepaliuku patept neleidžia - matyt vaikui "geros" asociacijos nuo ligoninės likusios (kai nuolat prie galvos daktarai lįsdavo), jau kaip užsiklykė praeitą vakarą kaip per punkciją... nuramint niekaip nėjo, paskui per klykimą skreplių krūvą išspjovė - tai matyt geriau pasidarė ir užmigo ant rankų (ko niekad pas mus nebūna)... jau irgi buvo vaidentis pradėję, kad šuntas užsikimšo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 26 rugsėjo 2007 - 12:28
sveikos,
Hereja, man tavo mergaites tokios grazios... wub.gif wub.gif wub.gif

mes ant kaklo turim limfmazgiuka, tai sake, kad reakcija i paskutini skiepa... Bet skiepas buvo senokai... g.gif
Del dantuku: mano kaimynei pirmieji isdygo tik po 1 metu, ir nieko, dabar savo vaikus turi ir dantimis nesiskundzia biggrin.gif tad nepergyvank labai... smile.gif

Mazulele, mums su nosytes valymu tas pats doh.gif dabar jau su juo tariuosi, bet vistiek klykia....
Atsakyti
Sveikutes,

Aciu, mergytes 4u.gif

Idekit dazniau ir jus savo ziuikiu nuotraukyciu wub.gif Man taip grazu stebeti ta virsma, kai tooookie atrodo bejegiai ir gleznuciai gime musu mazuliukai po truputeli tampa tikrais zmogiukais....auga... wub.gif
...o kai gulejom neisnesiotuku skyriuje ir visi mane apsiasarojusia ramino, kad "nepergyvenk - uzaugs" netikejau...netikejau, kad is tokiu kruopyciu kas nors ir kada nors gali uzaugti....... unsure.gif

Lely, masazai tikrai yra geras dalykas thumbup.gif Maniskes tai beveik visada verkia per masazus...bet ne is skausmo, o ozius rodo, nepatinka joms, kai jas liecia svetimas zmogus schmoll.gif Bet as griezta - REIKIA, tai reikia cool.gif

Mazulele, vargsiuke tavo Amelyte unsure.gif 3 dantys is karto blink.gif doh.gif nors man mama sake, kad man irgi labai velai dantys dygo ir is karto kruvom doh.gif
O del sunto...ar ji reikes kada nors isimti? unsure.gif
Maniskes irgi neprisileidzia nei nosies isvalyt, nei i burna vit. D ilasint...duoda man per nagus, kad net buteliukas iskrenta is ranku blink.gif

Denlen, matai, toje vietoje pas Leja negali buti joks limfmazgis g.gif cia grynai po smakru kur liezuvis butu, na, nesiekia kaklo g.gif
Atsakyti
mano mazei tai kazkodel patinka kai jai nosyte valau, patenkinta buna, sneka sau smile.gif

hereja as tai vitamina D i sauksteli ilasinu ir taip sugirdau, nes tiesiai i burnyte lasinti tai sunku, nes irgi su rankom maskatuoja tai budavo visa ja aplasinu biggrin.gif
o del foto, tai va savaitgali krikstysim tai po to pasirodysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 09 26, 14:49)
Mazulele, mums su nosytes valymu tas pats  doh.gif  dabar jau su juo tariuosi, bet vistiek klykia....

tai kad klyktų valant, tai dar kaip nors išgyvenčiau, bet kai klykia dar gerą pusvalandį po to... unsure.gif dabar jau nė D vitamino sulašint normaliai nebegaliu (jau buvo jis jai pradėjęs patikt), nes, matyt galvoja, kad vėl prie nosies lįsiu doh.gif

QUOTE(hereja @ 2007 09 26, 16:25)
O del sunto...ar ji reikes kada nors isimti? unsure.gif

herėja, va šito tai Dievulio ir prašau... kad ateitų laikas, kada mums jo nebereiks, kad atsistatys kraujagyslių veikla, išimsim šuntą ir gyvensim be jo wub.gif nes niekaip negaliu įsivaizduoti savo vaiko viso gyvenimo su juo, nuolatinės mano baimės, kad jis užsikimš (o jei užsikemša - tai tiesiu taikymu į operacinę)...
Atsakyti
Na skaitau kaip gyvenat, kaip su dantim ir slogom kankinates ir ka, mes irgi taip pat smile.gif Abi sirgo pas mus, gal dičkė iš daržo kokį virusą atsinešė? ... Jau lyg i pabaigą ligos tikiuosi, pakosėja dar šiek tiek, bet jau nieko. Lenda 4 krūminiai doh.gif Dejavau dejavau kad nėr dantų ir va tuoj pilna burna bus.. per menesį islindo 6 doh.gif Tai va jau 10 yra, nepilni ale vistiek smile.gif Taip kad Herėja tikrai bus tų dantų, tik pagalvoju galėjo ir po truputį lįsti o ne visi iš karto doh.gif Skauda jai labai, valgyt negali sako kaka , irzlesnė pasidarė...
Tai va ir skiepas nusikėle mums, ir svorio ūgio nežianau, žodžiu technikinės nepraėję mes biggrin.gif Gal 10 kg ir kokie 77 cm. Bet gal ir numetė dar per tas ligas ir nevalgymus..
Na vienintelė paguoda kad Donata nosį jau puikiai išpučia į nosinę thumbup.gif Čia aišku sesės indėlis nemažas biggrin.gif Ji ten ožiuojasi , nenori pūsti, aš rėkiu PŪSK PŪSK, o DOnata prisiklausius jau pati pučia nesvarbu kad ne jai sakau lotuliukas.gif

Denlen, kaip pas jus su puoduku reikalai? Pas mus niekaip cool.gif

Mažulėle, net nežinojau kad šuntą gali išimti... Ir kad užsikimšti gali... sad.gif Kad tik Amelytei pavyktų jo atsisakyti , būtų super 4u.gif Žadėjo ir mums tą daiktą, bet tikiuosi kad jau neprireiks jei neprireikė iki šiol ...

Herėja, šaunu kad sėdi jau tavo panikės thumbup.gif Gražios mergytės, tokios panašios wub.gif

Man dar labai įdomu kaip Pelytei76 ir jos dvynukams sekasi g.gif Visai nebeužeina, jaučiu turi ką veikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 26 rugsėjo 2007 - 20:36
QUOTE(Velaura @ 2007 09 26, 21:32)

mums taip pat per tuos dantis sunkiai valgyti sekasi, gerai dar, kad MP valgo, jei ne - tai turbūt taip ir išbūtų visą dieną nevalgius unsure.gif

o su šuntu tai taip - niekas dar neišrado tokio šunto, kuris nesikimštų, kartais net nesuprasi kodėl jis užsikemša, bet dažniausia to priežastis visokios infekcinės ligos (tai dabar tų ligų be proto bijau), mums neurochirurgas net rodė, kuriai skylutei užsikišus užsikemša visas šuntas (rodė šunto pavyzdį); aišku, būna atvejų, kai jis nesikemša ir keisti reikia tik tada, kai vaikas išauga šlangutės ilgį (jei viskas gerai, mums šuntą reiks keist po 4-5 metų - suaugusiam nebereikia, nes jis nebeauga); o variantas, kad šunto nebereiks - gan retas - bet kaip ten sako - reikia tik labai labai tikėti wub.gif (mes ligoninėj turėjom mergytę kaimynę, kuriai po kompiuterinės tomografijos daktaras davė 90%, kad jai šunto jau nebereiks, tai mes turim tą pavyzdį ir tikim, kad stebuklų būna wub.gif ).

Sveikatytės tavo mažylėms wub.gif
Atsakyti
Mazulele, is visos sirdies linkiu, kad stebuklas ivyktu ir sunta jums isimtu visam laikui 4u.gif

Velaura, su puoduku sekasi nekaip. Kai pasodini - kartais pakakuoja, pasiusioja, o pats nesipraso smile.gif O siaip kai paklausiu jo ar nori i puoduka, ar siusioti, tai dazniausias atsakymas "ne kociu" (nenoriu, mes seimoj rusiskai snekam smile.gif ). Mano sunus retkarciais pradeda vaikscioti ant pirstu galiuku, pavaikto truputeli ir vel normaliai. Ar Donata taip daro? O dar kartais biskuti pritupia ir zingsnioja. Net nezinau ar tai normalu. Man tai atrodo, kad jis tiesiog isbando naujus judesius, bet kas zino, gal kokie raumenu tonusu sutrikimai g.gif

Hereja, tai jus vaiku chirurgui pasirodykit su tuo guziuku. Vis ramiau bus, nereikes paciau nieko baisaus prisigalvot . Nors, aisku, pati labai pergyvenciau tokiu atveju verysad.gif
Atsakyti
Lely, Tavo vaike straipsnis apie jus thumbup.gif
Pradejau skaityt apie neisnesiotukus, verciu puslapi,- ogi Kamilyte wub.gif
Atsakyti
Kokios gražutės bigsmile.gif blush2.gif o jau akys akys wub.gif wub.gif wub.gif berniukų viliotojos lotuliukas.gif

herėja, o jūs su visam išsikraustėt iš Palangos? g.gif

ale jau modnos panelės...patinka rengti vienodai? g.gif anądien su drauge diskutavom, ji augina du berniukus ir rengia vienodai, tai darželyje auklėtojos jai pastabą davė, kad atseit neleidžia berniukams reikštis kaip individams, atseit suvienodina unsure.gif
Atsakyti
Man dar labai įdomu kaip Pelytei76 ir jos dvynukams sekasi g.gif Visai nebeužeina, jaučiu turi ką veikti smile.gif
[/quote]

Sveikos 4u.gif .
Niekur aš nedingau su savo hebryte thumbup.gif .Nelabai kur ir nupulsi biggrin.gif , kad visur lenda , viskas jiems įdomu.Prie kompo tai pasiskaitau retkarčiais, bet parašyti tai labai sunkiai pavyksta. nes stovi šalia ir viską tempia į apačią , ir brolio visi stalčiai tada būna iškraustyti.Šiaip viskas pas mus gerai , ką tik irgi persirgom laringitu , bet ačių dievui greitai praėjo.Nes aš namuose turiu viską pasiruošusi , tai tik išgirstu dusimą ir jau aparatą jungiu. Tai kažkaip lengvai ir praslydom. Augam į ūgį neblogai jau 85 cm, bet svoris kažko stovi abiem 10 su trupučiu kilo g.gif .Net sunerimusi buvau , kad per 5 mėn. nieko nepriaugom , padarėm kraujuką viskas gerai . Tai matyt kad coliukai gimė, todėl tokie smulkučiai ir yra. Vėliau įkelsiu kelias nuotraukas pasirodyti kaip beatrodom. Su puodu pas mus visai blogai. Niekaip neiaiškinu kad reikia sėdėti , pasėdi kelias minutes ir bando su visom kojom sulipti lotuliukas.gif . Ir aiškink neaiškines jiems tas pats. Nors gal nelabai ir stengiuosi sodinti pabandau , neina ir nebesodinu vėl ilgą laiką.Valgom viską iš eilės , pastoviai turi kramtyti ką nors , kėdutėse sėdėti nebenori tai gaudau po kambarius su šaukštu , na vargstam ir tiek.

Labai visų gržios nuotraukytės thumbup.gif wub.gif . Kokie jau dideli vaikai užaugę siaubas , net nesitiki kad coliukai gimė thumbup.gif .

QUOTE(hereja @ 2007 09 27, 20:18)
Lely, Tavo vaike straipsnis apie jus thumbup.gif
Pradejau skaityt apie neisnesiotukus, verciu puslapi,- ogi Kamilyte wub.gif

Aš ir galvoju , kura aš juos mačiau , nepamenu g.gif . O dabar prisiminiau thumbup.gif .
Atsakyti