Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 08, 21:42)
4u.gif
kažkaip man vaidenasi, kad nebe ilgai lauksiu aš to vaikščiojimo  blink.gif  turbūt tada su pagalve iš paskos bėgiosiu  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jie gi minkstai ant uzpakalio nusileidzia, suskelnes gi yra

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 09, 07:38)
šaunuolės tavo mergaitės, herėja  thumbup.gif  manoji tai net šliaužti nemoka  mirksiukas.gif

bet jau pradedu nebekreipti dėmesio į tai, kad ji nešliaužia ir neropoja - man rods, mes greičiau vaikščioti pradėsim  smile.gif  dabar tik noriu, kad ji atsisėst pati išmoktų  blush2.gif

Maniskis slaiuzioti pradejo tik 11 men, o vaikscioti beveik 14. O manaiu, kad neslaiuziosim ir pradesims iskarto lakstyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 09 10, 18:50)
o koks ugis jusu? man taordo mum ugio siek tiek truksta ax.gif

apie maniškę taip pat niekas nepasako, kad neišnešiotukė mirksiukas.gif

ūgis dabar 75 cm - nepergyvenk, tokiu laiku ir mums dar trūko ūgio mirksiukas.gif nebetrūkti pradėjo, kai buvom 7,5 mėn. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maya @ 2007 09 10, 19:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jie gi minkstai ant uzpakalio nusileidzia, suskelnes gi yra
Maniskis slaiuzioti pradejo tik 11 men, o vaikscioti beveik 14. O manaiu, kad neslaiuziosim ir pradesims iskarto lakstyti rolleyes.gif

aha, o kol nemokės ant užpakalio nusileist, tai tol ir bėgiosiu biggrin.gif

na žiūrėsim, kaip čia mums su tuo judėjimu seksis smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 10, 18:42)
apie maniškę taip pat niekas nepasako, kad neišnešiotukė  mirksiukas.gif

ūgis dabar 75 cm - nepergyvenk, tokiu laiku ir mums dar trūko ūgio  mirksiukas.gif nebetrūkti pradėjo, kai buvom 7,5 mėn.  thumbup.gif
Papildyta:
aha, o kol nemokės ant užpakalio nusileist, tai tol ir bėgiosiu  biggrin.gif

na žiūrėsim, kaip čia mums su tuo judėjimu seksis  smile.gif  ax.gif

tai as labai ir nepergyvenu del ugio, uzaugsim ir dar praklenksim visus biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis irgi visai nepanasus i neisnesiotuka smile.gif mes ji net kartais "burbuliausku" vaidiname, nes toks nemazas ir nekudas smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2007 09 11, 10:36)
Maniskis irgi visai nepanasus i neisnesiotuka smile.gif mes ji net kartais "burbuliausku" vaidiname, nes toks nemazas ir nekudas smile.gif lotuliukas.gif

mes tai bunzule kartais pavadinam biggrin.gif

kazkaip retai cia mamytes rasyt pradejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 09 13, 22:34)
mes tai bunzule kartais pavadinam biggrin.gif

kazkaip retai cia mamytes rasyt pradejo ax.gif

manoji tai man vis tiek coliukė blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 14, 08:55)
manoji tai man vis tiek coliukė  blush2.gif  ax.gif

niu mes dar kartais is ipratimo manekene pavadinam biggrin.gif nes gime jau tokia mazute ir kudute, kaip ir visu is cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 06, 23:03)
Maniskis kudas, nera to tokio leliukisko storio pas ji, bet as ir nepergyvenu, nera jis perkares, kad tik kaulai ir oda. As kai pasiziuriu i amerikonu viakus kitus, man silpna pasidaro, vieni lasiniai ir paskui sako kodel visi viakai su tokiu virsvoriu. Pripratin a nuo mazens juos be saiko ryti ir jie vaiksto paskui isplere. Nors musu pediatras tai tik viena karta mums pasake, kad riekia daugiau riebalu Maksiui, po to sake nesijaudinti, normalu viskas ax.gif

Sveikos!
Stoju i kudu vaiku puse, nes mano sunus irgi kudas (nu niekaip nepavyko man jo atmaitint biggrin.gif ), bet tai leme gimimo salygos (gimem su hipotrofija) verysad.gif Aisku, norisi, kad mano sunus butu kiek minkstesnis biggrin.gif Nu bet neatrodo jis koks nors issekes. Normalus, zvalus, linksmas vaikas. Ir valgo gerai. Nieko nuo kitu nesiskiria, gal tik tuo, kad kiek smulkesnis nei jo bendraamziai. As ir pati vaikysteje tokia kuda buvau doh.gif Uztad dabar turiu madinga liekna figura biggrin.gif blush2.gif Visada juokiosi, kad gimiau ir augau palankioje epochoje. Jei buciau gimus mano tevu laikais, tai mano figura turbut niekas per daug nesizavetu lotuliukas.gif , nes tuo metu madoj buvo stambios moterys.

Mazulele, Lely jusu vaikuciai thumbup.gif Tikrai nepasakysi, kad neisnesioti gime. smile.gif Sveikinu jus su jusu vaikuciu pasiekimais!!! 4u.gif

Apskritai pastebejau, kad musu temeleje vis maziau blogu naujienu, ir tuo labai-labai dziaugiuosi! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 09 14, 13:36)
Sveikos!
Stoju i kudu vaiku puse, nes mano sunus irgi kudas (nu niekaip nepavyko man jo atmaitint biggrin.gif ), bet tai leme gimimo salygos (gimem su hipotrofija) verysad.gif Aisku, norisi, kad mano sunus butu kiek minkstesnis biggrin.gif  Nu bet neatrodo jis koks nors issekes. Normalus, zvalus, linksmas vaikas. Ir valgo gerai. Nieko nuo kitu nesiskiria, gal tik tuo, kad kiek smulkesnis nei jo bendraamziai. As ir pati vaikysteje tokia kuda buvau  doh.gif  Uztad dabar turiu madinga liekna figura  biggrin.gif  blush2.gif  Visada juokiosi, kad gimiau ir augau palankioje epochoje. Jei buciau gimus mano tevu laikais, tai mano figura turbut niekas per daug nesizavetu  lotuliukas.gif , nes tuo metu madoj buvo stambios moterys.
Mazulele, Lely jusu vaikuciai  thumbup.gif Tikrai nepasakysi, kad neisnesioti gime. smile.gif Sveikinu jus su jusu vaikuciu pasiekimais!!! 4u.gif

Apskritai pastebejau, kad musu temeleje vis maziau blogu naujienu, ir tuo labai-labai dziaugiuosi! smile.gif

is tikro tai koks skirtumas ar kudas ar storesnis lelius, svarbiausia kad sveikas butu thumbup.gif
Atsakyti
dar va norim pasirodyt foto kur fotosesijoj buvom blush2.gif

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Grazuole Kamilyte wub.gif wub.gif , mama nebijojai, kad apsysios megina, taip patogiai atsisedus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 14, 18:35)
Grazuole Kamilyte  wub.gif  wub.gif , mama nebijojai, kad apsysios megina, taip patogiai atsisedus  lotuliukas.gif

aciu blush2.gif tiesa pasakius bijojau, bet maze kaip bebutu keista saunuole buvo ir per visa foto sesija nieko nepridirbo, nors visa laika nuogute buvo ax.gif nors jei ka tai gerai kad mum namai netoli buvo smile.gif o siaip ir nuotaikos geros buvo, zodziu foto sesija labai pavyko smile.gif
Atsakyti