Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 06, 17:50)
na mums pasisekė, kad mūsų neišnešiotukės nesiskundžia svoriu  mirksiukas.gif

tik ne visiems mūsų mažiams taip pasisekė  mirksiukas.gif  gražūs visi leliukai, svarbu sveiki  wub.gif

teisingai, svarbiausia sveikatyte drinks_cheers.gif
o as va noriu pasidziaugti, kad mano mazyle jau sodinama galvyte kelia! thumbup.gif
cia tikriausiai mankstu ir masazu nuopelnas!
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 09 06, 08:19)
bet man ir graziau taip, kai jau leliai kudi labai tai negrazu ax.gif

Maniskis kudas, nera to tokio leliukisko storio pas ji, bet as ir nepergyvenu, nera jis perkares, kad tik kaulai ir oda. As kai pasiziuriu i amerikonu viakus kitus, man silpna pasidaro, vieni lasiniai ir paskui sako kodel visi viakai su tokiu virsvoriu. Pripratin a nuo mazens juos be saiko ryti ir jie vaiksto paskui isplere. Nors musu pediatras tai tik viena karta mums pasake, kad riekia daugiau riebalu Maksiui, po to sake nesijaudinti, normalu viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 09 06, 20:40)
o as va noriu pasidziaugti, kad mano mazyle jau sodinama galvyte kelia! thumbup.gif
cia tikriausiai mankstu ir masazu nuopelnas!

thumbup.gif

QUOTE(maya @ 2007 09 06, 23:03)
Maniskis kudas, nera to tokio leliukisko storio pas ji, bet as ir nepergyvenu, nera jis perkares, kad tik kaulai ir oda. As kai pasiziuriu i amerikonu viakus kitus, man silpna pasidaro, vieni lasiniai ir paskui sako kodel visi viakai su tokiu virsvoriu. Pripratin a nuo mazens juos be saiko ryti ir jie vaiksto paskui isplere. Nors musu pediatras tai tik viena karta mums pasake, kad riekia daugiau riebalu Maksiui, po to sake nesijaudinti, normalu viskas ax.gif

Žinoma, kad gerai, ne visi juk ir mes vienodi, vieno kūdi, kiti stambesni thumbup.gif

Amelytė išmoko pasilaikyti atsistojus, bet kai pavargsta, vis tiek teškiasi nė kiek nesisaugodama doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 06, 22:03)

niu aisku kas per daug tai jau nelabai gerai ax.gif
o mano mazyle tai prades judet ir dings tie jos riebaliukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 07, 09:11)
thumbup.gif
Žinoma, kad gerai, ne visi juk ir mes vienodi, vieno kūdi, kiti stambesni  thumbup.gif

Amelytė išmoko pasilaikyti atsistojus, bet kai pavargsta, vis tiek teškiasi nė kiek nesisaugodama  doh.gif

user posted image

kokia saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 07 rugsėjo 2007 - 11:28
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 07, 00:11)
thumbup.gif
Žinoma, kad gerai, ne visi juk ir mes vienodi, vieno kūdi, kiti stambesni  thumbup.gif

Amelytė išmoko pasilaikyti atsistojus, bet kai pavargsta, vis tiek teškiasi nė kiek nesisaugodama  doh.gif

user posted image

Palauk prades vaikscioti lotuliukas.gif , va tada tai baisu kai jie plojasi blink.gif doh.gif , tada suprantu kodel mama visada sakydavo nesokinek ir taip ar anaip nedaryk. Ypac kai sokdavau nuo besisupanciu supyniu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 09 07, 12:28)
kokia saunuole thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(maya @ 2007 09 07, 20:10)
Palauk prades vaikscioti  lotuliukas.gif , va tada tai baisu kai jie plojasi  blink.gif  doh.gif , tada suprantu kodel mama visada sakydavo nesokinek ir taip ar anaip nedaryk. Ypac kai sokdavau nuo besisupanciu supyniu cool.gif

kažkaip man vaidenasi, kad nebe ilgai lauksiu aš to vaikščiojimo blink.gif turbūt tada su pagalve iš paskos bėgiosiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikuciukai 4u.gif

Kokios grazios nuotraukytes, kiek nauju leliukupasiekimu per ta laika, kol nebuvau ilindus cia...saunuoliai thumbup.gif

Mes va jau persikraustem i Vilniu. Atvaiksciojau savaite i paskaitas, tai izangine sesija kaip ir baigta cool.gif lotuliukas.gif Dabar adaptuotis reik naujoje vietoje. Ieskome cia aukles, gydytoju...zodziu viskas nauja, svetima, keista ir baugu unsure.gif

Mano ozkytes vis dar be dantu, bet jau varineja su vaikstynem, vis ilgiau pasodintos sedi nunevirsdamos ir siaip "protinget" pradejo, atrodo, kad viska supranta jos biggrin.gif Su vaikstukais atvaro prie manes, tampo uz sijono tol kol nepaziuriu i jas, o tada tik ismeta selmiska sypsena ir iskelia rankas, mol pasiimk mane lotuliukas.gif
Vis dazniau sliauziodamos ant pilvo pakelia sikna, bet dar tik tokie ala atvirkstiniai tilteliai gaunasi, niekur nebandom ropot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 09 09, 16:18)
Mano ozkytes vis dar be dantu, bet jau varineja su vaikstynem, vis ilgiau pasodintos sedi nunevirsdamos ir siaip "protinget" pradejo, atrodo, kad viska supranta jos biggrin.gif Su vaikstukais atvaro prie manes, tampo uz sijono tol kol nepaziuriu i jas, o tada tik ismeta selmiska sypsena ir iskelia rankas, mol pasiimk mane lotuliukas.gif
Vis dazniau sliauziodamos ant pilvo pakelia sikna, bet dar tik tokie ala atvirkstiniai tilteliai gaunasi, niekur nebandom ropot schmoll.gif

šaunuolės tavo mergaitės, herėja thumbup.gif manoji tai net šliaužti nemoka mirksiukas.gif

bet jau pradedu nebekreipti dėmesio į tai, kad ji nešliaužia ir neropoja - man rods, mes greičiau vaikščioti pradėsim smile.gif dabar tik noriu, kad ji atsisėst pati išmoktų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 09 rugsėjo 2007 - 17:05
Dovanoju mažučiukų drabužiukų vaikiukams 2-3kg.
Rašykit až
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
mes po TA jau sveriam 7.245g ugis 64cm sake labai jau mes cia gerai augam ir dar jokio papildomo maisto nereikia ax.gif

pagaliau isnyko cistos skilveliuose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai jau taip nudziugau! skilveliai dar siek tiek padidinti, bet minimaliai viskas, tai sake irgi jokiu bedu, tai va tokia gera man sian nuotaika thumbup.gif

tik masazu del kakliuko dar reikia, nes biskiuka kreivas, bet manau pataisysim mes greit.

hereja saunuoles tavo paneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 09 10, 13:30)
sveikos mamytes 4u.gif
mes po TA jau sveriam 7.245g ugis 64cm sake labai jau mes cia gerai augam ir dar jokio papildomo maisto nereikia  ax.gif

pagaliau isnyko cistos skilveliuose thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tai jau taip nudziugau! skilveliai dar siek tiek padidinti, bet minimaliai viskas, tai sake irgi jokiu bedu, tai va tokia gera man sian nuotaika thumbup.gif

tik masazu del kakliuko dar reikia, nes biskiuka kreivas, bet manau pataisysim mes greit.

tavo pana vos ne kaip maniškė auga thumbup.gif 5,5 mėn. mes svėrėm 7400 g biggrin.gif o tu pati maitini? ax.gif

o dėl skilvelių labai džiaugiuosi wub.gif tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 10, 13:37)
tavo pana vos ne kaip maniškė auga  thumbup.gif  5,5 mėn. mes svėrėm 7400 g  biggrin.gif  o tu pati maitini?  ax.gif

o dėl skilvelių labai džiaugiuosi  wub.gif  tikrai  wub.gif

4u.gif
augam neblogai, jau niekas net nepagalvoja kad ji neisnesiota smile.gif
o maitinu misinuka jau senai, po 2men baigesi pienelis man, mazyle nevalge pati, nusitraukinejau tai todel taip ir gavos blink.gif

o koks ugis jusu? man taordo mum ugio siek tiek truksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 10 rugsėjo 2007 - 17:51