Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(lely @ 2007 09 04, 18:59)
Mažulėlė tai pamokink tada pasirodysim ir mes ax.gif

lely, pirmiausia nuotraukėlę reikia patalpinti internetiniame albume (aš dedu į photobucket; kitos deda į fotki ir kt. albumus); kai nuotraukėlė jau albume - reikia nukopijuoti jos adresą - phopobuckete yra spec. skiltis - img - tai užtenka tik ją perkopijuoti atsakant ir nuotrauka jau matysis; kitur tos skilties nebūna - tai reikia dešiniu klavišu ant nuotraukos spausti properties, tada nukopijuoti adresą ir jį kopijuoti langelyje, kuris atsiras paspaudus IMG (virš atsakymų langelio) ax.gif

kažin ar kas nors aiškiau pasidarė g.gif
Atsakyti
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Papildyta:
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 04, 20:23)
lely, pirmiausia nuotraukėlę reikia patalpinti internetiniame albume (aš dedu į photobucket; kitos deda į fotki ir kt. albumus); kai nuotraukėlė jau albume - reikia nukopijuoti jos adresą - phopobuckete yra spec. skiltis - img - tai užtenka tik ją perkopijuoti atsakant ir nuotrauka jau matysis; kitur tos skilties nebūna - tai reikia dešiniu klavišu ant nuotraukos spausti properties, tada nukopijuoti adresą ir jį kopijuoti langelyje, kuris atsiras paspaudus IMG (virš atsakymų langelio)  ax.gif

kažin ar kas nors aiškiau pasidarė  g.gif

dekui, puikiai paaiskinai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tai va galit susipazinti su Kamilyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 04 rugsėjo 2007 - 22:03
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 04, 00:08)
tai galim pamokyti  ax.gif
Perkėliau į kitą vietą, kad nematytų tie, kam nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Grožėkitės  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif grazi krikscione, o jau kriksto rubai tai isvis pasakiski, man tik pasvajot apie tokius. Is manes mezgeja nereja, kaip is karves balerina, o pirkti cia tokiu nera verysad.gif

Kamilyte taip pat labai grazi mergyte 4u.gif . Tokia pavalgius atrodo, visai vaikas nebadaujantis lotuliukas.gif
Atsakyti
maya dekui 4u.gif niu nesiskundziam su svoriu mes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 09 05, 03:48)
maya dekui 4u.gif  niu nesiskundziam su svoriu mes ax.gif

NU neatrodo, kad turetumet kuom skustis lotuliukas.gif

Maksimus mano serga, taip gaila vaiko, vaiksto kaip musmiriu prisivalges. verysad.gif Ir mano savijauta jau ne kokia, siandien dar pas kardiologa eiti, tai isvis nera nuotaikos.
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 05, 05:11)
wub.gif  wub.gif grazi krikscione, o jau kriksto rubai tai isvis pasakiski, man tik pasvajot apie tokius. Is manes mezgeja nereja, kaip is karves balerina, o pirkti cia tokiu nera  verysad.gif

maya, dar yra laiko išmokti mirksiukas.gif aš tik pernai vasarą kepurytes nert pradėjau, o krikšto suknelė - pirmasis mano nertas rūbas mirksiukas.gif nesirkit, bjauru tos ligos unsure.gif o man panašu, kad mastitas - cirkai kažkokie - 10 mėn. išmaitinau ir nieko nebuvo, o va šiandien ryte pajutau, kad skauda krūtį - užčiuopiau guziuką, per valandą temperatūra nuo 37 sukilo iki 39, o vėliau dar ir supykino... cirkai be pinigų... jeigu šiandien pačiai nepavyks to guziuko pašalinti - ryt reiks rimtos pagalbos kreiptis unsure.gif

Kamilytė putlutė gražuolė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 05, 09:40)
maya, dar yra laiko išmokti  mirksiukas.gif  aš tik pernai vasarą kepurytes nert pradėjau, o krikšto suknelė - pirmasis mano nertas rūbas  mirksiukas.gif  nesirkit, bjauru tos ligos  unsure.gif  o man panašu, kad mastitas - cirkai kažkokie - 10 mėn. išmaitinau ir nieko nebuvo, o va šiandien ryte pajutau, kad skauda krūtį - užčiuopiau guziuką, per valandą temperatūra nuo 37 sukilo iki 39, o vėliau dar ir supykino... cirkai be pinigų... jeigu šiandien pačiai nepavyks to guziuko pašalinti - ryt reiks rimtos pagalbos kreiptis  unsure.gif

Kamilytė putlutė gražuolė  wub.gif  wub.gif

Ne laike esme, noro reikia blush2.gif blush2.gif , netraukia manes tokie rankdarbiai, as jau geraiu sumokesiu kam nors blush2.gif ax.gif .

O tu vis maitini pati ar turi pientruaki, pabandyk su pientraukiu patraukt. Mano elektrinis tai taip viska istraukdavo , kad nebuvo jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 05, 20:19)
O tu vis maitini pati ar turi pientruaki, pabandyk su pientraukiu patraukt. Mano elektrinis tai taip viska istraukdavo , kad nebuvo jokiu problemu.

Maitinu pati ir iki šiol jokių problemų neturėjau, tai ir sakau, kad cirkas be pinigų unsure.gif pientraukį turiu, bet juo aš galiu nutraukti, kai krūtis kieta kietutėlė būna, o dabar taip nėra smile.gif normaliai pienuką nutraukt galėjau tik pirmą mėnesį, kai tik nutrauktu maitinau, o kai panelė išmoko žįsti - nutraukti pasidarė problema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 09 05, 17:11)
NU neatrodo, kad turetumet kuom skustis  lotuliukas.gif

Maksimus mano serga, taip gaila vaiko, vaiksto kaip musmiriu prisivalges.  verysad.gif Ir mano savijauta jau ne kokia, siandien dar pas kardiologa eiti, tai isvis nera nuotaikos.

niu siaip pagal viska tai ji nedaug valgo, o siaip pultule tai is zandu labiau blush2.gif
sian foto sesijoj buvom tai kuria diena idesiu grazesniu foto ax.gif

o jum sveikatytes! nesirkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mažulėlė aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 05 rugsėjo 2007 - 20:02
QUOTE(lely @ 2007 09 05, 21:02)
niu siaip pagal viska tai ji nedaug valgo, o siaip pultule tai is zandu labiau blush2.gif

Kur tau iš žandų smile.gif rankytės pažiūrėk kokios putlutės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 06, 07:36)
Kur tau iš žandų  smile.gif  rankytės pažiūrėk kokios putlutės  bigsmile.gif

bet man ir graziau taip, kai jau leliai kudi labai tai negrazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 09 06, 18:19)
bet man ir graziau taip, kai jau leliai kudi labai tai negrazu ax.gif

na mums pasisekė, kad mūsų neišnešiotukės nesiskundžia svoriu mirksiukas.gif

tik ne visiems mūsų mažiams taip pasisekė mirksiukas.gif gražūs visi leliukai, svarbu sveiki wub.gif
Atsakyti