Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(hereja @ 2007 12 14, 11:14)
Aciukas 4u.gif
Na, grozis-negrozis, bet vistiek naktimis nemiega doh.gif  schmoll.gif
Nu jau metai laiko, o as tik pasvajoju, kad man jos nakti pabustu kokius 2 kartus rolleyes.gif  Eva visada keliasi po 12-16 kartu (sianakt 16), Leja maziau - 6-8 kartai doh.gif Ir istisai nori misinio, arbatos, soskes...pas mus karai vyksta naktimis doh.gif

Mazulele, kiek Amelyte jau turi dantuku? Mums pries savaitele dar tik po antra prasikale. Na, prasiau ju, kad pirmam gimtadieniui turetu bent du dantis, tai turesim (kai kiti pirmojo tortadienio su 12 dantuku sutinka cool.gif )
Jus nevaikstot dar?
Maniskes eina tik isikibusios uz baldu arba laikomos uz vienos rankytes. Eva tik kelis kartus parode, kad moka ir savarankiskai pereit per kambari...ir pamirso, kad moka doh.gif  lotuliukas.gif

Žinai - kaip sakoma - grožis reikalauja aukų biggrin.gif

Amelija naktimis keliasi kaip tavo Lėja (+-), soskės neima, tad vargstam su mamos papais biggrin.gif

Dar nevaikšom, eina įsikibusi baldų, sienos ir pan. Už vienos rankytės dar taip pat sunkai; būna, kad pasileidus pora žingsniukų paeina - bet pradeda bėgti ir griūna mirksiukas.gif

Amelija turi 8 dantukus, bet kiek prisimenu, tai Velauros Donatėlė ilgai su 4 buvo - nepergyvenk, jei jau dygsta - vadinasi tikrai išdygs anksčiau ar vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 14 gruodžio 2007 - 12:28
QUOTE(hereja @ 2007 12 14, 00:30)
Sveikutes 4u.gif

Kaip issilaikiusios visos?
As vis paskaitau kaip jums sekasi rolleyes.gif

Man tai mokslai isibegejo. Jau 5 egzus issilaikiau, liko dar 1 ir dar magistrinio pirma dali reikia parasyti iki sausio 7 doh.gif

Na, dar pasiruosimas kruopu gimtadieniui vyksta wub.gif Susipirkau papuosimus namams, uzsakiau du vaikiskus tortus su uzrasais wub.gif sitam reikalui man labiau patinka ruostis nei Kaledoms lotuliukas.gif  Nzn ka sumastyt, vaiku daugiau nebus, nes nieko nekvieciu...vien seimos nariai, mociutes, MB ir mano systros su bernais savo ir aukle...gaunasi 16zmoniu doh.gif
Vyresniuju dvynuku mamytes, ka jus mastot del gimtadieniu? rolleyes.gif

Na, ir pasirodom (retai, bet uz tevyne lotuliukas.gif )

Cia pasiruosem Kaledoms ax.gif
user posted image

O cia Evai baisingai nepatinka kepure doh.gif
user posted image

Be kiepkos geriau lotuliukas.gif
user posted image

Cia mano velniuksciai maudosi bigsmile.gif  bigsmile.gif
EVAuser posted image
LEJAuser posted image

Cia su mamka (su nukarusiais maisais paakiuse doh.gif )
user posted image

Eva sitaip eina ir istraukia ranka, pasileidzia...kelis kartus parode, kad moka savarankiskai pereiti per visa kambari wub.gif
user posted image

Pagamintos merginos MADE IN MAMA biggrin.gif
Tikros grazuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 12 14, 01:30)
Sveikutes 4u.gif

Kaip issilaikiusios visos?
As vis paskaitau kaip jums sekasi rolleyes.gif

Man tai mokslai isibegejo. Jau 5 egzus issilaikiau, liko dar 1 ir dar magistrinio pirma dali reikia parasyti iki sausio 7 doh.gif

Na, dar pasiruosimas kruopu gimtadieniui vyksta wub.gif Susipirkau papuosimus namams, uzsakiau du vaikiskus tortus su uzrasais wub.gif sitam reikalui man labiau patinka ruostis nei Kaledoms lotuliukas.gif  Nzn ka sumastyt, vaiku daugiau nebus, nes nieko nekvieciu...vien seimos nariai, mociutes, MB ir mano systros su bernais savo ir aukle...gaunasi 16zmoniu doh.gif
Vyresniuju dvynuku mamytes, ka jus mastot del gimtadieniu? rolleyes.gif

Na, ir pasirodom (retai, bet uz tevyne lotuliukas.gif )

Cia pasiruosem Kaledoms ax.gif
user posted image

O cia Evai baisingai nepatinka kepure doh.gif
user posted image

Be kiepkos geriau lotuliukas.gif
user posted image

Cia mano velniuksciai maudosi bigsmile.gif  bigsmile.gif
EVAuser posted image
LEJAuser posted image

Cia su mamka (su nukarusiais maisais paakiuse doh.gif )
user posted image

Eva sitaip eina ir istraukia ranka, pasileidzia...kelis kartus parode, kad moka savarankiskai pereiti per visa kambari wub.gif
user posted image

labas, na, ne tik mergytes tikros grazuoles, bet ir mamyte tokia pat grazuole:)
aukit sveikos ir stiprios:) 4u.gif
Atsakyti
Kaip jus augat, simulka?
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 12 14, 11:14)
Na, grozis-negrozis, bet vistiek naktimis nemiega doh.gif  schmoll.gif
Nu jau metai laiko, o as tik pasvajoju, kad man jos nakti pabustu kokius 2 kartus rolleyes.gif  Eva visada keliasi po 12-16 kartu (sianakt 16), Leja maziau - 6-8 kartai doh.gif Ir istisai nori misinio, arbatos, soskes...pas mus karai vyksta naktimis doh.gif

Tikros gražuolės wub.gif
Mano Ariukas naktį išmiega 8-10 val blush2.gif na ir vargelis tau console.gif ir dar mokslai doh.gif tu šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif herėja kokios fainuolės tavo mergičkos. 4u.gif
Mano draugė neseniai pasigimdė sunuti,jam butvo tik 25,5 sav.Jetau kai pagalvoju toks dar mažuliukas,siaubas,na bet atrodo viskas geryn eina.Linkiu kad užaugtu dydis vyras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 14 gruodžio 2007 - 22:47
QUOTE(kilka @ 2007 12 14, 22:42)
Mano draugė neseniai pasigimdė sunuti,jam butvo tik 25,5 sav.Jetau kai pagalvoju toks dar mažuliukas,siaubas,na bet atrodo viskas geryn eina.Linkiu kad užaugtu dydis vyras 4u.gif

Vajej koks mažytis ax.gif kiek svėrė? ax.gif tikiuosi užaugs didis žmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 14, 23:54)
Vajej koks mažytis ax.gif kiek svėrė? ax.gif  tikiuosi užaugs didis žmogus 4u.gif

Vat kiek svėrė tai net nepaklausiau,šokas buvo kad toks ankstyvas gimdymas.Išvis manau kad stebuklas,kad jis aplamai išgyveno ir sparčiai auga ir vejasi kitus lelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2007 12 14, 22:42)
wub.gif  wub.gif herėja kokios fainuolės tavo mergičkos. 4u.gif

Jetau...kaip anksti sad.gif
Ir kaip tas berniukas? kokio ugio/svorio? Kodel taip anksti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 12 14, 14:06)
Kaip jus augat, simulka?

labas rytas:)
malonu, kad teiraujates:)
augam sveiki. sveriam jau 6 kg 500g. Turejom babukes isvarza, tai aciu Dievui, ji jau galutinai sulindo vidun. Kazkaip netikejau, kad pasak KMUK chirurgu, vaika dazniau paguldant ant pilvo, bambike ims ir susitvarkys. Dabar jau tikiu:)

jau mano mazylis visa men.iesko su kumstukais ir pirsciukais savo burnytej dantuku:) o jie,kkaip nesirodo, taip nesirodo:(
na, dar galim pasigirti, kad jau po truputi sedim:) taip pat kasdien ismokstam vis nauju garsu:) naujausiais garsas "girrrr" ir jis skambA po pusvalandi:)
taip ir augam:)
laukiam kaledu senelio, nes jau eglute papuosta namie stovi ir sugryztant tevelio:)
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2007 12 14, 23:07)
Vat kiek svėrė tai net nepaklausiau,šokas buvo kad toks ankstyvas gimdymas.Išvis manau kad stebuklas,kad jis aplamai išgyveno ir sparčiai auga ir vejasi kitus lelius smile.gif

Taip wub.gif kokie visdėlto stiprūs tie mūsų vaikučiai wub.gif
Atsakyti
Labas visom

trumpam įlindau, grįžom savaitgaliui namo, bet negaliu pasakyti nieko, kas džiugintų man širdelę. dar ne 100proc. bet greičiausiai patvirtins mum VCP verysad.gif Ačiū visom, kurios laikė kumščius už mus drinks_cheers.gif
Tai va, papasakosiu biskelį tom, kurios gal kada ruošis važiuot ten. Šeip viskas faina, patogu, sąlygos geros, labai šauni komanda dirba. Ten viskas daroma vaiko labui, su meile, nuoširdžiai. Tikrai didelis ačiū darbuotojams. Jau matau savaitės rezultatus, vaikinas daug daugiau dirba ta rankyte, toks prakutęs, drąsesnis.

daugiau parašysiu grįžus, būsim iki 22d. labai noriu miego, visa savaitė bemiegė. Papuolė nekoks kaimynas kambario, verksniukas, tai naktys buvo mum bemiegės verysad.gif
Atsakyti