Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 11, 13:50)
Laikom laikom thumbup.gif

O Ariukas nieko prieš biggrin.gif kočioja ten jį, niurko, o jis tik stena stena biggrin.gif sunku gi sportuoti, dar kai toks sunkiasvoris lotuliukas.gif mane taip pakočiotų, aš supykčiau hihihi.gif

O kiek tas sunkiasvoris jau sveria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 12 11, 18:30)
O kiek tas sunkiasvoris jau sveria  biggrin.gif

Šiandien svėrėmės - 8400 gr biggrin.gif ir 67 cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 11, 18:39)

Mano seses isnesiotas tokio pat amziaus tiek pat sveria, tikras sunkiasvoris thumbup.gif
Mes irgi stengsimes tiek uzaugti ax.gif Kad tik pienuko butu smile.gif
O nuo kada pradejai papildomai primaitinti, ar tai kosem ar obuoliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 12 11, 18:50)
Mano seses isnesiotas tokio pat amziaus tiek pat sveria, tikras sunkiasvoris  thumbup.gif
Mes irgi stengsimes tiek uzaugti  ax.gif Kad tik pienuko butu  smile.gif
O nuo kada pradejai papildomai primaitinti, ar tai kosem ar obuoliu  g.gif

Taip, jau svorio tai turim doh.gif bet jis ne tiek storuliukas, kiek kaulai jo stambūs biggrin.gif
Pradėjom ragaut nuo 6 mėn, valgom košes, jei galima taip pavadint biggrin.gif kartais 100 ml suvalgom, kartais 30 ml ax.gif jau ragavom ryžių, kukurūzų, avižų ax.gif jau ir bulvytę ragavom, bet nebuvom sužavėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 11, 13:50)
O Ariukas nieko prieš biggrin.gif kočioja ten jį, niurko, o jis tik stena stena biggrin.gif sunku gi sportuoti, dar kai toks sunkiasvoris lotuliukas.gif mane taip pakočiotų, aš supykčiau hihihi.gif

Ir manoji nieko prieš buvo tada biggrin.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 11, 18:39)

Amelija 6 mėn. ir 23 d. svėrė 8225 g; 7,5 mėn. - 9 kg mirksiukas.gif normalus tas svoris tavo sunkiasvorio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 11 gruodžio 2007 - 19:21
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 12 11, 19:20)
Amelija 6 mėn. ir 23 d. svėrė 8225 g; 7,5 mėn. - 9 kg  mirksiukas.gif  normalus tas svoris tavo sunkiasvorio  smile.gif

Bet kad pagal koreguotą amžių mum dar net 5 mėnesių nėra biggrin.gif bet turim draugą, kuriam dar nėra 5 mėn, o sveria jau 9800 gr biggrin.gif išnešiotas jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 11, 20:53)
Bet kad pagal koreguotą amžių mum dar net 5 mėnesių nėra biggrin.gif bet turim draugą, kuriam dar nėra 5 mėn, o sveria jau 9800 gr biggrin.gif išnešiotas jis ax.gif

Tai ir aš juk ne koreguotą Amelijos amžių rašiau, o realų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 12 gruodžio 2007 - 10:07
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 12 11, 20:20)
Ir manoji nieko prieš buvo tada  biggrin.gif
Amelija 6 mėn. ir 23 d. svėrė 8225 g; 7,5 mėn. - 9 kg  mirksiukas.gif  normalus tas svoris tavo sunkiasvorio  smile.gif

labas rytas, o kada dantuku sulauket?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 12 12, 10:22)
labas rytas, o kada dantuku sulauket?

Vajei, prieš tai pamelavau, sumaišiau su atsistojimo pradžia doh.gif blush2.gif

Pažiūrėjau užrašus - pirmasis dantukas išdygo, kai mažei buvo 8 mėn. ir 10 dienų mirksiukas.gif bet aš jų taip anksti dar nelaukiau, nes man pirmasis dantukas išdygo 10 mėn., tai galvojau Amelijai išlįs tik apie metukus, bet matyt tėčio genai suveikė ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kaip issilaikiusios visos?
As vis paskaitau kaip jums sekasi rolleyes.gif

Man tai mokslai isibegejo. Jau 5 egzus issilaikiau, liko dar 1 ir dar magistrinio pirma dali reikia parasyti iki sausio 7 doh.gif

Na, dar pasiruosimas kruopu gimtadieniui vyksta wub.gif Susipirkau papuosimus namams, uzsakiau du vaikiskus tortus su uzrasais wub.gif sitam reikalui man labiau patinka ruostis nei Kaledoms lotuliukas.gif Nzn ka sumastyt, vaiku daugiau nebus, nes nieko nekvieciu...vien seimos nariai, mociutes, MB ir mano systros su bernais savo ir aukle...gaunasi 16zmoniu doh.gif

Vyresniuju dvynuku mamytes, ka jus mastot del gimtadieniu? rolleyes.gif

Na, ir pasirodom (retai, bet uz tevyne lotuliukas.gif )

Cia pasiruosem Kaledoms ax.gif
user posted image

O cia Evai baisingai nepatinka kepure doh.gif
user posted image

Be kiepkos geriau lotuliukas.gif
user posted image

Cia mano velniuksciai maudosi bigsmile.gif bigsmile.gif
EVAuser posted image
LEJAuser posted image

Cia su mamka (su nukarusiais maisais paakiuse doh.gif )
user posted image

Eva sitaip eina ir istraukia ranka, pasileidzia...kelis kartus parode, kad moka savarankiskai pereiti per visa kambari wub.gif
user posted image
Atsakyti
Fantastika wub.gif wub.gif NU negaliu kokį grožį augini wub.gif ir mama thumbup.gif

Nugi aš tau sakiau, kad tavo panos pirmiau už maniškę vaikščiot pradės doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 12 14, 09:49)
Fantastika  wub.gif  wub.gif  NU negaliu kokį grožį augini  wub.gif  ir mama  thumbup.gif

Nugi aš tau sakiau, kad tavo panos pirmiau už maniškę vaikščiot pradės  doh.gif  thumbup.gif

Aciukas 4u.gif
Na, grozis-negrozis, bet vistiek naktimis nemiega doh.gif schmoll.gif
Nu jau metai laiko, o as tik pasvajoju, kad man jos nakti pabustu kokius 2 kartus rolleyes.gif Eva visada keliasi po 12-16 kartu (sianakt 16), Leja maziau - 6-8 kartai doh.gif Ir istisai nori misinio, arbatos, soskes...pas mus karai vyksta naktimis doh.gif

Mazulele, kiek Amelyte jau turi dantuku? Mums pries savaitele dar tik po antra prasikale. Na, prasiau ju, kad pirmam gimtadieniui turetu bent du dantis, tai turesim (kai kiti pirmojo tortadienio su 12 dantuku sutinka cool.gif )
Jus nevaikstot dar?
Maniskes eina tik isikibusios uz baldu arba laikomos uz vienos rankytes. Eva tik kelis kartus parode, kad moka ir savarankiskai pereit per kambari...ir pamirso, kad moka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti