Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(GREK @ 2007 12 04, 21:33)
lotuliukas.gif
Ir man visi sako, kaip tu jį pakeli? Bet gi sava našta nesunki, ar ne?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 12 04, 22:27)
Labai nesidžiauk  tongue.gif bo paskui bus kaip man - tampysi 13kg sumo imtynininką per dienų dienas  karsta.gif

hihihi.gif maniškis 8 kg sveria, dar galvos gerai nelaiko, pamaskatuoja, tai sunku tampyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 04, 19:17)
Matėt kas šiandien dienos mažylis? ax.gif

matem:)
o gi tavo sunelis:)
Atsakyti
Na, ir kurgi visos šiandien prapuolę?
Aš tai neriu savo kinderiams peliukus Kalėdoms smile.gif Rokas taip ir taikosi nugvelbt kurį nors smile.gif
O ką jūs gero ir gražaus ruošiat Kalėdoms? Nes aš tai jau dabar susirūpinau, ba paskui išvyksiu ir liks...
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 12 05, 22:08)
O ką jūs gero ir gražaus ruošiat Kalėdoms? Nes aš tai jau dabar susirūpinau, ba paskui išvyksiu ir liks...

Mažiui kalėdom maitinimo kėdutė ax.gif
Tėvam darysiu tokius kalendorius ryškiaspalvius didelius, su Ariuko nuotraukom wub.gif
O vyrui darysiu marškinėlius su nuotrauka ir užrašu "Supertėtis" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 05, 22:39)
Mažiui kalėdom maitinimo kėdutė ax.gif
Tėvam darysiu tokius kalendorius ryškiaspalvius didelius, su Ariuko nuotraukom wub.gif
O vyrui darysiu marškinėlius su nuotrauka ir užrašu "Supertėtis" wub.gif

Ei, ei, tai čia nesiskaito liezuvis.gif Tai Kalėdų senio dovanos 000054.gif
Nors gal dar tavo lelius mažas g.gif
Mano dičkė vakar įsiprašė padėt karpyt snaiges ir apsiklijavo savo kambario langą taip, kad net stiklo nesimato lotuliukas.gif Tai darbo užteko kelioms valandoms, paskui su tom pelytėm prasėdėjau valandą, ir jaučiu, kad dar nepabaiga wacko.gif Kiekvienais metais stengiuosi Kalėdoms dukrai kažką paruošti pati, nufotkinu palieku atminčiai. Ji nemėgsta pirktinių žaislų, pati siuva, nes lanko žaislų siuvimo studiją. Ir iš manęs reikalauja rankų darbo puošmenų Kalėdoms biggrin.gif
Atsakyti
O man tai galvos skausmas tos kaledos ir dovanos doh.gif Vaikams tai nesunku dovanu nupirkt, bet seneliams blink.gif Jau dabar suku galva ko kam reikia, nesinori koki s... nupirkt, kad pasidetu rusyje hihihi.gif
Atsakyti
Valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mano vaikui išlindo trečias kapliukas 2.gif Ba jau galvojau, kad ir liks bedantis bladzius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 12 06, 10:33)
Ei, ei, tai čia nesiskaito  liezuvis.gif Tai Kalėdų senio dovanos  000054.gif

blush2.gif niu tai aš pavaduoju kalėdų senį, jis daug darbo turi lotuliukas.gif
QUOTE(philipuks @ 2007 12 06, 11:52)
O man tai galvos skausmas tos kaledos ir dovanos  doh.gif  Vaikams tai nesunku dovanu nupirkt, bet seneliams  blink.gif Jau dabar suku galva ko kam reikia, nesinori koki s... nupirkt, kad pasidetu rusyje  hihihi.gif

Daryk kalendorių su asmeninėm nuotraukom mirksiukas.gif labai asmeniška ir miela mirksiukas.gif
QUOTE(GREK @ 2007 12 06, 16:45)
Valio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
mano vaikui išlindo trečias kapliukas  2.gif Ba jau galvojau, kad ir liks bedantis bladzius  doh.gif

thumbup.gif kaip šaunu thumbup.gif mes dar dantukų nerandam niekaip biggrin.gif
Atsakyti
As tai nelaukiu dantuku kol maitinu schmoll.gif Dabar papus jau nukramto, tai kas su dantim bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 12 06, 21:05)
As tai nelaukiu dantuku kol maitinu  schmoll.gif  Dabar papus jau nukramto, tai kas su dantim bus  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 06, 17:22)
thumbup.gif kaip šaunu thumbup.gif mes dar dantukų nerandam niekaip biggrin.gif

Rokui pirmas išlindo beveik 8 mėn., tai dar laukit ir jūs, vistiek sulauksit.
Atsakyti
O mes buvom pas ortopedę, ir jai nepatiko mūsų klubiukai verysad.gif ryt darys echo, tikiuosi neuždės freiko verysad.gif
QUOTE(GREK @ 2007 12 06, 21:09)
Rokui pirmas išlindo beveik 8 mėn., tai dar laukit ir jūs, vistiek sulauksit.

Aš nemaitinu, tai gali išlįst bet kada, man dzin biggrin.gif tik jaučiu soskes sugriauš mygom lotuliukas.gif
Atsakyti