QUOTE(GREK @ 2007 12 04, 21:33)
QUOTE(GREK @ 2007 12 04, 22:27)
Labai nesidžiauk bo paskui bus kaip man - tampysi 13kg sumo imtynininką per dienų dienas
maniškis 8 kg sveria, dar galvos gerai nelaiko, pamaskatuoja, tai sunku tampyt
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 04, 19:17)
Matėt kas šiandien dienos mažylis?
matem:)
o gi tavo sunelis:)
Na, ir kurgi visos šiandien prapuolę?
Aš tai neriu savo kinderiams peliukus Kalėdoms Rokas taip ir taikosi nugvelbt kurį nors
O ką jūs gero ir gražaus ruošiat Kalėdoms? Nes aš tai jau dabar susirūpinau, ba paskui išvyksiu ir liks...
Aš tai neriu savo kinderiams peliukus Kalėdoms Rokas taip ir taikosi nugvelbt kurį nors
O ką jūs gero ir gražaus ruošiat Kalėdoms? Nes aš tai jau dabar susirūpinau, ba paskui išvyksiu ir liks...
QUOTE(GREK @ 2007 12 05, 22:08)
Mažiui kalėdom maitinimo kėdutė
Tėvam darysiu tokius kalendorius ryškiaspalvius didelius, su Ariuko nuotraukom
O vyrui darysiu marškinėlius su nuotrauka ir užrašu "Supertėtis"
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 05, 22:39)
Mažiui kalėdom maitinimo kėdutė
Ei, ei, tai čia nesiskaito Tai Kalėdų senio dovanos
Nors gal dar tavo lelius mažas
Mano dičkė vakar įsiprašė padėt karpyt snaiges ir apsiklijavo savo kambario langą taip, kad net stiklo nesimato Tai darbo užteko kelioms valandoms, paskui su tom pelytėm prasėdėjau valandą, ir jaučiu, kad dar nepabaiga Kiekvienais metais stengiuosi Kalėdoms dukrai kažką paruošti pati, nufotkinu palieku atminčiai. Ji nemėgsta pirktinių žaislų, pati siuva, nes lanko žaislų siuvimo studiją. Ir iš manęs reikalauja rankų darbo puošmenų Kalėdoms
O man tai galvos skausmas tos kaledos ir dovanos Vaikams tai nesunku dovanu nupirkt, bet seneliams Jau dabar suku galva ko kam reikia, nesinori koki s... nupirkt, kad pasidetu rusyje
Valio
mano vaikui išlindo trečias kapliukas Ba jau galvojau, kad ir liks bedantis bladzius
mano vaikui išlindo trečias kapliukas Ba jau galvojau, kad ir liks bedantis bladzius
QUOTE(GREK @ 2007 12 06, 10:33)
Ei, ei, tai čia nesiskaito Tai Kalėdų senio dovanos
niu tai aš pavaduoju kalėdų senį, jis daug darbo turi
QUOTE(philipuks @ 2007 12 06, 11:52)
O man tai galvos skausmas tos kaledos ir dovanos Vaikams tai nesunku dovanu nupirkt, bet seneliams Jau dabar suku galva ko kam reikia, nesinori koki s... nupirkt, kad pasidetu rusyje
Daryk kalendorių su asmeninėm nuotraukom labai asmeniška ir miela
QUOTE(GREK @ 2007 12 06, 16:45)
Valio
kaip šaunu mes dar dantukų nerandam niekaip
As tai nelaukiu dantuku kol maitinu Dabar papus jau nukramto, tai kas su dantim bus
QUOTE(philipuks @ 2007 12 06, 21:05)
As tai nelaukiu dantuku kol maitinu Dabar papus jau nukramto, tai kas su dantim bus
Papildyta:
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 06, 17:22)
kaip šaunu mes dar dantukų nerandam niekaip
Rokui pirmas išlindo beveik 8 mėn., tai dar laukit ir jūs, vistiek sulauksit.
O mes buvom pas ortopedę, ir jai nepatiko mūsų klubiukai ryt darys echo, tikiuosi neuždės freiko
Aš nemaitinu, tai gali išlįst bet kada, man dzin tik jaučiu soskes sugriauš mygom
QUOTE(GREK @ 2007 12 06, 21:09)
Rokui pirmas išlindo beveik 8 mėn., tai dar laukit ir jūs, vistiek sulauksit.
Aš nemaitinu, tai gali išlįst bet kada, man dzin tik jaučiu soskes sugriauš mygom