Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 04, 17:42)

valio, netgi labai valio. o siaip kol auginsim, valdzia priims ir nuo 2 iki 3 m. _50% thumbup.gif , o tada jau galesim tik gimdyt ir daugiau nieko neveikt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Matėt kas šiandien dienos mažylis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 04, 19:17)

Jau pažiūrėjom - gražuolis Ariukas 4u.gif
Kaip faina, aš irgi išsiuntus, bet kad pamirštu pažiūrėt, gal jau ir buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 12 04, 19:24)
Jau pažiūrėjom - gražuolis Ariukas  4u.gif
Kaip faina, aš irgi išsiuntus, bet kad pamirštu pažiūrėt, gal jau ir buvo  ax.gif

Aš irgi vis pamiršdavau, o vakar sugalvojau pasidaryt, kad atidarius internetą iškart mestų pagrindinį supermamų puslapį, ir šiandien vos nuo kėdės nenugriuvau kai ryte pamačiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 04, 19:33)
Aš irgi vis pamiršdavau, o vakar sugalvojau pasidaryt, kad atidarius internetą iškart mestų pagrindinį supermamų puslapį, ir šiandien vos nuo kėdės nenugriuvau kai ryte pamačiau thumbup.gif

Kaip smagu. Būtinai išsaugok atminčiai vaikiukui, įamžink, parodysi kai užaugs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 04, 18:17)

Guli gi grazus kleckiukas vardu Ariukas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2007 12 04, 12:28)
Valio, pačios auginsim savo lelius iki 2m.  clap.gif  assa.gif  ploja.gif  sokiai.gif

Jo, siandien mano mazasis pirmame mitinge buvo rolleyes.gif Gi uz save lotuliukas.gif Taip dziugu, kad nereiks kokiai babusiai palikti mazojo po metuku, o ypac mums, kai jie mazesni yess.gif
Tiek darbu nuveikem, ir pamitingavom, ir pasiskiepijom, baisu dabar, kad liuliai nesikabintu. Nusipirkau virbrukolio ax.gif O sveriam tai sake ohoho, gydytoja sako, oho koks issiputes lotuliukas.gif Priaugom per menesi 1900 gr. O as galvoju, kad jam pienuko maza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 12 04, 20:32)
Tiek darbu nuveikem, ir pamitingavom, ir pasiskiepijom, baisu dabar, kad liuliai nesikabintu. Nusipirkau virbrukolio  ax.gif O sveriam tai sake ohoho, gydytoja sako, oho koks issiputes  lotuliukas.gif Priaugom per menesi 1900 gr. O as galvoju, kad jam pienuko maza  lotuliukas.gif

Oho, augat ir jūs gerai thumbup.gif Šaunuoliai drinks_cheers.gif Gimė maži, o auks dideli. Visi man tai kartojo, kai pagimdžiau Rokutį. Aišku, aš netikėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 12 04, 19:37)
Kaip smagu. Būtinai išsaugok atminčiai vaikiukui, įamžink, parodysi kai užaugs  wub.gif

iš kart išsaugojau biggrin.gif
QUOTE(philipuks @ 2007 12 04, 20:32)
Priaugom per menesi 1900 gr. O as galvoju, kad jam pienuko maza  lotuliukas.gif

aha, tikrai mažoka pieno lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 12 04, 19:41)
iš kart išsaugojau biggrin.gif

aha, tikrai mažoka pieno lotuliukas.gif

Turbut cia is bado, taip sako mano vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 12 04, 20:57)
Turbut cia is bado, taip sako mano vyras  lotuliukas.gif

Labai nesidžiauk tongue.gif bo paskui bus kaip man - tampysi 13kg sumo imtynininką per dienų dienas karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 12 04, 21:27)
Labai nesidžiauk  tongue.gif bo paskui bus kaip man - tampysi 13kg sumo imtynininką per dienų dienas  karsta.gif

Ai, geriau sumo imtynininkas, negu dziusna ax.gif Nors jau ir dabar su lopsiu persisukus einu karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 12 04, 22:30)
Ai, geriau sumo imtynininkas, negu dziusna  ax.gif Nors jau ir dabar su lopsiu persisukus einu  karsta.gif

lotuliukas.gif
Ir man visi sako, kaip tu jį pakeli? Bet gi sava našta nesunki, ar ne?
Atsakyti