Įkraunama...
Įkraunama...

Mažyliai, paskubėję į gyvenimą

QUOTE(denlen26 @ 2007 11 29, 16:13)
Uzsuku gan daznai, tik vis neprisiruosiu parasyt biggrin.gif
Papildyta:
Man gydytoja liepe primaitint nuo 4 men po gimimo( sake duot grudu koses), pradejau nuo 5 men., nuo darzuoviu. Nuo 6 metu jau valgem praktiskai visas koses, ir mesa taip pat. Taigi, manau, kiek gydytoju tiek ir nuomoniu.

Grek, nerodod mano kompas jusu nuotraukos verysad.gif

Tik nuo 6 metų vaikui košės davei? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

pakartoju, prašom apsigrožėt ax.gif
nu va, norėjau pasirodyt, bet ko tai labai maža gavosi, vakar buvo didesnė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 29 lapkričio 2007 - 15:20
Tai va, norim biskelį pasigirt - ryt krikštinsim Roką ax.gif Taip bijojau, kad nors nesusirgtų, bet šiek tiek pasnargliojo ir viskas. Mano pacanas stiprus thumb_yello.gif
O kada jūs krikštijot savo atžalas? Daug kas mane dūrino, kad aš ne laiku suplanavau. Bet taip išėjo, o be to dar ir daugiau progų yra ax.gif
Kaip elgėsi vaikiukai bažnyčioj? Klausiu, nes aš savo merginą tai krikštijau tik 4 metų blush2.gif tai problemų dėl verkimo neturėjau, tik bijojau, kad nepasiųstų kur toliau kunigėlio... doh.gif
taigi savaitgalis bus linksmas birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 29, 17:36)
aš savo merginą tai krikštijau tik 4 metų  blush2.gif tai problemų dėl verkimo neturėjau, tik bijojau, kad nepasiųstų kur toliau kunigėlio... doh.gif

hihihi.gif

Mes planuojam krikštyt kitą vasarą rolleyes.gif

Geros šventės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 29, 16:36)
Tai va, norim biskelį pasigirt - ryt krikštinsim Roką  ax.gif Taip bijojau, kad nors nesusirgtų, bet šiek tiek pasnargliojo ir viskas. Mano pacanas stiprus  thumb_yello.gif
O kada jūs krikštijot savo atžalas? Daug kas mane dūrino, kad aš ne laiku suplanavau. Bet taip išėjo, o be to dar ir daugiau progų yra  ax.gif
Kaip elgėsi vaikiukai bažnyčioj? Klausiu, nes aš savo merginą tai krikštijau tik 4 metų  blush2.gif tai problemų dėl verkimo neturėjau, tik bijojau, kad nepasiųstų kur toliau kunigėlio... doh.gif
taigi savaitgalis bus linksmas  birthday.gif

mes savo princesyte kriktijom 6men, viskas labai thumbup.gif buvo, maze nei verke nei ka, idemiai klause kunigo, toks vaizdas kad viska suprato biggrin.gif o ir per svente egra buvo, ryte mamai leido ilgiau pamiegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 29, 16:36)
Tai va, norim biskelį pasigirt - ryt krikštinsim Roką  ax.gif Taip bijojau, kad nors nesusirgtų, bet šiek tiek pasnargliojo ir viskas. Mano pacanas stiprus  thumb_yello.gif
O kada jūs krikštijot savo atžalas? Daug kas mane dūrino, kad aš ne laiku suplanavau. Bet taip išėjo, o be to dar ir daugiau progų yra  ax.gif
Kaip elgėsi vaikiukai bažnyčioj? Klausiu, nes aš savo merginą tai krikštijau tik 4 metų  blush2.gif tai problemų dėl verkimo neturėjau, tik bijojau, kad nepasiųstų kur toliau kunigėlio... doh.gif
taigi savaitgalis bus linksmas  birthday.gif

Mes planuojam vasara, kai paaugs ir silta bus. Nes baisu, kad nepersaltu ax.gif
Geros sventes ir, kad butu dievulio paskirtas pats geriausias angeliukas-sargas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 11 29, 21:55)
Mes planuojam vasara, kai paaugs ir silta bus. Nes baisu, kad nepersaltu  ax.gif
Geros sventes ir, kad butu dievulio paskirtas pats geriausias angeliukas-sargas  4u.gif

oi, ačiū už gražius žodžius wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrulia @ 2007 11 29, 18:53)
Geros šventės 4u.gif

ačiū
Atsakyti
GREK, tai va dėl to Raidos centro, sakė kad maudytis be jokių problemų, labai faini dušai, žodžiu sąlygos geros. thumbup.gif
Tikiuosi krikštynos praėjo nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 11 30, 15:30)
GREK, tai va dėl to Raidos centro, sakė kad maudytis be jokių problemų, labai faini dušai, žodžiu sąlygos geros.  thumbup.gif
Tikiuosi krikštynos praėjo nuostabiai  wub.gif

Oi, tai labai gerai bigsmile.gif
Tai, šventė buvo super thumbup.gif Vaikutis mano labai gražiai elgėsi, viskas taip kaip buvo planuota vyko.

user posted image
Va, pasirodysim kaip mum liemenė neužsisegė doh.gif

Nesuprantu, kodėl man deda tikias mažas nuotraukas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 02 gruodžio 2007 - 12:09
Merginos ar kuriai is jusu vaikuciu pyle gimus surfaktanta i plauciukus, kad nebliukstu g.gif Mums pyle, sake pasekmiu nebus jokiu, bet manasis taip tankiai kvepuoja ir tai mane neramina. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo philipuks: 02 gruodžio 2007 - 16:57
QUOTE(philipuks @ 2007 12 02, 17:56)
Merginos ar kuriai is jusu vaikuciu pyle gimus surfaktanta i plauciukus, kad nebliukstu  g.gif Mums pyle, sake pasekmiu nebus jokiu, bet manasis taip tankiai kvepuoja ir tai mane neramina.  unsure.gif

Nea, nežinau tokios procedūros. Man tik leido vaistukus vaikiuko plaučių brandinimui, kai vandenys nubėgo, kiek įmanoma stabdė sąrėmius. Bet nesėkmingai, labai jau mano storulis norėjo lyst lauk ax.gif
O dėl kvėpavimo, tai nesijaudink, vaikiukai dažnai taip tankiai kvėpuoja. Manau pasikonsultuok su gydytoja, jei tau neramu. Bet mano Roką irgi siuntė net pas kardiologą, nes jis irgi tankai kvėpavo ir dar taip keistai stenėjo lotuliukas.gif , bet išaugo žinok ir dabar viskas gerai.
Ačiū už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 02 gruodžio 2007 - 17:08
QUOTE(GREK @ 2007 12 02, 17:00)
Nea, nežinau tokios procedūros. Man tik leido vaistukus vaikiuko plaučių brandinimui, kai vandenys nubėgo, kiek įmanoma stabdė sąrėmius. Bet nesėkmingai, labai jau mano storulis norėjo lyst lauk  ax.gif

Man irgi leido vaistus plauciuku brandinimui, o paskui, kai mazyliui plauciukai sulipinejo, tai jam supyle ta surfaktanta. Sako, kad tas tankus kvepavimas normalu, bet man taip neatrodo doh.gif
Beje, sveikinam dar viena krikscioni 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo philipuks: 02 gruodžio 2007 - 17:05
QUOTE(GREK @ 2007 12 02, 12:09)
Oi, tai labai gerai  bigsmile.gif
Tai, šventė buvo super  thumbup.gif Vaikutis mano labai gražiai elgėsi, viskas taip kaip buvo planuota vyko.

user posted image
Va, pasirodysim kaip mum liemenė neužsisegė  doh.gif

Nesuprantu, kodėl man deda tikias mažas nuotraukas  g.gif

sveikinam pasikrikstijus 4u.gif
Atsakyti