Tai man taip niekas ir neatsake, kodel pas jus LT nera vietu darzeliuose? Tarybiniais laikasi gi visi vaikai i darzus ejo ir vietos buvo
QUOTE(maya @ 2007 08 31, 21:21)
Tai man taip niekas ir neatsake, kodel pas jus LT nera vietu darzeliuose? Tarybiniais laikasi gi visi vaikai i darzus ejo ir vietos buvo
niu nezinom kodel taip yra, gal vaiku daug, o darzeliu mazai
QUOTE(lely @ 2007 09 01, 01:12)
niu nezinom kodel taip yra, gal vaiku daug, o darzeliu mazai
Keista, o tai senus darzelius isverte?Ar kaip? Nes niekada nezinojau, jog darzeliu trukumas. Beja ar pas jus darzeliai mokami? Man atrodo, kad siteik zmoniu emigravo is Lietuveles, tai tikrai turetu buti vietos, bet gal ir ne
QUOTE(maya @ 2007 09 01, 18:28)
Keista, o tai senus darzelius isverte?Ar kaip? Nes niekada nezinojau, jog darzeliu trukumas. Beja ar pas jus darzeliai mokami? Man atrodo, kad siteik zmoniu emigravo is Lietuveles, tai tikrai turetu buti vietos, bet gal ir ne
Senų tai neišvertė, na nebent vienas kitas sugriuvo.. Bet naujų taip pat nestato, o zmonių Vilniuj daugėja, kas atvažiuoja mokytis - dauguma lieka, kuria šeimas, susilaukia vaikų ir leidžia juos i darželius. Darželio kaina simboline - nepilni 5 lt dienai. Čia ir maitinimas ugdymas įskaičiuota. SOcialiai remtiniems pigiau ar visai nemokamai. Šiaip palyginimui senuose gyvenamuose mikrorajonuose darželių kokie 7, o naujesniuose vos 1-2... Be abejo kad jie užgrūsti, o jei dar koks prestižiškesnis tai vėl gi daugiau norinčių į jį. Taip ir susidaro eilės Gal iš kitos pusės mada užrašinėti vos gimusius ir į kelis darželius tai pagal sąrašus ir atrodo kad ten perkrauta, o realiai gal ne taip ir baisu?
QUOTE(Velaura @ 2007 09 01, 11:39)
Senų tai neišvertė, na nebent vienas kitas sugriuvo.. Bet naujų taip pat nestato, o zmonių Vilniuj daugėja, kas atvažiuoja mokytis - dauguma lieka, kuria šeimas, susilaukia vaikų ir leidžia juos i darželius. Darželio kaina simboline - nepilni 5 lt dienai. Čia ir maitinimas ugdymas įskaičiuota. SOcialiai remtiniems pigiau ar visai nemokamai. Šiaip palyginimui senuose gyvenamuose mikrorajonuose darželių kokie 7, o naujesniuose vos 1-2... Be abejo kad jie užgrūsti, o jei dar koks prestižiškesnis tai vėl gi daugiau norinčių į jį. Taip ir susidaro eilės Gal iš kitos pusės mada užrašinėti vos gimusius ir į kelis darželius tai pagal sąrašus ir atrodo kad ten perkrauta, o realiai gal ne taip ir baisu?
Aisku tada. Pas mus tai kainos topines. Savaitei $300 cia toks jau papigiai , kur savo papmpersus vezi ir tt. galima namini darzeli susirasti pilvai deinia $50. Bet i toki tai bijociau savo vaika vest, ko tai nepasitikiu.
QUOTE(Velaura @ 2007 08 27, 21:30)
Mums tai labai patinka Tikrai geras daiktas, neįsivaizduoju kaip be jos dičkę maudydavom... Dar ir dabar maudomės joje, kol neišlipa Aš jau kaip ir linkusi būčiau nebekišti jos ten ale vyrui saugiau atrodo, arba pritingi įdėmiau stebėti,taigi kol jis sėdi su vaikais tai kėdutėj, o kai aš ateinu tai aišku jai būna pabodę ir lipa lauk .. Telpa puikiausiai, nežiūrint mūsų jau solidaus amžiaus Aišku
aišku, manau, bandysim ir mes tos kėdės ieškoti
QUOTE(hereja @ 2007 08 30, 19:31)
Serga mano pupos dabar, sian gydytoja issikvieciau, tai virusa pasigavom Koseja, snargliai nerealus, temperaturos abiem virs 38 pakoseja,
O toliau kas cia....pirmadieni buvom pas neurologe, apstojo didelti skilveliai netgi gal labai nezenkliai sumazejo (milimetro dalimis). Bet diacarba ir toliau geriam po 100mg.
O toliau kas cia....pirmadieni buvom pas neurologe, apstojo didelti skilveliai netgi gal labai nezenkliai sumazejo (milimetro dalimis). Bet diacarba ir toliau geriam po 100mg.
Sveikatytės tavo pupoms
O dėl skilvelių kaip smagu
QUOTE(hereja @ 2007 08 30, 23:19)
Mergytes, aciu uz palaikyma...ale tie pagerimai dar tokie nezymus, kad net bijau dziaugtis. Ziuresim, kas po menesiuko bus Musu tikslas nera sumazinti tuos skilvelius mums svarbiausia, kad jie nebedidetu ir galetume atsisakyti vaistuku
herėja, jeigu nebedidės, jeigu atsistatys kraujagyslių veikla - tai skilveliai nori nenori sumažės
Tiesa, buvom šiandien techninėj apžiūroj Sveriam 10 300 g, ūgis 75 cm
O čia kelios akimirkos iš Amelytės krikštynų:
Mažulėlė
labai grazios foto
labai grazios foto
QUOTE(lely @ 2007 09 03, 16:59)
ačiū
o kada mums Kamilytę parodysi?
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 09 03, 16:47)
galiu parodyt bet nzn kaip foto ikelti
Mazulele, man nerodo nuotrauku ar istrynei?
QUOTE(lely @ 2007 09 03, 21:00)
galiu parodyt bet nzn kaip foto ikelti
tai galim pamokyti
QUOTE(maya @ 2007 09 04, 08:25)
Mazulele, man nerodo nuotrauku ar istrynei?
Perkėliau į kitą vietą, kad nematytų tie, kam nereikia
Grožėkitės
Mažulėlė tai pamokink tada pasirodysim ir mes